![]() |
Cytat:
|
nie musisz mieć nawet dowodu, wystarczy, że znasz jego pesel, imię i nazwisko.
|
bardzo dziekuje :)
|
Cytat:
jaki wyjazd? żadnego wyjazdu organizowanego do Wrocławia nie ma. każdy na własną rękę. jeśli chodziło Ci o Chorzów to wystarczy że zapiszesz na kartce numer pesel, imię, nazwisko i to wystarczy.. |
Cytat:
Zamiast się czepiać chłopaka to powinieneś domyśleć się że chodzi o bilet. |
Witam. Nie wiecie może czy będzie można kupić bilet na mecz z ruchem na miejscu w chorzowie? Bardzo zależy mi na byciu 29 na tym meczu ale w sektorze gości, nie chce spędzić wieczoru ze śmieRdzielami w szaliku Wisły ;) Chyba sami rozumiecie ;>
|
Cytat:
|
Ja mam takie pytanie, tylko nie wiedziałem gdzie zadac
Czy jesli mam karnet na mecz i będe chciał kupić bilet na mecz z Odrą to moge ten bilet nabic na kk jesli mam na niej nabity karnet(karnet zawiera mecz z Odrą).... EDIT: No tak, rozjaśniłeś mi. Przecież miałbym 2 bilety na jedno miejsce :P Post du usunięcia |
Jeśli masz karnet to nie możesz nabić takiego samego meczu który jest nabity już na karnecie to chyba normalne
|
Nie wiem czy w dobrym temacie.
Mam pytanie, może ktos to przerabiał w tej rundzie... Spóznie sie na mecz z Odrą w piatek, jak późno mogę jeszcze przyjechac aby kołowrotki były jeszcze otwarte? |
Ja wchodziłem na ŁKS przy końcu pierwszej połowy
|
Mam pytanie, czy ktoś wie może czy kupię bilet na Odrę na D w dniu meczu?
|
Na 100% kupisz bilet , na żadnym meczu w tym roku nie było jeszcze całego stadionu więc na meczu z Odrą też bym sie nie spodziewał.
|
Mam jeden bilet na sektor E ( 15 zl)chetni na priv
|
Siemka mam pytanie bede jutro przed meczem do kupna bilety na Odre? O ktorej bedzie otwarta sprzedaż i ile za bilety? ;) Z góry dzieki
|
mam jeden bilet na sektor E. chętni na priv
|
Cytat:
bilety dostaniesz na bank.do kupienia dwie godziny przed meczem w kasach stadionu. |
Mam bilet na sektor E . Chciałbym się zamienić z kimś za bilet na sektor D. Chętnych pisać na gg nr 4305957 !! WAŻNE
|
Albo mogę sprzedać bilet ewentualnie na sektor E w cenie do negocjaji między 20 -25 zł . GG podałem wyżej ^^
|
sprzedam 2 karnety na sektor D po 25zl
|
Sprzedam bilety na D
nieaktualne |
Nie chciałem zakładać nowego tematu odnośnie zbliżającego się sparingu, ale chodzi mi o mecz z MFK, który ma się odbyć w Krakowie 07.02. I tu moje pytanie; czy będzie to mecz na naszym stadionie i czy będzie otwarty dla kibiców i jak ew. z biletami?
|
podobno nie dla kibicow
|
a mam pytanie o mecz w Bełchatowie ?Bo mamy zakaz ale czy kibice z krakowa pojawią sie w bełchatowie?? odpowiedzcie czekam
|
Nie wiadomo czy nas wpuszczą. Nasi starają porozumiec się z Bełchatowem i Bytomem aby nas wpuszczali tak jak Legia jeździ. Ale najprawdopodobniej nic z tego nie wyjdzie. Są tylko 3 wyjazdy - Łódz Gdańsk Gdynia. Ale nie martw sie mecze zakazane nam możesz , w czas ten wybrac sie na zgody. Pozatym takie pytania kieruj na dział ,,Naze Wyjazdy''
Pozdrawiam :) |
z tego to wiem to legia(brat jest za nimi) wbiła do bełchatowa bez żadnej zgody ludziom z Warszawy biletów nie sprzedawali ale ludzie z okolic im kupili i weszli i dopingowali.Licze że uda sie ten wyjazd bo jest ciekawy wyjazd .Pozdrawiam TSW
|
Chłopaki powiedzcie mi jak to jest z karnetami. Chodzi o to, że wcześniej jeździłem z FC, a teraz chciałbym kupić karnet. Podobno muszę mieć kartę kibica, prawda to? Jeśli tak to napiszcie gdzie, kiedy i jak mogę sobie ją wyrobić oraz co jest potrzebne w tym celu. Z góry dzięki :)
|
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=66
Tak mozesz kupic karnet tylko na kartę kibica. Kosztuje ona 15 zł i wymagany jest tylko dowod tozsamosci i wypelnienie takiej ankety http://www.wisla.krakow.pl/files/kar...ca_wniosek.pdf w Wislackim Świecie. Kiedy? wtedy kiedy WŚ jest otwarty, trwa to kilka dni wiec sie sprezaj zeby jeszcze zdazyc kupic karnet. |
Nie wiedziałem gdzie to napisać, więc piszę tutaj. Wiśle zacząłem kibicować od nie dawna ... Jak na razie głównie śledziłem poczynania Wisły w TV itp, bo nie bardzo miałem z kim chodzić na stadion, ale teraz chce to zmienić i zacząć chodzić normalnie, wyrobiłem KK. I tutaj pojawia się proste pytanie na jakim sektorze zasiąść ? A i B wiem że to są sektory dla pikników(i tak wkrótce ich nie będzie), C nie ma na razie. Ja osobiście chciałbym trochę pokibicować i poczuć tą atmosferę, tylko pytanie czy zacząć na D czy E ?(Z E odstrasza mnie bliskość sektoru gości :/, są często jakieś problemy z nimi ?Jak jest po meczu, kiedy się wychodzi, bo wejścia są blisko? ).
Z góry dziękuje za odpowiedź :) |
Cytat:
kibiców gości na wiosne nie bedzie, a jaki sektor? jak masz zamiar kibicowac to idziesz na D, a jeżeli nie to wybierz E |
Cytat:
Przez pierwsze 3 mecze tj. Lech , Polonia i Derby A i B będą jeszcze otwarte :P A sektor gości będzie nieczynny :-P |
No i idź na D, jak chcesz kibicować ;) Na E jak chcesz czasem klasnąć czy coś krzyknąć, a na D jak cały mecz dajesz wszystko ;) Proste ;)
|
Hejka;) wiadomo już od kiedy bedę w sprzedaży bileciki na 4-go marca? bo jakoś sie nie moge doszukać
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A mi się wydaje, ze nie bedzie wejsciowek na D i E, bo wszystkie karnety na te trybuny zostana sprzedane. Wiec wtedy pozostalyby bilety na A i B. No ale moge nie miec racji...
|
Witam
Wiecie może od kiedy będzie prowadzona sprzedaż biletów na mecz WiseŁki z Polonią Warszawą ? :> I czy będzie możliwość zakupu przez internet bo jestem z podkarpacia to by było to zdecydowanie wygodniejsze .. no i jak mniej wiecej jakie ceny |
Sprzedarz biletow bedzie prawdopodobnie od poniedzialku 2 marca lub dopiero po meczu z Lechem. Mozna kupic tylko osobiscie w Wislackim Swiecie lub w kasach przed meczem.
Ale co do dokladnego terminu musisz czekac na oficjalne info |
Na mecz z pyrami przysługują bilety z F.C ? I od kiedy można kupować na ten mecz bilety 2.03?
|
Czego osobiście ? Nie moze mi np brat w krk kupic ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl