![]() |
Najlepiej w formacie 3gp a programik to sporoboj Total audio converter:) pozdrawiam
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Krupnik sie pije z woda mineralną. Bo to slodka wodka.
A jak masz dodatkowo syfon w domu (nie w sensie - nieporzadek) to masz prawo sie czuc jak mlody Bog. |
krupnik tylko ze śliwowica mocną lub spirytusem, do tego parę ziarenek kawy i podpalamy, jak kawa puści aromat, dość krótką rurką, ale nie za bardzo żeby sobie włosów bądź brew nie przypalić, wypijamy
polecam :D |
Kiedy jest losowanie i wyniki tego konkursu UMBRO??
|
Czy idzie jutro jakoś te auta jeszcze zobaczyć czy już pojechali?
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,357...e_widzial.html |
Cytat:
|
14
Mógłby ktoś zaznaczyć "starą" hale na zdjęciu poniżej? Byłbym wdzięczny :)
http://images24.fotosik.pl/167/59fbd0a217459756.jpg usiu dafi dzięki |
między drzewami, na lewo od basenu
|
Tu masz zaznaczone :)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...408a3eec8.html a tak nawiasem skad masz taka mape?? |
Co to znaczy "NOBLESSE OBLIGE" ??
|
Cytat:
|
Cytat:
http://maps.google.pl/ |
może ktoś mi powiedzieć co zrobić żeby wyświetlić pojedynczy post??
E: Wisla@k_TS dzięki :) |
Klikasz na to w prawym górnym rogu posta (w twoim przypadku #16938)
|
Mam pytanie odnosnie FM-a 2008. Przyszedł mi mail, zebym zglosil listę zawodników na następny sezon. Zgłosiłem tą listę, lecz dokupilem poźniej jeszcze jednego gracza. Jak mozna go dopisać do listy wczesniej zgloszonej, zeby mogl grac czy trzeba czekac do następnego okienka transferowego?
|
Musisz czekać do następnego okienka. To jest głupi błąd gry, ponieważ zgłaszanie do sezonu ligowego występuje tylko w pierwszym sezonie kariery.
Moje pytanie: Poszukuję strony ze statystykami poszczególnych lig piłkarskich,na której znajdę formę drużyn z 6 ostatnich meczów (obowiązkowo 6). Zna ktoś? Ewentualnie może być 5 :) |
witam szukam kamery cyfrowej do 1500 zł z dobrym trybem nocnym, macie jakies propozycje??
|
Niewiecie moze jaki był wynik meczu Kubot L. - Sieber M??
Wielkie dzieki Dafi_91 |
Mam nietypową prośbe/sprawe:
Potrzebuje dużego Fiata (125p) na jeden dzień wypożyczyć. Czy gdzieś w Krakowie jest wypożyczalnia samochodów gdzie będe mógł wypożyczyć dużego Fiata? :) Ewentualnie czy któryś z forumowiczów z Krakowa dysponuje takim samochodem i byłby mi go w stanie pożyczyć na jeden dzień w sierpniu? Pozdrawiam i licze na pomoc ;) |
Cytat:
|
Cytat:
@ Dafi_91 - jest to tenis ziemny. |
Szukam zdjęcia flagi/szalika z hasłem 'Tylko przed Bogiem padniemy na kolana". Z góry wielki dzięki.
|
Cytat:
|
Czy ktoś wie może w jakich godzinach będą mecze Polaków w finale Ligi Światowej w Rio.. Turniej finałowy zaczyna się od środy, ale nigdzie nie mogę znaleźć jakiegoś rozkładu z godzinami meczów...
|
jak sie nazywa program, w ktorym puszczamy kawalek mp3, a on mowi nam wykonawce/tytul/album itd ?
|
TrackID
10znaków |
Obróbka/przeróbka plików mp3
Potrzebuje osobe,ktora potrafi obrabiac/przerabiac pliki mp3.
Jesli sie znajdzie ktos taki,niech odezwie sie na priva. Pozdro. |
Ludzie BŁAAAAAGAM o pomoc.
Dajcie że jakąś stronkę z informacjami o kontuzjach, wykluczeniach itp., chodzi o lige AUSTRIACKĄ. |
Cytat:
|
Cytat:
masz u mnie największe piwo jakie widział świat....RZĄDZISZ !! |
Isolated oglądał ktoś ten film?Opłaca się ściągać?
|
dobry odtwarzacz dvd potrzebny na gwałt!
ale nie jakiestam wersje testowe tylko taki, żeby mi po tygodniu uzywania nie zawołał, że chce zebym go kupił... ;) |
Szukam rady, w jaki sposób mogę wzmocnić odbiór radia. Po remoncie przestawilem radio (panasonic rx-es27) w inne miejsce i nie chce mi odbierac stacji fm :/ Jakiś wzmacniacz, antena? co moge zrobic, bo radio nie ma chyba zadnego zlacza antenowego, tylko zamontowana taka zwykla teleskopowa aluminiowa antenke
|
Cytat:
|
Jestem na kupnie CB radia, najlepiej przenośnego, poleci ktos jakies?
|
Chciałbym aby ikony na pulpicie nie miały tła pod ich nazwą i właśnie jak to zrobic??
Pamiętam, że gdzieś się chyba ustawiało żeby było to tło ukryte czy co... z góry dzięki za pomoc |
Hej wszystkim
Mam dość mało czasu, chciałbym tylko zapytać Was, w które dni będzie Wisła grała rewanż z Beitarem oraz ewentualnie kolejne mecze w następnej rundzie el. LM? Muszę w pracy sobie dni zamienić a dziś ostania szansa. Ewentualnie jak to zazwyczaj jest jak no zaczyna sie w środę. Beitar Jerozolima - Wisła Kraków ŚRODA 30 lipca, 20:45 Wisła Kraków - Beitar Jerozolima ?? III runda eliminacyjna - 12-13 sierpnia, 26-27 sierpnia które dni?? |
Potrzebuje kontakt z kimś z Olkusza ! pilne!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl