![]() |
Dobra ta koszulka z Novotelem dla mnie fajnie wygląda, tylko jakby była bez tego napisu Melbourne... to byłoby eleganckie.
Jeżeli ktoś miałby czas i chęć to może wykona jeszcze koszulki wyjazdowe ( białe i niebieskie z powyższymi motywami) |
Ta z Dell'em wg. mnie dobrze się prezentuje.
|
My tu takie rozważania snujemy, a jeszcze nie ma oficjalnego potwierdzenia tego, że od lipca będziemy w adasiu grać. Może w lipcu się w końcu dowiemy na czym stoimy.
|
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/filemanager/mi3.jpg
to adidas czy umbro? |
Cytat:
|
Tak to jest dres z Umbro, pewnie tylko do zdjęć założyli nowemu bramkarzowi.
|
mnie osobiście podobają się taki stroje Adidasa jakie ma reprezentacja Niemiec, fajnie by było gdybyśmy takie mieli... ale to tylko marzenia
|
Był ktoś ostatnio w sizeerze, w UMBRO lub gdzie indziej, jak z koszulkami- dostępność ( rozmiary, kolory, cena ) ?
|
Kupowałem znajomemu w sobotę, więc zrobiłem małe rozpoznanie:
- Umbro - Galeria Krakowska - Dość spory zapas bez z loga Telefoniki (z też jeszcze kilka było), przy czym większość rozmiarów od XL w góre, kolory w XL wszystkie - Sizeer - M1 - Od rozmiaru XL w góre dość spory zapas. Wychodząc zostały dwie L-ki (biała bez loga TF i czerwona z długimi rękawami też bez TF) |
a widziałeś jakąś M-kę czerwoną ?
edit: ok dzięki |
W M1 na pewno nie było. Jak coś to sprawdź w Galerii, bo tam nie sprawdzałem dokładnie wszystkich rozmiarów.
|
A patrzyliście tylko na to, co wisi, czy pytaliście się sprzedawcy o inne rozmiary? Ba jak ja kupowałam, to wisiały same XL i XXL, a gdy się zapytałam, to gość mi przyniósł S.
|
W sizeerze ktoś z obsługi jak się go/ją zapyta to pójdzie sprawdzić. A można Aniu wiedzieć gdzie tą S-kę dostałaś? Wszędzie XL lub XXL.......
|
Aniu:
O mniejsze rozmiary pytałem w M1. Niestety wszystkie koszulki jakie posiadają już wiszą na wieszakach. Jurukuru: Jeżeli bardzo zależy Ci na koszulce i masz trochę wolnego czasu to pojeździj po sklepach. Lista sklepów sizeera: http://marka.sizeer.com/index/index/m_id/61 lub szukaj gdzie są Umbro. |
Albo zamów przez neta ;)
|
Jeszcze w zeszłym tygodniu w Umbro w Galerii Krakowskiej była pełna rozmiarówka czerwonych bez loga sponsora.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Taką jak meczówka??
|
Ja byłem wczoraj w M1 i od tygodnia poluje na S bez loga z długim rekawem (kolor obojętny)
to nie było. Były same Xl i XXL i chyba jedna M. Jezeli ktos edzie gdzies widzial S to dac znac ;d http://sklep.sizeer.com/typ-odziez,K...,3857824.bhtml Tylko ze tu nie ma S ;/ |
Kupiłem dziś w Umbro w Galerii Krakowskiej koszulke z Tyskie i BG za... 9,90zł.
Za tą cene były też z "TF Kable". Najmniejszy rozmiar XL. |
Pełna rozmiarówka bez loga sponsora była w sizeerze na szewskiej (przecznica rynku), widzialam bo sama tam kupilam S czerwona bez loga sponsora
|
9,90 ?!!! Nie pomyliło Ci się z 99,00 ?
|
nie możliwe ze 9,90, az kurde bede musiala sie przejechac do GK i to zobaczyc, bo za taka cene to napewno kupie jeszcze jedna :P, bedzie na zapas :D
|
Cytat:
|
9,90! 10zł bez 10 groszy :)
Wziąłem ostatnie powieszone w sklepie, ale koleś mówił, że jeszcze mają na zapleczu. |
Nie mówcie jeszcze że nówki?
PS: Gadać gdzie jest to stoisko, muszę mieć tą koszulkę !!! |
Kamson:
Biała gwiazda to nadruk czy haft ? Z nadrukiem i Tyskim kupiłem w zimie koszulkę w Galerii Krakowskiej za 30zł. |
Cytat:
|
hehe to jutro lub jeszcze dzis bedzie nalot na umbro w GK :P, przydałoby się kupić za takie pieniądze, tylko czy sie jeszcze zdąży
|
Fotki dla niedowiarków (bez urazy, sam nie wierzyłem w sklepie ;))
http://img339.imageshack.us/gal.php?g=ssa40088.jpg http://img692.imageshack.us/gal.php?g=zdjcia0003y.jpg Co ciekawe w Umbro jest też promocja: druga rzecz taniej o 30% a trzecia o 50%. Więc przy zakupie 3 koszulek płacicie 22zł :lol: |
Byłem, widziałem, potwierdzam ;) Szkoda ze zostały takie ogromne rozmiary, chociaż w sumie dlatego pewnie taka promocja.
|
Też taką kupiłam. Za 9.90. Są po 19.90 też inne (z tkf), najdroższe są za 69 koszulki (i będą spadać ceny jeszcze).
Ogólnie dziwne uczucie kupić koszulkę Wisły za 9.90 <co jest> |
Mam prosbe jak ktos bedzie w Umro lub Sizeerze to niech spyta czy są rozmiary S bez loga z długim rękawem
Z góry dzięki. Sam bym pojechał ale mam troche do Krk |
Byłem dzisiaj w sizeerze o 9:30 koszulek już wogóle nie mają.
|
W Umbro byly jeszcze koszulki kolo godziny 10 nawet. Sam wzialem 3 sztuki :) Jakies tam jeszcze zostaly ale jest szansa, ze dowioza wiecej w nastepnym tygodniu. Rozmiary oczywiscie same XL albo wiecej, S nie widzialem.
|
A w Sizerze w Bonarce terz są takei promocje? :>
Na internetowej stronie milcza... :P |
Akurat wróciłem z GK i jestem nowym posiadaczem koszulki Wisly z bet-at-home za 54 zł;)
Bez loga z dł. rękawem za 69 są rózne rozmiary w sklepie umbro. w sizeerze ubggo |
w galeri krk w umbro nie ma juz tych koszulek za 10 zl, bylam kolo 12 i nic juz nie zostalo :/, skad wiecie ze maja dowiezc?? wiecie kiedy moze??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl