Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Pytania do moderatorów i bieżące działania! (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=214)

wolfy 27.03.2009 14:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wasiu (Post 699503)
WILU - prywatna czy nie, wiadomosc poniez poziomu.

Na Twoje usprawiedliwienie fakt, ze poziom moderatorów tego forum też niestety leci do dołu, co pokazuja chocby posty "stul dziób" czy totalny brak kontroli nad tematem o Frankowskim, co doprowadzilo do zbanowania wielu osob za nic.

O ile się orientuję - bany dostało tylko kilka osób, w większości przypadków za obraźliwe wypowiedzi pod adresem moderatorów, forumowiczów lub samego Frankowskiego.

el Nuero 27.03.2009 14:49

Dwa pytania do modów

1) Kiedyś włączyłem się do jednej z rozmów z adminem i ze zdziwieniem dowiedziałem się, iż posądza mnie on że jestem "spadochroniarzem" czy jak by to zwać: uważał że zostałem wcześniej zbanowany i założyłem sobie nowe konto. Wydaje mi się, że po IP da się z grubsza stwierdzić, skąd kto jest. Ja zresztą bardzo uczciwie podałem swoje namiary. Czy samo IP wystarczy by namierzyć gościa, czy macie jeszcze inne sposoby? Bo nie chce się tłumaczyć dwa razy, że nie jestem wielbłądem...

2) Pytań Frankowi zadano masę, wiadomo że nie na wszystkie mógł odpowiedzieć. Część naszych kibiców pytała go o przyszłość - jak będzie się rozwijała ta jego szkółka, czy będzie powiązana z Wisłą, w jakiej roli Frankowski siebie widzi, jak zawiesi buty na kołku, etc. To akurat dla wielu z nas może być bardzo ważne (sami wiemy jakie są problemy z centrum treningowym). Czy admini mogliby "podrzucić" Frankowi zapytania o przyszłość - czy mimo katastrofy z 2005 r. zamierza swe losy wiązać z Krakowem? W końcu nie tylko czas goi rany - błędy też "odkupić" można, na wiele sposobów.

rav 27.03.2009 15:01

Ad 1. Różnie z tym IP jest i nie jest to jedyna metoda.

Ad 2. Pytania do Franka padły, on ma dostęp do forum i jeśli będzie chciał na nie odpowiedzieć - odpowie. Jeśli chodzi o Akademię (OffTopic, nie rozmawiajmy tu więcej o tym) - wkrótce można się spodziewać serii materiałów na ten temat - w portalach, w prasie, tv. Franek jest jednym z jej trzech współzałożycieli (pozostali to Marek Konieczny i Mirek Szymkowiak), a to jak bardzo się w nią zaangażuje zależy od tego jak potoczy się jego kariera w Jagiellonii, z którą ma kontrakt jeszcze przez rok i trzy miesiące.

sambo 27.03.2009 15:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 699492)

Temat praw autorskich w takich sprawach jest bardzo skomplikowany i nie jednoznaczny. Mnie na prawników i wielomiesięczne procesy nie stać.

Temat jest prosty - można korzystać tylko z "nieznaczącej treści" bazy danych - tu kradnie się całość.

Wielomiesiecznych procesów nie trzeba wystarczy wysłać ostrzeżenia i pogrozić palcem - wezwać do usunięcia w ciagu 24 godzin.

WiślakNH 27.03.2009 15:05

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...522#post699522

rav 27.03.2009 18:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 699382)
Zagoniłeś towarzystwo do "Byłych" - fakty i mity z założenia powstały wlaśnie po to by tam trwała ogólna wojenka.

Moim zdaniem fakty i mity powstały, ponieważ wiadome było, że dyskusja ws. Franka przytłoczy temat "byłych". Bez względu na to, czy będzie tam nawalanka czy nie.

Pablo84 27.03.2009 18:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 699492)
Wiesz czemu Kuba dostał bana? Nie? To stul dziub.

Tak? Kto?

Temat praw autorskich w takich sprawach jest bardzo skomplikowany i nie jednoznaczny. Mnie na prawników i wielomiesięczne procesy nie stać.

Wiedziałem za co Kuba dostał Bana.

Dlaczego mnie obrażasz? Przecież skoro to nieprawda to po co się tak unosić? Wystarczyło mu odpisać, że to nieprawda, a nie od razu banować.

P.S
Dziób, nie "dziub"

Żmijka 27.03.2009 19:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 699610)
Moim zdaniem fakty i mity powstały, ponieważ wiadome było, że dyskusja ws. Franka przytłoczy temat "byłych". Bez względu na to, czy będzie tam nawalanka czy nie.

No i właśnie. To po co było z powrotem zaganiać towarzystwo do "Byłych..." ? O to mi chodziło. Moja sugestia (zrealizoana przez 7 kotów) własnie mial na celu uratowanie tematu "byli" od przytłoczenia jak sam piszesz przez sprawę Frankowskiego. Tu wydaje mi się mamy takie smao zdanie.

To co się stało, że na Twją prośbę Wolfy poprzenosił posty z powrotem tam skąd zostały zabrane? Bo nie ukrywam, że się zgubiłąm w tym momencie ... :-/

rav 27.03.2009 19:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 699626)
Wiedziałem za co Kuba dostał Bana.

Dlaczego mnie obrażasz? Przecież skoro to nieprawda to po co się tak unosić? Wystarczyło mu odpisać, że to nieprawda, a nie od razu banować.

Chyba kpisz. Mam dyskutować z anonimową osobą, która publicznie rozpowszechnia oszczerstwa? Ja sobie nie pozwolę na to, żeby ktoś na tym forum czy stronie plotkował w ten sposób. Jeśli byś rozumiał na czym polega mechanizm plotki to byś rozumiał dlaczego 2-tygodniowy odpoczynek.

Ty określeniem "zatykanie ust" zarzucasz mi banowanie za poglądy. Ja nigdy nikogo za poglądy nie zbanowałem.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 699632)
To co się stało, że na Twją prośbę Wolfy poprzenosił posty z powrotem tam skąd zostały zabrane? Bo nie ukrywam, że się zgubiłąm w tym momencie ... :-/

Ja też ;)
Błędów nie popełnia ten, kto nic nie robi....

rav 27.03.2009 20:08

tak.
sporo.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez no one (Post 699653)
do boga rava.

to taka szczeniacka zagrywka, że jak odpowiem, to uważam się za boga, a jak nie odpowiem, to nie mam argumentów/ignoruję dyskutanta/itp...?

rav 27.03.2009 20:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez no one (Post 699655)
zdaj sobie sprawę ze pisanie o jakichs anonimach z ktorymi nie warto dyskutować obrazic moze tzw anonimowych uzytkownikow ktorych jest tu dosyć sporo raczej. bo to raczej nie jest forum zamknięte tylko dla nie-anonimowych.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 699634)
Mam dyskutować z anonimową osobą, która publicznie rozpowszechnia oszczerstwa?

Traktuj to wyboldowane jako całość, a nie wyciągaj dwóch słów. To chyba zamyka temat.

wolfy 27.03.2009 20:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 699632)

Nic się nie stało(przynajmniej ostatnio).

Jestem złym, złośliwym modem i lubię ludziom dokuczać. Nic mnie tak nie cieszy, jak te wszystkie privy, które niedawno dostałem.

Dziękuję za uwagę.

rav 27.03.2009 20:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez no one (Post 699660)
rozpowszechnia oszczerstwa. byc moze ta anonimowa osoba z którą nie warto dyskutować po prostu w to wierzy.

Czy Ty w ogóle czytasz co napisałeś? Wierzyć to sobie można w Pana Boga, UFO, albo muminki. To było bardzo poważne oskarżenie, puszczenie w eter, że ktoś jest złodziejem. Jak pisze się coś takiego publicznie, to trzeba mieć choć skrawek dowodów, a nie wierzyć.

rav 27.03.2009 20:40

Tak, forum to przede wszystkim miejsce do wymiany poglądów, a nie szkalowania czy rzucania fałszywych oskarżeń.

Genio 27.03.2009 21:59

proszę moderatora o zmienienie nazwy mojego tematu - http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5548
na Liga Wiślaków - Football Superstars [usunąć 'zapisy' w tytule]
z góry dziękuje

Kajto 27.03.2009 22:42

Mam pytanie, czyli wychodzi na to, że rav jest ponad nami wszystkimi, tak?
A mylisz się kiedyś administratorze, czy zawsze masz racje?
Pytania poważne.
Bo tak wywnioskowałem z tej wymiany zdań.

mcovalski 27.03.2009 23:45

Po raz pierwszy (jeśli mnie nie pamięć nie myli) współczuję moderatorom i adminowi.
Cytat:

A mylisz się kiedyś administratorze, czy zawsze masz racje?
rav w poście 4805 przyznaję się do błędu więc pytanie jest retoryczne.

dj_ibutti 28.03.2009 00:13

Nie jest tajemnicą chyba, że z Rafałem mamy często różne poglądy, aleee....

1)To jest jego forum, on za nie płaci itd. a nie jakaś Wasza "wspólna piaskownica", w której ma panować ład, porządek i wolność słowa, bo tak. Idę na przyjęcie to organizator decyduje, kiedy się ono kończy, a nie ja sobie powiem.. "aaaa posiedźmy sobie do 5-ej, bo jeszcze nie jestem śpiący".

2)Pewnie każdy z nas by na jego miejscu takiego użytkownika zbanował, niezależnie od tego czy to co pisze jest prawdą, czy nie. Prawda?

Podniósłbym jeszcze parę argumentów, ale za pewne zarówno ja, jak i Rav, nie potrzebujemy tego bym go bronił ;)

Co do forum, to przecież Agora wytoczyła ten proces forum Lecha, więc albo maja ch... radce prawnego, albo faktycznie mieli podstawy ku temu.

PS. Tak postanowiłem napisać, bo ostatnio mnie dobija poziom naszego Narodu... ;)

Proud 28.03.2009 00:21

a tak w ogóle to uważam że pomimo "równości" na forum to staż na nim też o czymś świadczy...bo abstrahując od tej dyskusji często jest tak że gość jest na forum tydzień a rzuca się jakby conajmniej był współzałożycielem...ja również jestem krótko na obecnym forum, ale staram się "znać swoje miejsce w szeregu" że tak powiem:)

rav 28.03.2009 02:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kajto (Post 699785)
(...) rav jest ponad nami wszystkimi, tak? A mylisz się kiedyś administratorze, czy zawsze masz racje?(...) Bo tak wywnioskowałem z tej wymiany zdań.

Skoro tak radykalne wnioski wynosisz po jednej wymianie zdań, to co ja Ci na to poradzę...
Myślę, że nie tylko osoby dobrze mnie znające polemizowałyby z zacytowanymi poglądami. Mnie polemizować nie wypada.

Pablo84 28.03.2009 12:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 699845)

PS. Tak postanowiłem napisać, bo ostatnio mnie dobija poziom naszego Narodu... ;)

A myślisz, że mnie nie dobija?Myślisz, że nie dobija tych wszystkich, którzy w 2004 tworzyli tu klimat?
No ale były to lepsze czasy, przede wszystkim dlatego, że był mniejszy dostęp do internetu.
Teraz forum zalała fala "Januszy" - sympatyków Wisły, dla których wyznacznikiem "Wiślackości" jest liczba strzelonych bramek przez skóro kopa, bądź liczba posiadanych szalików.
Tego typu ludzie zniechęcili do tutaj osoby, które żyją Wisłą 24/7.No i teraz piszą, ale gdzie indziej.
Paradokslanie, wiesz że swojego czasu te osoby udzielały się częściej na forum legialive.pl niż tutaj, właśnie ze względu na możliwość luźnego wypowiedzenia się na dany temat.Sam do tej pory mam tam konto.
Tutaj od pewnego czasu jest ścisła cenzura jak i ogólne zasady funkcjonowania forum przypomina bardziej kącik moralizatorsko konfabulacyjny niż miejsce wypowiadania się kibiców najpopularniejszej drużyny w Polsce.
Szkoda, bo przez to forum traci swoją duszę i charakter.
Teraz np nie można napisać, że "Frankowski to pedał", bo można dostać bana na miesiąc, jednakże osoba "nie anonimowa", redaktor jednej z najpoczytniejszych stron sportowych w Polsce pisze mi bym zamknął dziób, bo odwazyłem się go skrytykować za to, że zbanował osobę, która dla Wisły dała by się dosłownie pokroić. - dla wszelkiego wypadku, by plotki się nie rozchodziły profilaktyczny ban...
W zasadzie sam nie wiem po co się jeszcze tu wypowiadam. Chyba czekam na jakiegoś ostrego bana, które ostatecznie mnie odciągnie od tego forum.Oprócz tego, że kocham Wisłę, zdaję sobie z tego sprawę, że forum jest miejscem publicznym, gdzie wchodza sympatycy innych drużyn, dziennikarze, sławni ludzie i kreują sobie zdanie na nasz temat, dlatego też sam poczuwam się do tego, by kogoś upomnieć, wyśmiać a nawet pocisnąć,gdy nas osmiesza. Po częsci też robią to nasi moderatorzy, którzy- mam wrażenie-, że za bardzo wczuli się w swoją rolę.
Czasami mi się wydaje, że Walter z Legii miał by u nas raj - przynajmniej na forum:
Złe SKWK bo swoje zdanie o fałszywcu, który znów stara się wkupić w nasze łaski.Nikomu nie przychodzi jednak nie przychodzi do głowy to, że Ci ludzie mają kontakt z głównymi osobami w naszym klubie, łącznie z piłkarzami. Osoby te często znają kulisy rozmów, wiedzą o wiele więcej niż "anonimowy użytkownik forum".
Stowarzyszenie, te jak sama nazwa wskazuje skupia KIBICÓW Wisły Kraków, nie SYMPATYKÓW, którzy głównie ograniczają się do napisania paru postów po meczu, przeczytania newsów , czasami o.......enia kogoś za zbyt kibicowskie poglądy.
Podejrzewam, że główną przyczyną najeżdzania na SKWK jest zazdrośc.Ludzie Ci zazdroszczą tego, że osoby maja moc do tego, by np zorganizować pomoc materialną dla szkoły, krew dla potrzebującego piłkarza, zorganizować dla naszej zgody godne przywitanie, które z szokiem opisywały media w całej Polsce.
Najbardziej zabawny w swoim krytycyzmie jest pewien moderator z wysp, który kiedyś był zabawny, jednak widocznie już zdziadział- cóż, czas jest bezlitosny.

Dlatego z niekopojem patrze się, jak forum kisi się w sosie własnym.

koyoot 28.03.2009 13:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 699670)
Czy Ty w ogóle czytasz co napisałeś? Wierzyć to sobie można w Pana Boga, UFO, albo muminki. To było bardzo poważne oskarżenie, puszczenie w eter, że ktoś jest złodziejem. Jak pisze się coś takiego publicznie, to trzeba mieć choć skrawek dowodów, a nie wierzyć.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez no one (Post 699671)
forum to nie sąd ani gazeta. pozdrawiam i nie kontynuuje.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 699672)
Tak, forum to przede wszystkim miejsce do wymiany poglądów, a nie szkalowania czy rzucania fałszywych oskarżeń.

Pozwolcie ze ja was rozstrzygne. Materialy umieszczone na forum, pozwalaja na drodze sadowej dowiesc tego czy ktos sie wypiera oskarzeniu. W tym przypadku jesliby rav chcial zaskarzyc o naruszenie nietykalnosci osobistej poprzez oszczerstwa i publiczne zniewazenie ma do tego prawo, i co wiecej bardzo duza szanse na wygranie takiego procesu. Tym bardziej w mojej opinii ktos powinien sie puknac dwa razy w glowe najlepiej biurkiem lub innym czyms ciezkim niz pusci w "eter" bzdury wyssane z palca.

EDIT. Nie ja tu jestem od kwestii kto ma racje a kto nie, Pablo, ale jesli ktos wypisuje kompletne brednie na forum publicznym to niewazne co by zrobil dla Wisly, zasluguje na bana, na czyms tak przyziemnym (z calym szacunkiem...) jak forum. Jakos gdy mnie zbanowano na tym forum(nie raz) nie lamentuje a tez dla Wisly dalbym sie pokroic, tak jak i wszyscy kibice tego klubu.

Nitrox 28.03.2009 17:43

http://wislakrakow.com/forum/showthr...149#post700149 ---------> do zamknięcia i przeniesienia do tematu " mam pytanie"

pio 28.03.2009 20:25

podziękować temu panu czym prędzej :>

Bati_NS_TSW 28.03.2009 20:35

Zbanujcie go, zanim ktoś ze skotnik wpadnie przez to w klopoty

Arkas 28.03.2009 20:43

Proszę o zbanowanie to coś: KrakowskieOsiedla.Koleś wystawia mnie na posmiewisko mówiąc że jakieś kreski to mój graf i robi jaja sobie z mojego osiedla i ze mnie.

Edit: Dziękuję.

WISŁAZWE 28.03.2009 21:32

http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=209
kolejne dzieło KrakowskieOsiedla więc do roboty :)

Ban i pousuwać te jego posty bo tylko denerwują ludzi i rozwalają temat.
Tyle.

ewcia 28.03.2009 21:54

Tak na przyszłość, nie wdawać się w polemikę z "takimi osobnikami".

Tylko więcej postów do usuwania.
Za cytowanie postów "takich osobników" polecą kary. ;)

regis 28.03.2009 22:46

Cytat:

Chyba kpisz. Mam dyskutować z anonimową osobą, która publicznie rozpowszechnia oszczerstwa?
No to troszkę ciężko może być, bo z "anonimowymi osobami" na forum gadać nie chcesz, a jak masz okazję pogadać z nimi osobiście i wyjaśnić nieporozumienia (np. na ostatnim spotkaniu SKWK - z tego co słyszałem, byłeś zaproszony) też jakoś ci się nie chce.

W ogóle ta kłótnia między tobą a SKWK to jakaś żenada.

SB 28.03.2009 23:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ewcia (Post 700396)
Za cytowanie postów "takich osobników" polecą kary. ;)

a jakie to będą kary? bo jak cielesne od Ciebie to się piszę ;) będę miał taką pokutę na Wielki Post hehe Dobra idę lepiej spać i proszę bez bana ;)

rav 28.03.2009 23:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regis (Post 700424)
No to troszkę ciężko może być, bo z "anonimowymi osobami" na forum gadać nie chcesz, a jak masz okazję pogadać z nimi osobiście i wyjaśnić nieporozumienia (np. na ostatnim spotkaniu SKWK - z tego co słyszałem, byłeś zaproszony) też jakoś ci się nie chce.

W ogóle ta kłótnia między tobą a SKWK to jakaś żenada.

Dlaczego kłamiesz? Skąd znów tak durna plotka? Tak tworzą się legendy.

Znów tracę czas relacjonując wydarzenia, które mało kogo będą interesowały, ale proszę bardzo.

Byłem w ostatni czwartek umówiony "na Wiśle" z Markiem Koniecznym, żeby porozmawiać o zakładanej przez niego, Franka i Szymka szkółce. Weszliśmy do "U Wiślaków" i natrafiliśmy na kilka osób z SKWK, w tym Kempesa i PvD.

Kempes chciał ze mną wyjaśnić jedną rzecz, PvD również. Zaczęliśmy rozmawiać, ale po kilku minutach przerwałem, przeprosiłem ich i powiedziałem, że nie uciekam od tej rozmowy, ale jestem umówiony z Markiem (który siedział przy stoliku od dwóch minut i na mnie czekał). Po zakończeniu rozmowy z Markiem zostałem na miejscu. Osoby z SKWK nadal były, więc wyjaśniłem sprawę z Kempesem, a później rozmawiałem z PvD przez blisko trzy godziny. Dodam, że obie rozmowy minęły w bardzo rozsądnej i rzeczowej atmosferze, czym byłem miło zaskoczony.

Myślę, że każda z wymienionych przeze mnie w tym poście osób to potwierdzi.

Niezwykła historia, prawda?

Reasumując:
- nie byłem zapraszany na żadne spotkanie SKWK; wpadliśmy na siebie przypadkiem a i tak rozmawialiśmy,
- po raz kolejny powtarzam: nie jest prawdą, że nie mam ochoty rozmawiać z "anonimowymi osobami"; nie mam natomiast ochoty dyskutować z "anonimowymi osobami, które rozpowszechniają na mój temat oszczerstwa" - szczególnie, gdy oskarżają mnie o poważne przestępstwo, nie mając na to krzty dowodu; przynajmniej do momentu aż mnie przeproszą lub przynajmniej przyznają się do pomyłki (nie musi być publicznie).

Doczekam się na słowo "przepraszam"?

emsi 29.03.2009 12:37

Zamkniecie już ten temat z Frankowskim?? Bo to co się tam dzieje to wstyd i żenada i idzię w Polskę - mówię tu zarówno o zwolennikach jak i przeciwnikach.

PvD 29.03.2009 13:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rav (Post 700448)

Myślę, że każda z wymienionych przeze mnie w tym poście osób to potwierdzi.

Dla formalności potwierdzam.

wolfy 29.03.2009 13:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emsi (Post 700576)
Zamkniecie już ten temat z Frankowskim?? Bo to co się tam dzieje to wstyd i żenada i idzię w Polskę - mówię tu zarówno o zwolennikach jak i przeciwnikach.

Nie, nie zamkniemy. Przejdą do innego tematu, albo spróbują jakiś założyć.
Mogę tylko doradzić, żeby nie dyskutować z kosmitami. Jak ktoś pisze, że zgodę z Jagiellonią zerwało SKWK, to w najlepszym interesie wszystkich zainteresowanych jest - po sprostowaniu informacji - osobnika ignorować. Ewentualnie obserwować po cichu, może znów coś śmiesznego napisze.
Przykłady można by mnożyć...
W końcu nawet największym "fajterom" się znudzi.

emsi 29.03.2009 13:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 700596)
Nie, nie zamkniemy. Przejdą do innego tematu, albo spróbują jakiś założyć.
Mogę tylko doradzić, żeby nie dyskutować z kosmitami. Jak ktoś pisze, że zgodę z Jagiellonią zerwało SKWK to w najlepszym interesie wszystkich zainteresowanych jest - po sprostowaniu informacji - osobnika ignorować. Ewentualnie obserwować po cichu, może znów coś śmiesznego napisze.
Przykłady można by mnożyć...
W końcu nawet największym "fajterom" się znudzi.

Ale ja tam nie dyskutuje, bo w ogóle nie czuje Wolfy potrzeby co się miałem dowiedzieć to się dawno dowiedziałem lub też nie :), ale wg mnie temat już się dawno wyczerpał, a teraz polega na osobistych wycieczkach między forumowiczami, a sensownych postów jak na lekarstwo, a poziom dyskusji rzutuje na odbiór kibiców Wisły niestety, chodzi mi o pieniaczy ei potrafiący ani dyskutować, ani nawet w sposób sensowny przedstawić swego zdania.

Więc może jednak warto to już zakończyć bo męczą sie chyba już w tym temacie zarówno obrońcy jak i osoby mające zdanie wręcz przeciwne.

Pozdrawiam

wolfy 29.03.2009 13:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emsi (Post 700609)
Ale ja tam nie dyskutuje, bo w ogóle nie czuje Wolfy potrzeby co się miałem dowiedzieć to się dawno dowiedziałem lub też nie :), ale wg mnie temat już się dawno wyczerpał, a teraz polega na osobistych wycieczkach między forumowiczami, a sensownych postów jak na lekarstwo, a poziom dyskusji rzutuje na odbiór kibiców Wisły niestety, chodzi mi o pieniaczy ei potrafiący ani dyskutować, ani nawet w sposób sensowny przedstawić swego zdania.

Więc może jednak warto to już zakończyć bo męczą sie chyba już w tym temacie zarówno obrońcy jak i osoby mające zdanie wręcz przeciwne.

Pozdrawiam

Wytłumaczyłem już, dlaczego nie chcemy sztucznie kończyć tematu.
To nic nie da. Chłopaki przeskoczą do innego i będą kontynuować nawalankę. I co, mamy ich ścigać za to, banować? Niech się produkują, aż do mdłości.

A co do rzutowania na nasz odbiór - biorąc pod uwagę obraz budowany przez media - dla wielu pozytywnym zaskoczeniem może być fakt, że potrafimy korzystać z komputera.

emsi 29.03.2009 13:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 700626)
A co do rzutowania na nasz odbiór - biorąc pod uwagę obraz budowany przez media - dla wielu pozytywnym zaskoczeniem może być fakt, że potrafimy korzystać z komputera.

Ok w takim razie można tylko czekać aż im się znudzi :)

Ja nawt umiem skorzystać z maila toż, to by było zaskoczenie, jakby sie prasa dowiedziała ;)

Pozdrawiam

wolfy 29.03.2009 13:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emsi (Post 700631)
Ja nawt umiem skorzystać z maila toż, to by było zaskoczenie, jakby sie prasa dowiedziała ;)

Ja nawet sam napisałem klienta SMTP i POP3:D

Niestety, obawiam się, że temat został zreaktywowany. To jest lepsze niż "Moda na sukces"...

Proud 29.03.2009 13:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emsi (Post 700631)
Ok w takim razie można tylko czekać aż im się znudzi :)

Czytając niektóre wpisy mam wrażenie że nigdy im się nie znudzi :D

wolfy 29.03.2009 13:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 700640)
Czytając niektóre wpisy mam wrażenie że nigdy im się nie znudzi :D

To się poczeka na pretekst i wszystkich wybanuje:D

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:52.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl