![]() |
ktoś ma jakiekolwiek informacje na temat kanalu Orange Sport ? Kiedyś wyczytałem, że ma być dostępny min. dla abonentów Cyfry Plus, ale póki co nie widze nigdzie żadnej informacji na ten temat.
|
Cytat:
http://satkurier.pl/news/41983/8zl-z...-w-cyfrze.html http://biuroprasowe.tp.pl/PressOffic...hangeLocale=PL Nie wiem czy o to Ci chodziło, ale Google nie boli... :-P -- Cytat:
|
|
Cytat:
|
Za trzy lata dorównamy Wiśle Kraków.
Cytat:
|
Wreszcie wypieprzyli na amen tych wieśniaków z Lubina.
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,55...__protest.html |
Cytat:
|
Nie ma Zagłębia w lidze...
I teraz ja mam pytanie po co k... (bo kulturalnie to tu ciężko mówić) był ten cały cyrk...? Czuje się trochę jakbym Orwella czytał... Czy 3 tygodnie temu czasem nie ten sam Trybunał Arbitrażowy zadecydował, że Zagłębie i Widzew, mogą grać klasę wyżej? Czy tamta decyzja była tak sobie podjęta? Czy chcieli zrobić szum wokół siebie? Czy może zaraz ktoś przyjdzie i nam wmówi że Trybunał zawsze chciał żeby Zagłębie grało w I lidze... |
Cytat:
Czyli wyglada na to, ze 17 druzyn ? |
Cytat:
|
Czyli albo Korona też poleci, albo dokoptują jeszcze jedną drużynę. Może niech zrobią losowanie? Do koszyka wrzucimy wszystkie kluby I ligi oprócz Zagłębia i Widzewa i się okaże, żę w ekstraklasie będzie grała Kmita Zabierzów, albo inny Pelikan. Ehhh...ale pokopane to wszystko....miejmy nadzieję, że faktycznie ta cała liga ruszy już w ten weekend.
|
Cytat:
|
Pelikan gra obecnie w 2 lidze wschodniej.
|
Cytat:
Aaa...czyli spadli? To może być Stal Stalowa Wola..hehe |
Po prostu 17 drużyn i co kolejke jakaś pauzuje, chociaż wątpie, że zostawią kupczącą koronke
|
Cytat:
|
Zagłębie i Korona zdegradowane do I ligi - brzmi na dwa dni przed zapowiadanym startem ekstraklasy wyrok Trybunału Arbitrażowego przy PKOl. 16-zespołowa Ekstraklasa ruszy w ten weekend od trzecia kolejki, która będzie de facto pierwszą.
nareszcie!! |
Cytat:
|
Cytat:
znając życie i naszą popapraną ligę tak zrobią ... |
dla dobra naszej kopanej dali by se siana
|
Cytat:
I po co było robić takie zamieszanie, skoro nic się nie zmieniło :-/ EDIT: Coś o naszym dyrektorze sportowym. www.weszlo.com/news/740 |
tomek nie dadzą bo Lubin zasługuje na ekstraklase:rotfl::-p
zresztą Kielce też;) |
Wkońcu koniec zamieszania (chyba...?). Kto by się spodziewał takiego wyroku? Jedynie Widzew uniknął kary. A trybunał sie ośmieszył... przez nich liga ruszy od 3 kolejki a i tak nic nie zmienili.
|
Widzew ma plery jak stad do Burkina Faso :)
Zaglebie i Korona...coz, za grzechy sie placi. Korona mniej sie plula a Zaglebie zrobilo z siebie totalne ****, i jeszcze cos przebakuja o odwolaniu...bez honoru. |
Może chcą jeszcze uruchomić Szetinę ? UEFA jasno kiedyś powiedziała, że jakikolwiek klub pozwie swój związek do sądu to powinien zostać w...y z rozgrywek.
|
teraz się pytam tych pewnych kibiców miedziowych - jak tam? :)
|
Generalnie fajnie sie teraz czyta foruma Zagłębia ...
ten wpis mnie rozwalił: Cytat:
|
Terminarzyk Bywalca z Reymonta
Pozolę sobie wrzucić mecze Wisły z datami, na swoim stadionie w tej rundzie: 09-08-2008 Wisła Kraków - Polonia Bytom 18:00 23-08-2008 Wisła Kraków - GKS Bełchatów 13-09-2008 Wisła Kraków - Lech Poznań 27-09-2008 Wisła Kraków - Arka Gdynia 18-10-2008 Wisła Kraków - Piast Gliwice 31-10-2008 Wisła Kraków - Ruch Chorzów 08-11-2008 Wisła Kraków - ŁKS Łódź 15-11-2008 Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 06-12-2008 Wisła Kraków - Odra Wodzisław |
Mam pytanko odnosnie meczu z GKS Bełchatów, czy data 23 sierpnia jest już pewna? Na stronie SKWK widnieje 24 sierpień. Wracam wtedy z urlopu i nie ukrywam że liczę na meczyk w niedzielę. Będę wdzięczny za info.
pozdrawiam |
Probierz ma chyba problemy z narkotykami:
http://sport.wp.pl/wid,10231882,kat,...wiadomosc.html |
Cytat:
|
Cytat:
Haha ,ciekawe po czym ma sie takie jazdy :D :D I tez jestem ciekaw co sprawilo zeby skorumpowany Widzew uniknał kary,a takie Zaglebie juz nie. |
Cytat:
|
Zebys ty nie musiał w maju szczekac
|
Ciekawe co Reiss bierze...widac ostro kopie po kasku.
Oni zawsze na miszcza idooom...skonczy sie jak zwykle :) |
Ludzie już to pisałem, ale powtórze:
A KTO W TEJ LIDZE NIE IDZIE NA MISTRZA?! Wyluzujcie zwieracze, niech sobie szczekają, wiadomo że mistrzem i tak będzie Legia... :D |
Heh Spidey...na dzien dzisiejszy moze tak..ale przyznajcie - jak bedziemy grać w lidze tak jak wczoraj z Beitarem, to możecie i wy, i Lech i inne drużyny IDĄCE NA MAJSTRA mieć ciężko.:-) Nie sądzicie?
Pzdr bez napinki |
oj rafałku rafałku...
|
Cytat:
Sądzimy. Takiej Wisły to i słynna Barcelona- za Chiny Ludowe nie pokona. Więcej dystansu. Pozdrawiam bez napinki :> |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl