![]() |
Kibice Wisły jeżdzą za darmo ;)
|
Cytat:
|
I duże nasilenie ogólnie w rejonach Krowodrza - Bronowice - Centrum. Tzn. Kanarzy często widywani także na odcinku Nowy Kleparz - Jubilat i Czarnowiejska - Miasto Studenckie, jakby się tam mendy zadekowały :D uważać, uważać, i zaczynają się pluć o legitymację, co przechodzi ludzkie pojęcie... :foch:
Na szczęście do Wiślackich pomeczowych... autobusów na razie nie mają odwagi wsiadać i chyba szybko nie będą mieli ;p |
kanary wlazły mi dzisiaj do tramwaju... o 7.20!! o.O
to jest jakaś paranoja, muszą im naprawdę dobrze płacić... |
A może jednak kupcie bilet? x.X
|
panowie kasujcie bilety w 15stce ,w czwartek dwa razy jak jechałem kanary były
|
a skasowałeś bilet? 2 razy?:rotfl:
|
Cytat:
moją koleżankę wczoraj złapali nie miała legitymacji i... zadzwonili na policje, musiała jechać na komisariat i czekać dopiero jak rodzice przyjdą !!!! jakaś paranoja kompletna |
Cytat:
|
Już widzę te tytuły w Wyborczej - "bandyci z Reymonta nie płacą za bilety w tramwajach, sprawą zajmie się prokuratura" ;|
|
Cytat:
|
A jak nie daj Boże kanarem będzie Żyd...
:D |
Cytat:
Nie, bo raz w jedną stronę byli a raz w drugą :D |
|
Dzisiaj w "Mam talent" Wojewódzki miał orgazm gdy dowiedział się że ta dziewczynka co się tak wygina w pincet stron jest z klubu Legii i zaczął mamroczyc "Legia Legia Warszawa"...
Żal normalnie... a najlepsze było to że on się cieszy a wszyscy cicho:P:D |
Cytat:
Kolega ma teorie ze w ten sposób jest taniej niż na sieciowym ;) |
Propos kanarów, czy on ma sztywny cennik czy np za przepychankę albo wyzwiska w jego kierunku może dorzucić coś ekstra do mandatu? :-D
|
Może Ci dorzucić sprawę karną... x.X Poza tym to ma sztywny cennik.
|
Kanary dostaja kase tylko za zapłacone mandaty, więc mozna postraszyc, zeby brał 15zł pókiś dobry, bo potem gówno dostanie.
Co do przepychanki z kanarem, to prawnie on nie moze uzywac wobec nikogo siły, a słyszałem, że nawet gonić nie może (ale tutaj nie wiem ile jest prawdy, chociaż to wszystko mówił mi kanar) |
Cytat:
|
Tak, ale oni z tego już (chyba) nie dostają pieniędzy, a kanar wcale nie musi wiedzieć że i tak bysmy poszli zapłacic mandat, chodzi tylko o to, że można się z nimi targować na kwote mniejsza niz te 30 co im się niby opłaca ;)
|
Ludzie , wiem że j...ć system itd. ale bilet naprawdę nie wiele kosztuje, a wstyd wielki.
Moikoledzy jeździli parę lat z "lewą" 20 w kieszeni i zawsze tyle wystarczało, aż pewnego dnia trafili na parkę kanr+pies, była mała szarpanina i zakończyło się na komisariacie, oskarżeniach o próbę przekupstwa. Sprawa trafiła do sądu grodzkiego itd..... Warto? A mój stary kumpel zawsze mówi tak:.."dla czego kasuję?- ,żeby NIE PLUĆ W LUSTRO PRZY GOLENIU.... |
Byłabym wdzięczna, gdybyście zagłosowali dziś, jutro i po jutrze ile razy możecie (tzn z jednego IP mozna raz, ale ... ;) ) po 5 gwiazdek na to zdjęcie:
http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/fc2d18a0d967b4a147c31d16b18f9a32 Podajcie też znajomym ;-) Z góry dziekuję! Córeczka znajomych może wygrać pięknego misia na Mikołajki :) |
urocza.. ;)
|
Orientuje sie ktoś co zrobić z nietoperzem w domu?
Skurczybyk jakimś sposobem znalazł sie w pokoju,po czym gdzieś zaginął i wszcząłem poszukiwania znajdując go nieruchomego na ziemi i został przetransportowany na balkon i owinięty czymś,aby nie zamarzł :D Można zaobserwować jego ruchy głową :) Sprawa jest zajebi**** pilna,bo jest mi go szkoda. |
Zabij, zamarynuj i na święta jak znalazł.
|
Cytat:
|
Alarm odwołany,odleciał.
|
Cytat:
|
raczej bardziej wściekliznę :D
|
Oby nie rzeżączkę albo kiłę i mogiłę.
|
nietoperze sa niegroźne, jeśli to nie wampiry, jak zwykłe bierzesz w szmatę i albo nauczy sie latać, albo zginie, jego wybór
Dobra, w co sie mam przebrać na sylwestra? |
Cytat:
|
Cytat:
|
założenie jest że impreza jest niezbyt normalna
PS w ostatecznosci zostaje wyjśc na miasto i zdobyć przebranie żyda :D edit Myślałem o Buce, musiałbym jednak udac sie do krawcowej i wszyć jakies druty, zebym nie był za chydą buką :lol: ktoś się w coś przebierał? mumia odpada, bo juz byłem i bandaże przeszkadzają ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
a może w... :lol:
http://www.toys4boys.pl/Kostium-zawo...o-item186.html |
To już lepiej gatki-Boratki :lol: http://www.allegro.pl/item491888314_...i.html#gallery
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl