![]() |
Cytat:
Ale ok, bez sensu nad tym tutaj rozkminiać. Złe miejsce i czas. Pozdrawiam. |
ten smieszny klubik kiedys przerzucil na wlasna strone dziesiatki osiedli i byl bliski calkowitego unicestwienia Wisly w miescie, a ekipa smiesznego klubu z nic nie znaczacej grupki przerodzila sie w kontretna bande , ktora siala terror, a z Wisla bylo wtedy bardzo zle.. powod? olejmy Cracovie, nic nie znaczy, coz oni moga zrobic.. i to byl najwiekszy blad!! potem nie zdazylo sie obrocic jak Cracovia miala w rekach wiekszosc miasta..ale wytrzymalismy ten atak , a kolejne lata to wracanie Wisly na szczyt, a na dzis znow Cracovia niewiele znaczy.. ale nie wolno popelnic bledu z przeszlosci, starzy Wislacy doprowadzili wowczas do takiej sytuacjj przez tego typu myslenie jak u kristosa co do dzis wspominaja i nie moga sobie tego wybaczyc!!!! Cracovie trzeba caly czas je..ac, spiewac o niej na meczu gwiazdy dla Bialej Gwiazdy czy na festynie, i w takim duchu wychowywac mlodych wislakow, zeby od malego mieli nienawisc do tego klubu, i patrolowi ulice Krakowa kazdego dni i by wyrosli na chlopow, a nie cioty na strzala.
milosc do Wisly musi isc w parze z nienawiscia do Cracovii. |
W ten sposób sami sobie ograniczamy frekwencje na stadionie.
Przede wszystkim jednak nie zrozumiałe jest dla mnie to, jak można z jednej strony nabijać się z innowierców napinających się w każdej sytuacji i zionących do nas większą nienawiścią niż miłością do swojego klubu, a z drugiej strony z radością tworzyć sobie podobną "bandę meneli" z nastoletnich chuderlawych smarkaczy i panienek robiących siarę na stadionie i poza nim miast śpiewać Wiślackie pieśni wiecznie ".ebiących Cracovię" etc. etc. |
Prawda taka, nie raz ściągałem znajomych z korpo na stadion i śpiewanie przez 30 minut przed każdym meczem Cracovia K Cravovia S sprawia, że nie mają ochoty wracać mimo iż mecz jako taki im się podoba. O tym by takie osoby puściły na mecz swoje dzieci to już mowa nie ma. Czasy się zmieniły i nie jesteśmy już społeczeństwem wiecznie najebanych rolników/robotników którym takie przeklinanie nie przeszkadza.
|
Czyli teraz nienawiść, ale w stopniu umiarkowanym. Najlepiej w kierunku Warszawy?
Kiedy na 30 minut przed meczem było ciśnięte na prchate stworzenia? To że nie powinniśmy cisnąć po żydostwie powiedz tym którzy mają z nimi na co dzień do czynienia. Ciesz się że są ci w twoim mniemaniu "najebani rolnicy / robotnicy" bo inaczej po wyjściu ze stadionu swój szalik trzymałbyś w majtkach. |
O czym tu wogóle pie.rdolicie. Wisła Kraków to nasza historia, a cracurva jest od jeb.ania wszędzie zawsze i do końca. Nawet na przyszłorocznych dniach młodzieży powinni odspiewac ze to stara ku.rwa.
A ty Viper nie pier.dol i nie pisz bajek o śpiewaniu na parchow pół godziny przed meczem. Następny raz weź znajomych z korpo do Galerii Krakowskiej jak tacy kur.wa wydelikaceni. |
Cytat:
|
Śmiech na sali co niektórzy tu pisza.
Ze 3 minuty było śpiewane na żydów w ciągu całego meczu, a tu poruszenie jakby cały mecz ktoś ich jebał. Znajomym, którzy 30 minut przed każdym meczem słysza jebanie cracovii, polecam najpierw udać się do laryngologa. Poza tym tak jak napisał c.: odpuścimy teraz żydką, to za 2-3 sezony będziemy jeździć na mecze taksówkami a szalik wyciągać z gaci po wejściu na stadion. Nie jestem żadnym chuliganem, na meczu byłem z żoną i nie przeszkadzały nam te 3 minuty, bo wiemy jak było kiedyś. Każdy ktos chodzi na Wisłe troche dłużej, wie jak kiedyś było. Nie można dopuścić, by sytuacja się powtórzyła. Jakby (odpukać) tak się stało, to takie płaczki jak wyżej, pierwsze znikłyby ze stadionu. Także zamiast się oburzać i .......ić głupoty, najpierw doinformuj siebie i kolegów jak było i jak jest. Bo to jest Kraków. Co do meczu, to fajna sprawa. Miło było zobaczyć tych wszystkich ludzi, którym tyle zawdzięczamy w ostatnich 20 latach. Szkoda tylko frekwencji. Na takie wydarzenie bilety powinny być wykupione tydzień przed meczem. |
Zajebista akcja 821k na liczniku a wy placzecie bo dwa razy pocisnelismy zydom, no ja jebie brak slow. Szkoda ze tylko dwa razy, zdecydowanie za malo przypominamy przynajmniej na meczach u siebie, kto jest naszym najwiekszym wrogiem. I nie, nie jest to Legia z Warszawy.
|
Panowie i Panie koniec dyskusji tutaj o Cracovii jak chcecie to jest taki temat kibicowanie na polskich stadionach.
|
Gdzie i kiedy mozna odebrac nagrode jesli wybralem odbior osobisty ?
|
Pełne nagranie transmisji, zapraszam http://wisla.tv/gwiazdy-dla-bialej-g...nsmisja-meczu/
|
Cytat:
|
Brawo. A jest szansa na jakies nagrania z kuluarów :)?
|
Przepraszam bardzo, ale czy to nie jest trochę wstyd, że nawet na takim meczu "charytatywnym" frekwencja na stadionie jest poniżej 20 tysięcy kibiców? Rozumiem mecze ligowe ale w uczestnictwo w takim spotkaniu powinno być obowiązkiem. Ja sam kupiłem bilet ale przekazałem dla Domu Dziecka bo nie mogłem z powodu ważnej uroczystości rodzinnej. Wracam do domu patrze na frekwencję na meczu i jestem negatywnie zaskoczony. Fajnie, że zebrane ponad 800 tysięcy złotych ale mogło być więcej bo 2 mln trzeba oddać Genkowowi.
|
Cytat:
|
Podobnego typu akcja powinna być zorganizowana na 110-lecie klubu. Wystarczy sparing z Fiorentiną.
|
Cytat:
|
Cytat:
W przyszłym roku jakiś mecz będzie na pewno ale tego typu akcji bym się nie.spodziewał. |
Cytat:
|
Tak tylko, że ja mieszkam pod Warszawą a nie pod Tarnowem. Nie ma frekwencji dobrej bo nie ma wyników? Tak to działa?
|
Cytat:
|
Łapcie, bo zacny filmik:
http://joemonster.org/filmy/72114/Henryk_Reyman_Legend |
Oprócz Sobola to jeszcze Gorawski po meczu bardzo długo rozdawał autografy i robił zdjęcia z kibicami. Damian wyglądał na przeszczęśliwego. Z innych to Baszczu,Szymek,Żuraw i Kazek zostali jeszcze. Reszta dzida szatni.
Olo kurde szacun za formę! Cytat:
Co tam Baszczu po meczu ciekawego na C zapodał,że gwizdy były:D? |
Cytat:
|
orientuje się ktoś czy Wisła poda w jakiś sposób na co przeznaczy pieniądze? Całość na wypłaty?
|
wie ktos kiedy klub zacznie wysylac szale ? zamowilem blisko 30 sztuk i cisza z ich strony
|
Cytat:
|
ma ktoś jakiś pomysł skąd wziąć bramki lub skrót meczu z tego meczu? Ale taki do ściągnięcia na dysk, na pamiątkę.
|
Mozesz ściągnąć sobie odpowiednim programem cały mecz stąd:
https://www.youtube.com/watch?v=GK4KoTregxI Wkrótce też powinien się pojawić film z meczu, gdzie bramki zapewne zostaną opublikowane. |
Odbierał ktoś może kubki okolicznościowe?
Dostałem w piątek maila że są do odbioru po czym po 2 godzinach dostałem kolejnego maila: Witamy, informujemy, że w wyniku błędu systemu mogła zostać wysłana niepoprawna informacja na temat nagród gotowych do odbioru z projektu "Wisła Kraków to nasza historia". W chwili obecnej gotowe do odbioru są szaliki oraz kubki okolicznościowe. Klub na bieżąco będzie informował o kolejnych nagrodach. Za utrudnienia przepraszamy. więc już nic nie wiem. |
Hehe, mam to samo z kubkami i szalikami - miałem zadzwonić i się dopytać ale jakoś mi wyleciało z głowy.
|
Cytat:
|
ja zamowilem 2 koszulki okolicznosciowe - ciekawe czy kiedykolwiek fdo mnie dojda , czuje kolejna lipe zlotoustego Gaszynskiego i tej bandy nieudacznikow w naszym klubie
|
Jak ktoś juz otrzyma gadżet niech wrzuci zdjecie i refleksje własną na temat produktu :)
A te grawerki to kiedy maja robic? |
Kubki już są. W piątek odebrałem swój przed meczem.
|
Info o wysłanej przesyłce dostałem w piątek. Dziś przyszedł szalik. Wszystko OK.
|
Cytat:
|
Cytat:
Też mam kubek wiec z ciekawości jak go oceniasz? Jaki to materiał ? |
Cytat:
http://www41.zippyshare.com/v/4Co4HIzx/file.html http://www41.zippyshare.com/v/O03uGUyc/file.html Kubek: http://www41.zippyshare.com/v/tIMBB52h/file.html http://www41.zippyshare.com/v/p564ZgvI/file.html Refleksja: Szalik jak szalik, kubek jak kubek. :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl