![]() |
Na filmiku ciężko wyczaić o co poszło w tym spięciu. Jak się ogląda zdjęcia to wygląda na to że duży ruski (z numerem 10 bodajże) wystartował do Marcelo i chyba nawet mu przyłożył z piąchy (Marcelo zaliczył glebę). Na to zareagował Głowa który był tuż obok ruskiej 10 i chyba poczęstwał go z liścia. Tyle że Głowa stał między trzema rucholami którzy natychmiast sprowadzili go do parteru. W tym czasie z gleby podniósł się Marcelo i skoczył z tą swoją szablą. A potem to jakieś przepychanki.
Podsumowując: starcie na remis ze wskazaniem na ruskich :rotfl: . |
Cytat:
Myślę jednak, że czyta to forum. Jest także człowiekiem i pewnie chciałby wiedzieć co myślą na jego temat. Jako człowiek w wolnych chwilach nie leci na planeta Klarion tylko np. posiedzi na necie. Zastanów się czy ty jako piłkarz Wisły nie wchodził byś na to forum? Nie wieże, że nie. Co do dołowania to wystarczy wejść na artykuł w aktualnościach - "Uraz Wojciecha Łobodzińskiego" i poczytać komentarze "prawdziwych kibiców"... Wiele słów otuchy i każdy liczy na jego szybki powrót do zdrowia. Naprawdę myślę, że nie tędy droga i sami sobie szkodzimy. Jeśli cię uraziłem wcześniejszą wypowiedzią to przepraszam trochę mnie poniosło. |
Coz za niebywale fatum. Ilosc urazow i drobnych dolegliwosci trapiacych Niedzielana powoli staje sie zatrwazajaca. Byl juz polpasiec, liczne grypy zoladkowe, szereg przeciazen miesniowych, nie wspominajac o absencji ze wzgledow rodzinnych. Jak tak dalej pojdzie, to byc moze padnie jakis klubowy rekord.
Jak by tego bylo malo, pech nie opuszcza Lobo. Znajac zycie, uraz ktory przypuszczalnie wyeliminuje go na pare dni, w konsekwencji zaowocuje niemoznoscia zaprezentowania chocby zalazkow powrotu do tzw. formy przez kolejne pol roku :/ |
No musza pochwalic Wasza druzyna, zwlaszcza Marcelo i Glowackiego za godna postawa! Ni mozemy se dawac w kasze dmuchac, zwlaszcza Ruska!
Mam nadzieje, ze nasz czlowiek - Cwielong (Hanys) w tej rundzie da Wam wiela radosci! |
http://www.youtube.com/watch?v=gWconnMijqs
Marcelo mógłby zagrać w jakimś filmie o karate:P...na przykład: zamiast "Karate po polsku" zagrałby w "Karate po brazylijsku" :P |
Cytat:
|
Hahaha Marcelo mu fatality zrobil xD A Dawidowski jak zobaczyl co sie dzieje to ladnym lukiem szedl, zeby sie kontuzji nie nabawic pewnie i go w pospiechu chyba Maczynski z bara pociagnal :P
|
no ale karzeł nam sędziował, to przez niego remis
|
Najprawdopodobniej sprawa bramkarza zostanie wyjaśniona już jutro ! Jeżeli Sillanpaa przejdzie pozytywnie testy, którymi ma być jutrzejszy mecz sparingowy to jest duża szansa, że stanie się naszym zawodnikiem : http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5254
Myślę że jest coś na rzeczy ponieważ info podane na oficjalnej, a warunki transferu i kontraktu zostały już ustalone :) |
Z Głowy jednak kawał chłopa bo z 3 na plechach i tak wstał hehe
|
Cytat:
P.S. Sprawa z tym fińskim bramkarzem ( za cholerę tego nazwiska poprawnie nie umiem napisać :lol: ) wygląda całkiem obiecująco. Osobiście mam nadzieję, że to właśnie Fin, a nie Australijczyk czy Słowak wzmocnią Wisłę przed rundą wiosenną. |
Cytat:
|
Planuje napisać książkę 'Jak Wisła pozyskiwała bramkarza' :) miejmy nadzieję że Fin jest najlepszy z tych wszystkich testowanych.
|
|
A stara gwardia sie w tym czasie pewnie bawila i kapala, a mlodzi musieli zapierdzielac za wszystkich :foch:
http://galeria.wislakrakow.com/20090213/plaza/33.jpg |
Hanys, takie życie kota ;)
|
Przeglądając dzisiejsze zdjęcie z plaży znalazłem mistrzów drugiego planu :D:D
http://img98.imageshack.us/my.php?image=27448051rt5.jpg |
kolejny zawodnik na testach
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5256 |
Levante niezły klub, może się przyda, ale czy oni nie mogą poszukać jakiegoś Polaka ? :)
|
Wymien 4 polskich pomocników z polskiej, którzy nadawali by się do gry w Wiśle i są do "wyjęcia".
|
Cytat:
tyle że to prawy pomocnik a jak wiemy mamy tam już 2 a nawet 3... Chyba że umie też grać po lewej flance. |
Jesli Skorza ma zamiar zrobic z Wisly druga Afryke,to niech sobie odpusci prace w Krakowie i idzie do Poznania.W chuju mam taka druzyne.
|
Ettien, Silanpaa...u nas jak zwykle coś się rusza konkretnego pod koniec okienka..ten Ettien wq. transfermarkt jest warty 2 600 000 ojro..całkiem sporo jak na polskie warunki:)...
Ciekawe czy obydwaj zagrają z Odense..i co pokażą Paparapa..."w chuju" masz Wisłę?..........nie skomentuję........... |
Cytat:
|
Descarga też grał w podstawowym w Levante i jak gra w Legii każdy wie więc akurat to nie żaden pewniak. :-)
|
Cytat:
A tutaj masz typowego czarnego. Szybki zwrotny i bez strzału :) |
Cytat:
żeby się potem nie okazało, że to jakiś piłkarski "szrot", bo takiego zapewne krąży sporo. :-) |
Cytat:
Dla mnie Wisla to cos wiecej niz wyniki i sukcesy. bez odbioru. |
Cytat:
|
Cytat:
bez odbioru |
Cytat:
A jak na razie zbiera się nam coraz więcej Afroamerykanów: http://galeria.wislakrakow.com/20090213/plaza/19.jpg I tu nie chodzi o to czy Pawłowski czy nie Pawłowski. I chodzi o inne ważniejsze sprawy. Jak nie ma lepszych polaków, trudno, widocznie nasi piłkarze nie są profesjonalistami. To nie znaczy, że Wisła ma być klubem interkontynentalnym i mieć w składzie samych "dobrych" zawodników z zagranicy. (jest to moja opinia, "nie jestem super..." - wyrażam swoją opinie i nie wymądrzam się - pozdrowienia krwawy) |
no cóż .... jesteśmy, jak to dawniej ladnie mówiono... za murzynami.
W latach mej młodości, czarnoskóry piłkarz (w sensie Afrykańczyk, nie Brazylijczyk) to byl synonim sportowego dna. Dzisiaj to my jestesmy sportowym dnem. Koniec cywilizacji białego człowieka... :-P jak to podsumował jeden z posłów na Sejm. Można się stawiać, oczywiście, tylko co to da? sorry za off-top |
offtopowo:
starozakonni dostali od Łęcznej 5-2........ |
Cytat:
EDIT:Jak większość jest przekonana do sprowadzanie czarnoskórych graczy do Wisły to co powiedzielibyście jakby stanął taki między słupkami w naszej druzynie?? |
Cytat:
|
Ludzie nie przesadzajmy daleko nam jeszcze do Pogoni a dobrych kopaczy nigdy zawiele. Po za tym Ettien jeszcze do nas nie przyszedł to nie ma co panikować że robimy z Wisły "Czarną Gwiazde"
|
Jest jedna zasadnicza różnica :
Pogoń brała jakiś amatorów z niskich lig, my testujemy zawodników już o określonej klasie. Poza tym sie bierzemy hurtowo tylko wszystkich dokładnie sprawdzamy. Swego czasu w Arsenalu nie grał żaden Anglik a w finale LM grali :)Oczywiście nie porównuje Wisły do Kanonierów ,ale to tylko jeden przykład. W niektórych portugalskich drużynach jest 20 brazylijczyków i też dobrze sobie radzą. Także nie ma co narzekać. Ważne ,że "coś" robimy ! |
Ja nie chcę nic mówić..
ale posty na temat afroamerykanów, afrykanów itp... zakrawają o rasizm... sam wolałbym samych Polaków, a nawet Krakowiaków w Wiśle... ale mamy dwudziesty pierwszy wiek... jest powszechna globalizacja....... kolor skóry przeszkadza kibicom..Lazio...Cracovii.. nie wiedziałem, że też Wisły..j jakoś Kalu Wam nie przeszkadzał jak strzelał gole włochom......... P.S. Dawid i Łobo są Polakami..i są biali..zawsze można im kibicować;/ |
Cytat:
W Polsce na szczescie perspektywy sa duzo lepsze i drzwi do kariery jest masa wystarczy chciec.. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl