![]() |
Dziś w Kijowie losowanie grup Euro2012 a w temacie cisza, jak makiem zasiał, co jest z Wami :)
|
Cytat:
Przyznam, że z wytęsknieniem czekam na to losowanie, zawsze jakoś na swój sposób "przeżywam" te losowania, czy to LM, czy to imprez typu MŚ lub EURO. Typuję grupy: A: Polska, Anglia, Szwecja, Czechy B: Hiszpania, Włochy, Grecja, Dania C: Holandia, Rosja, Chorwacja, Irlandia D: Ukraina, Niemcy, Portugalia, Francja Oczywiście, grupa D - grupą śmierci. :) |
W żadnym wypadku. Hiszpania ma grać w grupie C! :)
|
Cos czuje, ze bedziemy w grupie z Rosją, Portugalia i Danią
|
Jadę na mecz otwarcia, więc z pierwszego koszyka oczekuję Angoli :) Byle nie Rosja z II koszyka.
|
http://pl.uefa.com/uefaeuro/season=2...aws/index.html
Przepraszamy, ale ten przekaz jest w twoim kraju niedostępny. - - - Chciałem obejrzeć losowanie na żywo, tymczasem okazało się, że mieszkam w "złym" kraju. W takim razie gdzie oni to ....a transmitują? Do Burkina Faso? |
Wpadniemy na Grecję, Francję i Włochów.
Ukraina wylosuje - Rosję, Chorwację oraz Irlandię |
Tu jest transmisja http://www.drhtv.com.pl/drhtv2.html
|
Polska,Niemcy,Chorwacja,Francja mój typ:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Polska - Niemcy - Portugalia - Francja
Jak i tak mamy odpaść po 3 meczach, to niech chociaż będą z dobrymi rywalami Edit: Według mnie piłka bardzo ładna. Prosta, w barwach - 8/10 |
Kogo nie wylosujemy to i tak oklep. No chyba,że Pepiki się popsują ale z resztą to ja żadnych szans nie widzę. Z drugiej strony boje się kompromitacji,szczególnie w pierwszym meczu, bo trafimy na jakiś Portugalczyków to nas szóstką pojadą. Sentymentów nie będzie,bo to gra o wielką kasę i chwałę. Ze też Estonia tudzież Wyspy Owcze nie awansowały, niefajne to wszystko.
Patrze na ten ostatni koszyk ,słabyszy, to nie za bardzo wiem w czym on jest słabszy. Z naszej perspektywy to koszyk ostatni może być równie dobrze pierwszym. |
Polska,Włochy,Szwecja,Irlandia.
po 3 meczach: 1 pkt. 2-7 w bramkach. |
Cytat:
|
Ostatni mecz z Czechami, oczywiscie jak zawsze znów o honor.
|
teraz Grecja.. Mecz otwarcia!
HAHA, to sie w głowie nie mieści! Nasz fart Polska Grecja Rosja Czechy Prawda jest taka, że w zasięgu jest nawet 1 miejsce. Tylko trzeba zagrać 3 porządne mecze! |
no to sie zacznie pompowanie balonika w Polsce, ze trafilismy teoretycznie na slabsze druzyny
|
Czechy, Grecja i....
Kręcina, to musi być sprawka Zdzicha. Żądam natychmiastowego przywrócenia Zdzisia do żłoba. |
Smuda to naprawdę powinien zmienić nazwisko na Dyzma. Rosja.
|
Grupa marzeń , Związek radziecki , Bankruci , Pepiki i My :D
|
Nie spodziewałem się tego szczerze mówiąc.
Mecz o wrak gramy w Warszawie. Janusz Gol bliżej powołania :> |
Jak nie teraz to nigdy :D Szkoda troche Irlandii ale moglo byc gorzej.
Znajac zycie i tak bedzie padaczka :D |
Dobra studze entuzjazm widzę to tak:
Polska-Czechy 1 -2 Polska- Grecja 0-0 Polska-Rosja 0-2 :D |
podziekujscie gianniemu zobaczcie uwaznie jeszcze raz van basten za szybko wyciagnal kulke chcial oddac spowrotem do losowanie ale gianni mu przeszkodzil i wylosowal Rosje To sie nazywa fart
|
Cytat:
|
O to jak prezentują się grupy EURO2012:
Grupa A: 1.Polska 2. Grecja 3. Rosja 4. Czechy Grupa B: 1.Holandia 2. Dania 3. Niemcy 4. Portugalia Grupa C: 1. Hiszpania 2. Włochy 3. Irlandia 4. Chorwacja Grupa D: 1. Ukraina 2. Szwecja 3. Francja 4. Anglia |
Grzane piłeczki. I tyle w temacie
|
Wydaje mi się ,że tak czy siak nie awansujemy a nie pogramy sobie z żadną z piłkarskich potęg.
Słabe losowanie choćby ta Anglia mogła wpaść. |
W koncu Polska miała fuksa w losowaniu. Lepiej zebysmy wyszli z grupy - wtedy Smuda na pewno nie przyjdzie
|
Nie wierze w taki fart :P
Aczkolwiek dla polskiej reprezentacji nie ma łatwych przeciwników. |
Nie podoba mi się ta grupa. Najważniejsza impreza w tym kraju za mojego życia,a dostajemy grupę jak z eliminacji do euro, a nie finałów.
|
Cieszę się z tej grupy. Od dzisiaj zaczynamy pompować balonik a w czerwcu szok. A potem Smuda perosna non grata w Polsce i nawet pewien pan z Myślenic nie odważy się go zatrudnić.
|
Cytat:
|
A ja Was nie rozumiem. To chcecie się pojarać bliskością potęg czy żeby jednak mieli szasne coś ugrać? Lepie być nie mogło.
|
Szczerze to zamiast Rosji wolałbym Anglię. Angole jak powszechnie wiadomo w reprezentacji grają ch*owo, a Ruskich nie można lekceważyć - u nich siłą nigdy nie były wielkie nazwiska tylko zgranie i doskonałe przygotowanie taktyczne i kondycyjne...czyli coś czego nam najbardziej brakuje...przewiduje ostry wper*ol. Ale i tak grupa marzeń :D
edit: Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Piłkarsko to chyba najsłabsza i najmniej interesująca grupa w historii Mistrzostw Europy. Wolałbym jakieś 2 potęgi i Grecję na otarcie łez.
Nie rozumiem tego ogólnonarodowego podniecenia i tekstów o "grupie marzeń". Przecież my zlekceważymy naszych rywali. MY :rotfl: bo mogło być dużo trudniej, a dostajemy w prezencie 3 najsłabsze ekipy na tym turnieju obok nas i Ukraińców. |
Z drugiej strony jakis mocny przeciwnik by sie przydal...chociaz Rosja w porownaniu z nami to hegemon :lol:
Szkoda jednak ze nie... Anglia :D |
w Meczu z Ruskimi proponuje rozpuścić sztuczną mgłe na murawie
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl