Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w pucharach europejskich 2009/10 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5815)

eMTe 15.07.2009 20:27

Trzema napastnikami? Zagrajmy i stwórzmy widowisko! : )

konrad1991tsw 15.07.2009 20:27

Nie ma co dramatyzowac, jest drugie 45 minut. Nasi napewno się zbiorą i zagrają na miarę swoich możliwości. Wisełka do boju !!!

gianbuffon 15.07.2009 20:28

niedokladne podania i zero kleju w nodze, zero zaangazowania - skad to sie bierze?!
Diaz juz pod koniec sezonu nic nie gral. chlopak niech pocwiczy na silce, a poki co jego miejsce powinien zajac Jirsak. obok Brozka powinien grac Cwielong. co ten Skorza odpie***la?
mam nadzieje, ze po przeriwe bedzie lepiej. trzeba wygrac min. roznica 2 goli

LooNatyk 15.07.2009 20:28

aha, i jeszcze mnie zastanawia czy to Skorza tak spierniczyl taktyke? Tzn dlaczego nie gra Pepe, dlaczego gramy dlugimi podaniami(!), przeciez to nie Barca, mamy dosc duza przewage techniczna. Ogolnie to ta I polowa w naszym wykonaniu wyglada tak, jakby za kare grali, pilka odskakujaca na 2m, zero biegania, zero kiwek, jedynie dlugie wykopy na 30m.

I co do przeciwnika, to z racji jego slabosci, nawet jak wygramy smrod tej zalosnej polowy pozostanie..

kubanczyk 15.07.2009 20:30

Pawelek jak zwykle...co leci w brame - wpada do siaty.
Jop w cale nie tak zle, poprostu napastnik dobrze sie zachowal, zaden inny polski napastnik tak nie potrafi...moze oprocz Lewandowskiego i Brozka

Diaz tragedia, Jirsak tez padaka, choc jemu dalbym ejszcze pare minut choc nie ejstem jego zwolennikiem. Lobo jakz wykle - nic nadzywczajnego

For_FuN_ 15.07.2009 20:30

Przeciez to nie pierwszy raz Jirsak gra fatalnie...ile musi tych szans dostawac? Nie mowie juz o tym, ze facet nie potrafi wytrzymac 90 minut...

HEDu 15.07.2009 20:30

Jop wolny i wg mnie ciągle popełniał błędy, jedynie wygryuwanie pojedynkow głowkowych mu wychodziło.

Oceny 1 do 5:
Brożek - 2+
Kirm - 4
reszta 1.

Mozemy znowu psioczyć na Jirsaka, ale czemu on gra wtedy kiedy cała druzyna gra źle i do niego sie czepimy oczywiście, a ja powiem, wszyscy oprocz Brozka i Kirma do wymiany. A pewnie zejdzie Jirsak i prędko go nie zobaczymy, choc nie powiem, zagrał ŹLE ale podobnie jak reszta, w czym był lepszy Diaz czy Sobol ? Chyba w tym że dali sei sfaulować.

tranceaddict 15.07.2009 20:31

Kto sie znajduje na lawce rezerwowej ??

piotrek chicago 15.07.2009 20:32

mam nadzieje ze na rewanz pojedziemy z wynikiem 4-1 chociaz po pierwszej polowie nie wyglada to najlepiej na duzy plus nasz nowy nabytek Kirm

Ogryzek 15.07.2009 20:32

Ćwielong, Cantoro, Burliga, Mączyński, Janik..... to nasza ławka

HEDu 15.07.2009 20:32

Cantoro i Ćwielong, powinni wejść za Jirsaka i Łobodzinskiego.

eMTe 15.07.2009 20:32

Teraz mi się przypomniało:

Wisła - ŁKS 5:2 (0:2)
Lechia - Wisła 2:4 (1:0)

Skorża potrafi zadziałać na drużynę - to jest największe wzmocnienie na drugą połowę ; )

Wichar87 15.07.2009 20:32

Nie wiem co z wami się dzieje ludzie.... niektórzy pisza tak jakby mecz miał 1 połowe, a czepianie się Pawełka to już gruba przesada..... wole komentować po meczu i niektórzy też mogli by ochłonąć i napisać coś na spokojnie, najlepiej jutro.... Wygramy ten mecz!!!

Chesteroski 15.07.2009 20:32

A ja bym nie robił żadnych zmian na razie, na Ćwielonga za wcześnie, a Cantoro to nie na ten wynik, reszta to juniorzy, trzeba konsekwentnie grać swoje, tylko k!@#@!$@#$@# więcej asekuracji w grze obronnej bo to jakieś jaja.

A nawiasem mówiąc, ten napastnik co chuknął, to widać że porządny materiał na piłkarza...

GregorTS 15.07.2009 20:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez eMTe (Post 762565)
Trzema napastnikami? Zagrajmy i stwórzmy widowisko! : )

Kwestia jest taka ze mamy tylko dwoch w kadrze <lol> no chyba ze wsadzimy kogos z pomocy. Przeciez pomocnicy sa uniwersalnimoja grac w obronie to czemu nie mają grac w napadzie , z nazwy przeciez pomocnicy mają pomagać...tam gdzie są akurat potrzebni :D

sounds_good 15.07.2009 20:38

Jeżeli ktoś tutaj twierdzi, że Pawełek jest dziś dobrym bramkarzem, to chyba ogląda inny mecz. Wszystko pięknie wybija do przodu i wyłapuje dośrodkowania, ale czy nie tego mamy wymagać od naszego bramkarza? No chyba, że niektórzy za to już chcą mu pomnik postawić? 75% tej bramki to wina Jopa, ale Pawełek też mógł się lepiej zachować. Precyzyjny strzał, mimo to w powtórkach widać, że nie był on bardzo mocny i trochę ustawienie w bramce zawiodło.

Ale co tam jeszcze wygramy 4:1!:D

GregorTS 15.07.2009 20:38

i relacja zostala zalana. W Polsacie stwierdzili ze takiego piachu pokazywac nie będa

tofik 15.07.2009 20:39

Chodzą plotki, że to ubrany w czarny płaszcz Jacek Bednarz stanął przed kamerą i za cholerę nie idzie go wyprosić, żeby się przesunął. - Weszło :rotfl::rotfl::lol::lol:

kubanczyk 15.07.2009 20:40

to jest ****a polska....zaczal padac deszcz, meczu nie ma:) ****a poprostu polska

brylant17 15.07.2009 20:50

21.44
To wy nie wiedzieliście wcześniej, że Polsat zakupił prawa tylko do pierwszych 50 minut w rozgrywkach europejskich?-weszło :lol:

rafalek 15.07.2009 20:54

Coś mi się zdaje, że jesteśmy w czarnej dupie. Levadia wyszła 11 w obronie, więc nie wydaje mi się, abyśmy strzelili wiecej niz jedną bramke

Padre1906 15.07.2009 20:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kubanczyk (Post 762592)
to jest ****a polska....zaczal padac deszcz, meczu nie ma:) ****a poprostu polska

Gdybyś wiedział coś o sposobach transmitowania czegokolwiek przez satelitę to być tak nie pisał.
Na ostatniej olimpiadzie tez pojawiły się takie problemy. Też przez Polaków?

emjot 15.07.2009 20:57

ja chromolę
to chyba jakiś p.dolony sen
to się chyba nam wszystkim śni.....

tommiyacht 15.07.2009 21:02

"powinno być 0:2! Fatalne podanie Diaza, piłka trafia po kontrze tradycyjnie do Andriejewa, ale ten przestrzelił z czterech metrów! Ogromne szczęście "Białej Gwiazdy""

z czuba

Grzadq 15.07.2009 21:02

Chyba nie ... ;(

For_FuN_ 15.07.2009 21:03

To poogladane na dzisiaj..."swietnie".

A Kopenhaga pokazuje, jak sie gra z ogorkami...

Erich Zann 15.07.2009 21:06

101,6 MHz Radio Kraków

kubanczyk 15.07.2009 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Olek_mchw (Post 762595)
Gdybyś wiedział coś o sposobach transmitowania czegokolwiek przez satelitę to być tak nie pisał.
Na ostatniej olimpiadzie tez pojawiły się takie problemy. Też przez Polaków?

tv4 tez idzie przez satelite?

kot_dżinks 15.07.2009 21:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 762599)
To poogladane na dzisiaj..."swietnie".

A Kopenhaga pokazuje, jak sie gra z ogorkami...

Kopenhaga tak, a nasi to powinni wypierdalać na ogórki...

aNouc 15.07.2009 21:08

Poprzeczka Kirma http://www.youtube.com/watch?v=jMIKtV2DaYg

Bramka Ćwielonga http://www.youtube.com/watch?v=du0HE...e=channel_page

bebeto 15.07.2009 21:10

No i mamy champions league ...

killzone 15.07.2009 23:09

Ten Krim to Wam sie udał, dobry grajek.

AYALA 15.07.2009 23:09

Jop,Pawełek i tradycyjnie Jirsak najsłabsi na placu.
Widac że Levadia jest w trakcie sezonu a Wisła w trakcie.... przygotowań.Biała Gwiazda z końcówki ubiegłego sezonu by ze 3-0 wygrała a ta dzisiejsza jescze sie nie rozkręciła ale wierze że bedzie dobrze w rewanżu.

tylko_na_kilka_dni 15.07.2009 23:11

to widze, ze kolega Ayala mial szczescie i jako jedynemu sygnal sie nie zjebal? gratuluje.
Chyba, ze jestes w stanie wytlumaczyc mi w czym ta 3 byla gorsza od: Pa.Brozka, Diaza, Sobolewskiego, Łobodzińskiego

Wojtas 15.07.2009 23:12

Nie róbcie to forum onetu ,bo wstyd za was

Jak macie wylewac flustracje to robcie to gdzie indziej

Zespol bez rytmu i bez skladu ale napinka nic nie da

Skorza MUSi przez tydzien wbic im do glowy ze Levadia sie przed nami nie polozy ,tu trzeba grac,a chlopaki z Estonii byli dzis szybsi od nas

Metamorfoza tego zespolu w tydzien?? Da sie zrobic

Kamson 15.07.2009 23:13

Ayala czemu Pawełek najsłabszy?

Mecz dramatyczny w naszym wykonaniu. Pozytywnie tylko Kirm. Serce mi stawało w gardle jak patrzyłem na gre Jopa i Diaza w obronie. Zupełnie nie rozumiem grania ciągle długich piłek, z takim przeciwnikiem trzebabyło troche pograć piłką.

Za tydzień w Tallinie trzeba zagrać ofensywnie, tak jak potrafimy i odprawić Levadie z kwitkiem.

TheGameLA 15.07.2009 23:14

Krim Dziś Pokazał się z b.dobrej strony ale ta bramka mogła by wpaść dodała by mu odwagi i pewności siebie ale było ok.

ogniskowicz 15.07.2009 23:15

Ja po tym meczu mam dość. Jirsak do widzenia. Pawełek to najgorszy bramkarz odkąd przyszła telefonika. Diaz od pół roku na równi pochyłej, Łobo tragedia, Mały nawet piłki nie umie przyjąć.

Naprawdę przemawia przeze mnie teraz gorycz i może rano będę się wstydził tego posta, ale takiego piachu już dawno nie widziałem.

ciacho 15.07.2009 23:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 762609)
Jop,Pawełek i tradycyjnie Jirsak najsłabsi na placu.
Widac że Levadia jest w trakcie sezonu a Wisła w trakcie.... przygotowań.Biała Gwiazda z końcówki ubiegłego sezonu by ze 3-0 wygrała a ta dzisiejsza jescze sie nie rozkręciła ale wierze że bedzie dobrze w rewanżu.

A w czym był Jirsak słabszy od całej reszty (poza Kirmem)? Co zrobił Brożek przy podaniu do niego w pierwszej połowie? Otóż powiem Ci co zrobił.. spi*****ił jak za "najlepszych lat". To wg ciebie jest szczyt mistrzostwa? Czego się spodziewałeś po Jirsaku? Że będzie podwieszony za Brożkiem strącał mu główką piłki wybijane na pałę do przodu przez resztę zespołu? Wszyscy grają kaszanę, ale Jirsak winny. Brakowało tylko tego żeby go Skorża zdjął po 45 minutach. I pewnie by tak zrobił gdyby miał kogo wpuścić za niego.
PS. A Skorży życzę więcej tak genialnych pomysłów jak Łobo na boku obrony.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 762622)
wydaje mi sie że przy bramce dla Tallina (poza błędem Jopa) to Pawełek mógł sie szybciej rzucic ale może był zasłonięty.:-/ .

To jak już będziesz wiedział to nam powiedz.

Fuks 15.07.2009 23:17

świetny komentarz wg mnie z radia Krakow. Gosc ten co tam komentuje wg mnie naprawde zna sie na rzeczy (słucham go juz kilka dobrych lat) i stwierdzil, ze Skorża chciał chyba wziąc Levadie tak z marszu. Miał na mysli przygotowanie motoryczne naszych piłkarzy no i w ogole ich dyspozycje jak sądze. Drugiej połowy nie widziałem, ale pierwsza to wiadomo jak wygladalo przyjecie piłki, szybkosc i koncentracja.
Teraz trzeba jakies poprawki w cyklu treningowym, inna taktyka i spokojnie awansujemy.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:47.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl