Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Aktualni pracownicy Wisły Kraków: prezes, marketing... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7417)

wierny 11.07.2011 15:19

A dla mnie nie wyobrażalne jest nie móc płacić kartą, już w coraz większej ilości miejsc można płacić zbliżeniowo a w Wiśle dalej Afryka.

Żmijka 11.07.2011 15:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiotrG (Post 1124424)
Dajcie spokój z tą kartą kredytową. Wzięcie ze sobą 10zł nie jest żadnym problemem. Co mają powiedzieć kibice Lechii, którzy na kartę kibica muszą czekać od kilku tygodni do nawet 2 miesięcy?
Ja rozumiem wygoda, ale dla mnie poruszanie się bez gotówki jest niewyobrażalne.

Ale jakich 10 zł?!

Tu mowa o zakupie karnetów, nawet jeden za 200zł powinien być możliwy do zapłacenia kartą ... nie wspominając o ludziach którzy kupują karnety dla siebie, zony/męża, dziecka i np. jeszcze kolegi. I wychodzi nam lekką ręką kwota rzędu kilkuset złotych ... rzeczywiście nie ma co marudzić, każdy lubi chodzić po mieście z taką gotówką.

Cichy 11.07.2011 15:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 1124512)
Ale jakich 10 zł?!

Tu mowa o zakupie karnetów, nawet jeden za 200zł powinien być możliwy do zapłacenia kartą ... nie wspominając o ludziach którzy kupują karnety dla siebie, zony/męża, dziecka i np. jeszcze kolegi. I wychodzi nam lekką ręką kwota rzędu kilkuset złotych ... rzeczywiście nie ma co marudzić, każdy lubi chodzić po mieście z taką gotówką.

Nie żebym się czepiał, ale jak ktoś jednorazowo kupuje karnety dla siebie, żony/męża, dziecka i kolegi, to zwykle stać go na samochód i do przejścia ma góra 50m :D

Jestem podobnego zdania co PiotrG. Dla mnie nie jest to żadnym problemem.

1q2 11.07.2011 15:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Cichy (Post 1124519)
Nie żebym się czepiał, ale jak ktoś jednorazowo kupuje karnety dla siebie, żony/męża, dziecka i kolegi, to zwykle stać go na samochód i do przejścia ma góra 50m :D

Jestem podobnego zdania co PiotrG. Dla mnie nie jest to żadnym problemem.

A co do za różnica czy go stać czy nie stać?
Ja nie rozumiem jak ktoś może usprawiedliwiać taką żenadę by nie było 1(jednego!) stanowiska w którym można płacić kartą a jak nie to niech postawią w strefie bankomat - biedronka tak robi;)
Mnie też wkurza jak stoją ludzie w sklepie i za 2 piwa albo chleb płacą kartą ale to nie powód by stosować metody z ubiegłego wieku.
Do tego wydaje mi się że nie ma żadnej informacji na stronie choćby, że kartą płacić się nie da.Widać ta nowość do klubu jeszcze nie doszła.Ogólnie kolejne gratulacje dla prezesa

Cichy 11.07.2011 16:04

Zalecam mniej spiny i luźniejszy poślad. Ludzie czasem do rozmowy wtrącają żarty, czyli takie mniej lub bardziej humorystyczne zdania.

Poza tym nikogo nie usprawiedliwiam, wyraziłem własną opinię.

PANDEM0NIUM 13.07.2011 09:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crate digger (Post 1125477)
podstawową zaleta Stana i jego teamu jest elastyczność :D co mnie cieszy. nie napinają się tylko szukają okazji. niektórzy tutaj po świętej dacie 10 czerwca ubraliby kapcie i poszli na urlop :D

Amen. Stan udowodnił że jest człowiekiem dialogu. Elastycznym, dyplomatycznym który chce, potrafi i umie rozmawiać. Dodać do tego jego kontakty i powstaje obraz dyrektora sportowego doskonale pasującego do takiego zespołu jak Wisła, zespołu bez wielkich funduszy ale z historią i tradycją.
Pewnie ma jakies wady jak każdy ale jak na razie robi dobrą pracę.
Gdzie innym naszym Mielcarskim, Bednarzom, Miklasom, Jóźwiakom, Piechniczkom do Stana...

Dariook 13.07.2011 11:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PANDEM0NIUM (Post 1125481)
Amen. Stan udowodnił że jest człowiekiem dialogu. Elastycznym, dyplomatycznym który chce, potrafi i umie rozmawiać. Dodać do tego jego kontakty i powstaje obraz dyrektora sportowego doskonale pasującego do takiego zespołu jak Wisła, zespołu bez wielkich funduszy ale z historią i tradycją.
Pewnie ma jakies wady jak każdy ale jak na razie robi dobrą pracę.
Gdzie innym naszym Mielcarskim, Bednarzom, Miklasom, Jóźwiakom, Piechniczkom do Stana...

Po tym Amen odmow kolego pokute! Bzdury wciskasz i tyle. Chcesz kogos porownywac to badz obiektywny i zachowaj troche rozumu!
Gdzie tam Lokietkowi do Chrobrego...taki ma to sens.
Mielcarski, Bednarz robili tyle ile mogli, niestety zawiele sie niedalo. Jesli by im pozwolono opylic polowe podstawowego skladu i chyba najwazniejsze czyli zwolnic wakaty ! To stawiam w ciemno ze dali by rade.
Jesli masz cos na koncie i mozesz ta kase wydac to wtedy inna bajka,. Przyjemnie sie szuka i oglada , wysyla zapytania i sklada oferty. Lista 20 na kazda pozycje nic nadzwyczajnego.

Jozwiak jak na swierzaka wcale gorszy niejest, Skorza mu padake robi. Ljuboja nasze darmowki bije na glowe, my wciaz czekamy.
A piechniczek? A to co ma wspolnego?

O nowym stadionie, Euro 2012 nie trzeba wspominac. Pewnie niejeden emeryt z naszej ligi bedzie expertem na Euro w swoich kraju. Fuszka pewnie przyjemna heh

blanco 13.07.2011 11:59

Dariook , WYJDŹ !
Miałem cie w ignorowanych , ale nie mogłem się powstrzymać i przeczytałem twojego posta, po raz ostatni.

crate digger 13.07.2011 12:05

Dariook, dotknąłeś ważnej kwestii jesli chodzi o róznice pomiędzy Mielcarskimi Bednarzami a Stanem, a mianowicie POZYCJA W KLUBIE. Stanowi pozwolono dokonać takich a nie innych ruchów. Jego doświadczenie pozwala cieszyć się zaufaniem. Mielcar i "Łysy" nie mieli doświadczenia ergo nie było zufania do ich umiejętności. Nie wiesz czy robili wszystko co mogli. Jeno było pewne, efekty były nieciekawe :) Ljuboja jeszcze nic nie pokazał, a poza tym jedna jaskółka wiosny nie czyni. W Wisle tych jaskółek było więcej, a jak się orientuję Jóźwiak pracuje na Łazienkowskiej dłużej niz Stanisław. "Zachowanie rozumu" i "obiektywizm" to nie są określenia jakimi opisałbym twój wywód.

Piechniczek, że wytłumacze za kolegę to synonim starego grzyba który zyje Zwycieskim Remisem Na Wembley

milosz 13.07.2011 12:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1125551)
Po tym Amen odmow kolego pokute! Bzdury wciskasz i tyle. Chcesz kogos porownywac to badz obiektywny i zachowaj troche rozumu!
Gdzie tam Lokietkowi do Chrobrego...taki ma to sens.
Mielcarski, Bednarz robili tyle ile mogli, niestety zawiele sie niedalo. Jesli by im pozwolono opylic polowe podstawowego skladu i chyba najwazniejsze czyli zwolnic wakaty ! To stawiam w ciemno ze dali by rade.
Jesli masz cos na koncie i mozesz ta kase wydac to wtedy inna bajka,. Przyjemnie sie szuka i oglada , wysyla zapytania i sklada oferty. Lista 20 na kazda pozycje nic nadzwyczajnego.

Jozwiak jak na swierzaka wcale gorszy niejest, Skorza mu padake robi. Ljuboja nasze darmowki bije na glowe, my wciaz czekamy.
A piechniczek? A to co ma wspolnego?

O nowym stadionie, Euro 2012 nie trzeba wspominac. Pewnie niejeden emeryt z naszej ligi bedzie expertem na Euro w swoich kraju. Fuszka pewnie przyjemna heh

Co to za brednie ??????
Piechniczek z dużej litery, a z resztą błędów co nie miara.
Merytorycznie po prostu bełkot. "Ljuboja nasze darmowki bije na glowe, my wciaz czekamy". Na co czekamy ? Na jaką głowę ? Ljuboja to emeryt ...Sorry ale to najgłupszy tekst jaki przeczytałem na tym forum od kilku lat. Stan to były dyr. sportowy PSV a Mielcarski czy Bednarz, no dobra nie będę się pastwił. Tyle w temacie.

PANDEM0NIUM 13.07.2011 12:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crate digger (Post 1125561)
Piechniczek, że wytłumacze za kolegę to synonim starego grzyba który zyje Zwycieskim Remisem Na Wembley

Otóż to! Dla Dariooka umiejętność czytania między wierszami jest obca.

JrQ- 13.07.2011 17:48

zacnie wygląda teraz stronka Wisły
brawo!

wujekWojtek 17.07.2011 23:36

Nie bardzo wiedziałem gdzie wkleić to daję tutaj.

http://facet.onet.pl/kobiety/cheerle...1,artykul.html

Fajną pracę panie wykonują, ale w porównaniu do cheerlederek Prokomu to troszkę blado ;p

masterlag 17.07.2011 23:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wujekWojtek (Post 1128414)
Nie bardzo wiedziałem gdzie wkleić to daję tutaj.

http://facet.onet.pl/kobiety/cheerle...1,artykul.html

Fajną pracę panie wykonują, ale w porównaniu do cheerlederek Prokomu to troszkę blado ;p

Nie czytałam tego, ale co nieco o gdyńskich cheerlederkach słyszałam więc...:
Nie wiem jak się ma sytuacja z cheerlederkami u nas, ale w Prokomie mają normalne kontrakty- jak w USA. U nas to pewnie "za występ" i to dodatkowo raczej jałmużna niż normalna kwota (ale mogę się mylić).

Choć ja bym chciała żeby było jak w USA- czyli zespół cheel. razem z panami! :-D

wujekWojtek 17.07.2011 23:54

To jest reportaż do oglądania a nie do czytania ;)

Angmir 18.07.2011 00:01

Przede wszystkim mogli by troche dofinansować stroje bo to co jest teraz to straszna bida...

Ale dobrze że jest cokolwiek - z czasem wszystko się chyba rozwinie.

wi999 18.07.2011 09:23

W najnowszym Newsweek'u jest bardzo pozytywny artykuł o Staśku Valckx'sie, polecam.

Pablo84 18.07.2011 14:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez masterlag (Post 1128417)
Nie czytałam tego, ale co nieco o gdyńskich cheerlederkach słyszałam więc...:
Nie wiem jak się ma sytuacja z cheerlederkami u nas, ale w Prokomie mają normalne kontrakty- jak w USA. U nas to pewnie "za występ" i to dodatkowo raczej jałmużna niż normalna kwota (ale mogę się mylić).

Choć ja bym chciała żeby było jak w USA- czyli zespół cheel. razem z panami! :-D

Ja mogę zostać w takim razie menadżerem , ewentualnie masażystą jakbyście kogoś szukali :D

CH. 29.07.2011 14:48

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...iero_poczatek/

+ FOTO
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...cy_biznesmeni/

wściekłe pięści węża 29.07.2011 14:57

Nie, nie. Żadnych tańczących mężczyzn w obcisłych gaciach. To nie tęczowa Cracovia.

nicolas 09.08.2011 10:31

Panowie z Forum i Pracownicy Wisły!

W Lidze Plus Ekstra, w której gościem był Osman Chavez, wyemitowano piękny materiał na temat mody na izraelskich piłkarzy w Polsce, w tym w Wiśle. Naprawdę fajny materiał, w którym pokazywano Maora i Bitona, przeprowadzono rozmowy z nimi i ze Stanem Valckxem.

W związku z tym (że materiał naprawdę zrobił na mnie dobre wrażenie) mam pytanie: Czy klub zbiera tego typu materiały i archiwizuje? Można odkupywać od stacji Canal + każde tego typu materiały dotyczące Wisły i archiwizować. Potem można je wykorzystać na milion sposobów: w celach promocyjnych, do zrobienia filmu dokumentalnego (wygląda na to, że teraz mamy złoty wiek dla Wisły!), do przyszłej telewizji klubowej itp.

Taki materiał można kupić (czy dostać) w czystej wersji, tzn. bez tłumaczenia lektora i głosu podłożonego na potrzeby Ligi Plus Ekstra. Sama sekwencja obrazów, z wywiadami po angielsku (tam jeszcze był dobry podkład muzyczny).

Przepraszam za (za) długi post, ale strasznie jaram się i mam pytanie, czy Wisła myśli przyszłościowo i zbiera tego typu materiały. Dla mnie byłoby to szalenie ważne! :)

Tutaj link do materiału, który mam na myśli i którego upoadowałem na Youtube'a
http://www.youtube.com/watch?v=XNWrogX5-UY

xanti1906 09.08.2011 11:07

To by współgrało z wizją prezesa Basałaja, więc bardzo możliwe, że tak się dzieje.

murray 09.08.2011 15:52

Dzisiaj w "PS" na szóstej stronie:

Koordynatorem grup młodzieżowych w klubie został Witold Lis, który przez 12 lat pracował z młodzieżą w Holandii.

R33 09.08.2011 15:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nicolas (Post 1143335)
Taki materiał można kupić (czy dostać) w czystej wersji, tzn. bez tłumaczenia lektora i głosu podłożonego na potrzeby Ligi Plus Ekstra. Sama sekwencja obrazów, z wywiadami po angielsku (tam jeszcze był dobry podkład muzyczny).

Napisz maila do C+, może się czegoś dowiesz.

nicolas 09.08.2011 22:23

Uploadowałem reportaż, którym pisałem wyżej, a który wielu z Was pewnie oglądało. Link wyżej lub w temacie video :)

BlurgH 11.08.2011 17:51

Wybiórcza odświeża nam życiorys naszego Dyrektora Sportowego:
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...ter_Wisly.html

serek.c2 11.08.2011 21:47

Czytaliście w newsletterze wywiad z nowym koordynatorem szkolenia grup młodzieżowych? Myślałem, że dowiem się w jakich klubach pracował, jakie ma osiągnięcia itp. No nic - może przedstawią tego pana bardziej szczegółowo innym razem...

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...kimi_nowinkami

JrQ- 11.08.2011 22:05

ciekawie dość mówi, młody chłop, dobrze, że nie jakiś stary dziad

serek.c2 11.08.2011 22:11

Ciekawie to i Engel mówił... Mnie bardziej ciekawi gdzie, co i z jakim skutkiem pan Lis robił.

zuko1234 12.08.2011 21:14

http://lechia.pl/26487 a u Nas dalej cisza...

Antystenes 12.08.2011 21:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zuko1234 (Post 1145931)
http://lechia.pl/26487 a u Nas dalej cisza...

Cupiał powiedział, że za kasztany miejsca na koszulkach nie odda i jest jak jest..

CH. 13.08.2011 14:57

Mnie rozdupca asortyment w sklepie internetowym z okazji zdobycia Mistrzostwa
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/mistrz_polski_2011/
Podbeskidzie więcej oferuje z okazji awansu do 1 ligi. Dysponują między innymi takimi bajerami http://sklep.ts.podbeskidzie.pl/imag...z%C5%82ota.jpg , bardzo fajna rzecz , w tym dla kolekcjonerów.

Ciekawe czy na fazę grupową LE coś przygotują . A jak będzie LM to powinni ruszyć jeszcze mocniej z gadzetami bo wtedy będzie istne szaleństwo na zakup tego typu pamiątek.

KoPer 18.08.2011 13:26

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._krakow_10360/

Dziwne. Basałaj bardzo nalegał aby włączyć go do RN a teraz odchodzi ...

domin_czyzyny 18.08.2011 13:48

może będzie ktoś bardziej ogarnięty w tej sytuacji ... dlaczego Kobylarczyk odchodzi

na chłopski rozum podniósł poziom marketingu w naszym Klubie, był to też chyba człowiek Basałaja, a teraz coś takiego.

Są tzry możliwości:

1. Zaliczył jakąś mega wtopę w rozmowach np. ze sponsorem.
2. Dostał lepszą propozycje pracy.
2. Basałąj traci wpływy w Klubie, a zyskują hieny wokół Cupiała, które zaczynają kąsać - bo kasa zaczyna pojawiać się na horyzoncie ...

PvD 18.08.2011 13:49

4. sam zrezygnował?

atomek21 18.08.2011 13:58

Może postanowił wrócić do prowadzenia własnej firmy?

domin_czyzyny 18.08.2011 14:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PvD (Post 1149133)
4. sam zrezygnował?

to wliczyłem do opcji nr 2 ...

sebanop 18.08.2011 14:41

A wie ktoś coś więcej na temat "nowego" szefa marketingu????

KoPer 18.08.2011 15:05

Rafał Smelcerz wcześniej pełnił rolę dyrektora handlowego oraz menadżera ds. sponsoringu.

szprotson 18.08.2011 15:43

Czy Kobylarczyk podniósł jakość marketingu ?
Dla mnie nie. Oczekiwałem wiekszej ilości bajerów gadzetow do kupienia w sklepie internetowym ? Sory 5 koszulek jak na Mistrza Polski dla mnie to za mało.
Co wiecej ? Plakaty akcja marketingowa która miała przyciagnac ludzi na stadion ? Czy tak było, tego nie wiem, wiem jednak ze dobry wynik przyciaga lepiej niz jakikolwiek plakat.
podsumowujac : czy przed Kobylarczykiem było inaczej ? Dużej róznicy nie zauważyłem.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:32.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl