Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Walka o utrzymanie (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10483)

AS82 07.05.2022 20:59

Po meczu z Pogonią mieliśmy łatwy terminarz :rotfl::rotfl::rotfl:

pomeran 07.05.2022 20:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DeadOrAlive (Post 1582761)
Jeżeli z tak słabą Jagiellonią nie potrafimy wbić przynajmniej jednej bramki, to nie mamy czego szukać w najwyższej klasie rozgrywkowej. Zamknąć temat.

Niestety. Żenująca gra.

Ajax 07.05.2022 21:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 1582762)
Po meczu z Pogonią mieliśmy łatwy terminarz :rotfl::rotfl::rotfl:

A Zagłębie miało wszystko przegrywać.

Moim zdaniem uda nam się wywalczyć ostatnie miejsce na koniec sezonu.

ciastek88 07.05.2022 21:03

Czy Manu od meczu z Płockiem postanowił nas sabotować ? jak nie karny to wszystko wype.... w trybuny. Najgorszy dziad dzisiaj na boisku , no może jeszcze z Ondraskiem może konkurować .

Książę Palownik 07.05.2022 21:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Levis88 (Post 1582758)
Zapisujcie się do Socios.

Chyba zwariowałeś. Kto będzie chciał swoje pieniądze w prywatny folwark Błaszczykowskiego pakować?

Już poszło info o zatrudnieniu na skauta Brożka, który nigdy nie był skautem. Brakuje jeszcze posadki dla Żurawskiego, Kosowskiego i Boguskiego.

Zarząd powinien wypierdalać.

Skawa Wadowice 07.05.2022 21:04

Jagiellonia kurewsko slaba. Jesli nie wygrywamy takiego meczu z taka druzyna to oznacza ze nie wygramy zadnego. Gasimy swiatlo w ekstraklasie. Na pocieszenie dodam ze poziom 1 ligi dramatyczny. W interesie naszym jesli chodzi o finanse jest wrocic od razu do ekstraklasy. Trzeba wylozyc kase na kilka wzmocnien i wrocic od razu po pierwszym sezonie. Kasa bedzie za ten sezon z canal + ale sezon 2023/24 bedzie bieda w ....

aNouc 07.05.2022 21:06

Szanse na utrzymanie wciąż są, ale nawet w przypadku utrzymania nie ma się z czego cieszyć, bo to wstyd, żeby Wisła panikowała do ostatniej kolejki o pozostanie w lidze w bezpośredniej walce z Termaliką z 400-osobowej wioski. Nawet takie spierdoIiny umysłowe jak Misiek, Sarapata i Dukat nie potrafili spuścić Wisły do 1 ligi, a zespół osiągał niezłe wyniki na boisku. Obecnie zespół Wisły osiąga najgorsze wyniki od blisko 25 lat.

grosz 07.05.2022 21:07

Nie załamujmy się. Jeszcze dwa mecze do rozegrania. Najważniejsze że dziś nie przegrali, zdobyli 1 punkt, więc ciągle jesteśmy w grze.
Sytuacja jest trudna ale jeszcze nie wszystko stracone.
Zachowajcie spokój. Lepiej grać nie potrafią

RAF 07.05.2022 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Skawa Wadowice (Post 1582776)
Jagiellonia kurewsko slaba. Jesli nie wygrywamy takiego meczu z taka druzyna to oznacza ze nie wygramy zadnego. Gasimy swiatlo w ekstraklasie. Na pocieszenie dodam ze poziom 1 ligi dramatyczny. W interesie naszym jesli chodzi o finanse jest wrocic od razu do ekstraklasy. Trzeba wylozyc kase na kilka wzmocnien i wrocic od razu po pierwszym sezonie. Kasa bedzie za ten sezon z canal + ale sezon 2023/24 bedzie bieda w ....

Skawa Wadowice,

Z tym zarządem to Wisła prędzej zobaczy 2 ligę niż Ekstraklasę. Dla nas spadek to nie jest catharsis tylko upadek. Jeżeli oni mając pieniądze z Canal+, dnia meczowego i transferów doprowadzili nas do tego stanu gdzie jesteśmy to gdzie będziemy jak powyższych wpływów nie będzie?

Levis88 07.05.2022 21:08

Wierzymy i trzymamy kciuki za projekt.

Książę Palownik 07.05.2022 21:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Levis88 (Post 1582785)
Wierzymy i trzymamy kciuki za projekt.

Chłopie, jaki projekt? Projekt zatrudniania w Wiśle kolegów bez kwalifikacji? Projekt przepalania forsy kibiców na jakiś szrot?

Ufam, że po prostu trollujesz. Wtedy punkt dla Ciebie bo dałem się w to wciągnąć :-)

Mixu 07.05.2022 21:16

Jest duża szansa że ogramy Radomiaka (chyba że faktycznie sprzedał kretom to szanse maleją) jak i Wartę która nie będzie na Reymonta umierać na boisku. Póki jest szansa walczymy do końca.

AS82 07.05.2022 21:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mixu (Post 1582794)
Jest duża szansa że ogramy Radomiaka (chyba że faktycznie sprzedał kretom to szanse maleją) jak i Wartę która nie będzie na Reymonta umierać na boisku. Póki jest szansa walczymy do końca.

Jest duża szansa ?? :rotfl: Ciekawe po czym to wnosisz ?

Mixu 07.05.2022 21:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 1582796)
Jest duża szansa ?? :rotfl: Ciekawe po czym to wnosisz ?

Bo ostatni mecz pokazał że aktualnie są większymi dziadami od nas + jak pokazują ostatnie wyniki drużyny które już nie walczą o jakieś cele, zdecydowanie gorzej idzie z tymi które jeszcze o coś grają.

Drozd 07.05.2022 21:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RAF (Post 1582784)
Skawa Wadowice,

Z tym zarządem to Wisła prędzej zobaczy 2 ligę niż Ekstraklasę. Dla nas spadek to nie jest catharsis tylko upadek. Jeżeli oni mając pieniądze z Canal+, dnia meczowego i transferów doprowadzili nas do tego stanu gdzie jesteśmy to gdzie będziemy jak powyższych wpływów nie będzie?

Kasa to jest kwestia drugorzędna, kluczem jest konieczność zapieprzania na każdym treningu i w każdym meczu. Gdyby tak walczyli jak dzisiaj od początku sezonu to bylibyśmy w środku tabeli, bo bez trzęsących się kolan coś by wpadało. Ale 2/3 sezonu zarząd nie wymagał nic. Dlaczego? Bo mają pop.... w głowach. Królewskiego i Jażdżyńskiego rozgrzeszam, bo to jest brocha Błaszczykowskich. Zwłaszcza Kuby, bo on swoimi fochami doprowadził do tego syfu.

AS82 07.05.2022 21:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mixu (Post 1582800)
Bo ostatni mecz pokazał że aktualnie są większymi dziadami od nas + jak pokazują ostatnie wyniki drużyny które już nie walczą o jakieś cele, zdecydowanie gorzej idzie z tymi które jeszcze o coś grają.

Ja myśle dokladnie odwrotnie , bo po blamażu z Zaglębiem beda na pewno gryzli trawe, zreszta w chuju to mam bo nas pewnei w poniedziałek wyprzedzi Termalica

RAF 07.05.2022 21:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1582802)
Kasa to jest kwestia drugorzędna, kluczem jest konieczność zapieprzania na każdym treningu i w każdym meczu. Gdyby tak walczyli jak dzisiaj od początku sezonu to bylibyśmy w środku tabeli, bo bez trzęsących się kolan coś by wpadało. Ale 2/3 sezonu zarząd nie wymagał nic. Dlaczego? Bo mają pop.... w głowach. Królewskiego i Jażdżyńskiego rozgrzeszam, bo to jest brocha Błaszczykowskich. Zwłaszcza Kuby, bo on swoimi fochami doprowadził do tego syfu.

To o czym piszesz to fundament; to tak oczywista rzecz że aż o niej nie pisałem. Profesjonalne podejście do wykonywanego zawodu to jest po prostu abecadło. Poruszyłem kwestie finansowe bo zaraz po profesjonalnym podejściu do obowiązków, kompetencyjnym zarządzie jest to podstawa egzystencji Klubu.

Mixu 07.05.2022 21:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 1582804)
Ja myśle dokladnie odwrotnie , bo po blamażu z Zaglębiem beda na pewno gryzli trawe, zreszta w chuju to mam bo nas pewnei w poniedziałek wyprzedzi Termalica

Nawet jak nas wyprzedzi w poniedziałek Termalica nie oznacza to że lecimy. Trochę wiary.

Ajax 07.05.2022 21:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mixu (Post 1582808)
Nawet jak nas wyprzedzi w poniedziałek Termalica nie oznacza to że lecimy. Trochę wiary.

Podziwiam, za wiarę. Ale z Radomiakiem o ile nie strzelą sobie samobója albo nie strzelimy gola z dupy będzie maks remis.

Elendil 07.05.2022 21:35

Ale kto ma strzelać bramki przeciw Radomiakowi czy Warcie? Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale my wygraliśmy JEDEN mecz z 13 na wiosnę, bo nikt nie wie co i jak grać w przodzie. Jedyna szansa to wrzuta w pole karne i samobój, ale czy taka sytuacja wydarzy się 2 razy z rzędu? Nie, a nasi zamiast strzelać podają (zwykle do obrońcy), jak już strzelają to albo blokuje obrońca albo 5 metrów na bramką, a jak jest szansa na dobre podanie to próbują kiwki i tracą. My nie jesteśmy na poziomie ekstraklasy. 1 liga to nasze miejsce. No chyba że skład będzie jeszcze gorszy, to może niżej.

A z tym, że Misiek i spółka mieli lepsze wyniki, to bez żartów. Dostali drużynę po Cupiale i doprowadzili do takiej zapaści, że gdyby nie Trio, Socios oraz Leśny ze spółką, to byśmy piłkarsko przestali istnieć.

Ajax 07.05.2022 21:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1582811)
Ale kto ma strzelać bramki przeciw Radomiakowi czy Warcie? Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale my wygraliśmy JEDEN mecz z 13 na wiosnę, bo nikt nie wie co i jak grać w przodzie. Jedyna szansa to wrzuta w pole karne i samobój, ale czy taka sytuacja wydarzy się 2 razy z rzędu? Nie, a nasi zamiast strzelać podają (zwykle do obrońcy), jak już strzelają to albo blokuje obrońca albo 5 metrów na bramką, a jak jest szansa na dobre podanie to próbują kiwki i tracą. My nie jesteśmy na poziomie ekstraklasy. 1 liga to nasze miejsce. No chyba że skład będzie jeszcze gorszy, to może niżej.

A z tym, że Misiek i spółka mieli lepsze wyniki, to bez żartów. Dostali drużynę po Cupiale i doprowadzili do takiej zapaści, że gdyby nie Trio, Socios oraz Leśny ze spółką, to byśmy piłkarsko przestali istnieć.

Miło czasem poczytać coś rozsądnego :)

Jaroo1 07.05.2022 21:42

Paradoks naszej sytuacji polega, na tym że mamy łatwy terminarz i ciągle jest podstawa aby się oszukiwać "teraz się uda".
Jasne, że gramy chujowo, nie ma kto strzelić itp itd Ale równie dobrze może się udać bo gramy z Radomiakiem, który daje dupy, nie gra o nic i ma taki sam burdel w klubie jak my teraz i z Wartą u siebie ostatni mecz o wszystko by był.
Także można dalej mieć nadzieje chociaż 1 na 13 meczów wygrany wskazywałby, że już żadnych szans nie mamy.
Na pewno do końca będziemy walczyć i się oszukiwać.

El'kabat 07.05.2022 21:43

Ciężka sprawa i trzeba było myśleć i starać się wcześniej.. Już widzę, jak Zabrze nas ocali i ogra Śląsk w ostatniej kolejce żeby ich kosa się utrzymała :)

Ajax 07.05.2022 21:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1582819)
Paradoks naszej sytuacji polega, na tym że mamy łatwy terminarz i ciągle jest podstawa aby się oszukiwać "teraz się uda".
Jasne, że gramy chujowo, nie ma kto strzelić itp itd Ale równie dobrze może się udać bo gramy z Radomiakiem, który daje dupy, nie gra o nic i ma taki sam burdel w klubie jak my teraz i z Wartą u siebie ostatni mecz o wszystko by był.
Także można dalej mieć nadzieje chociaż 1 na 13 meczów wygrany wskazywałby, że już żadnych szans nie mamy.
Na pewno do końca będziemy walczyć i się oszukiwać.

Nie ma takich podstaw, dla mnie spadek był jasny po meczu ze Śląskiem.

Blixa 07.05.2022 21:45

Dzisiaj juz przypieczetowalismy spadek.

Jaroo1 07.05.2022 21:58

Cytat:

Nie ma takich podstaw, dla mnie spadek był jasny po meczu ze Śląskiem.
No ja tam będę wierzył do końca ale tylko dlatego, że to mój klub.
Podstawy myślę, że są takie, że z tego łatwego terminarza to zostały nam dwa najłatwiejsze mecze - co nie oznacza, że uda nam się chociażby 1 bramkę strzelić w nich, z naszą formą

Ale tak realnie to gramy najłatwiejszy z możliwych obecnie wyjazdów. Zjebany Radomiak. Wcześniej mieliśmy albo derby albo mecze z rywalami, którzy z nami się ścigali jak Śląsk.

Warta też powinna okazać się łatwiejsza od Płocka. Warta już nie będzie grała o nic.

Jest to realne żeby wygrać te dwa mecze, lekko by mnie to zdziwiło gdybyśmy dali radę ale jakiś mały procent nadziei na to jest.

Na ten moment jest opcja, ze 4 pkt wystarczą do utrzymania. Wątpię aby tak do końca zostało ale też takiej możliwości wykluczać nie można. Wystarczy, że Termalica nie zdobędzie więcej niż 4 pkt i Zagłębie przegra 2 ostatnie mecze z 1 i 2 drużyną ekstraklasy.

Myślę, że te 3 warunki są jeszcze jako tako realne.
Aczkolwiek zapewne aby marzyć o utrzymaniu to trzeba zdobyć 6 pkt i może i to nie pomoże.

KOALIK 07.05.2022 22:01

A pisałem? Zaorać TS, skupić się na odbudowie Wisły, no ale układziki zwyciężyły po raz kolejny i dzisiaj widzimy do czego doprowadziło trio ,,ratownicze", socios (mam tu na myśli ich zarząd i głównych aktywistów), ludzie z drugiego szeregu czy święty TS.

Ja już wiosną 2019 r. przestrzegałem przed brakiem prawdziwego resetu.

Dla mnie pewne rzeczy wydawały się wtedy oczywiste, no ale broniono Sarapatę i resztę, przekonywano, że nic się nie stało.

Byłem atakowany przez tych, którzy są moralnie odpowiedzialni za upadek Wisły.

Wiadomo przez co jest to wszystko.

Szczerze, nawet mnie zaskoczyła ta sytuacja, bo jednak wydawało mi się, że w lidze w której grają Warta, Stal, Termalica czy Łęczna nie da się spaść. Nawet z tymi wszystkimi klakierami, bratem i wujkiem, itp.

Istnieje jedna prawda - wiadomo jaka: Sarapata super, zarząd z lat 16-18 i obecny super, Dawid super. Wszystko super.

Skoro jest tak dobrze, to czemu jest tak źle?

Nadzieja jest w terminarzu i w tym, że Wisła jest zbyt dużym klubem, aby spaść. Jak Zagłębie przegra z Rakowem i z Lechem, to wystarczą cztery punkty. W meczu z Wartą to nawet niech bramkarz strzeli gola jak w meczu Polska-Kolumbia.

FraMat 07.05.2022 22:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1582840)
Jak Zagłębie przegra z Rakowem i z Lechem, to wystarczą cztery punkty. W meczu z Wartą to nawet niech bramkarz strzeli gola jak w meczu Polska-Kolumbia.

Teraz nie liczy się Zagłębie, ale Termalica jeśli w poniedziałek nas przegoni.

Elendil 07.05.2022 22:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1582840)
Nadzieja jest w terminarzu i w tym, że Wisła jest zbyt dużym klubem, aby spaść.

taaa, to samo kiedyś mówili kibice Widzewa, ŁKSu, Górnika Zabrze...

Wygranie jednego (!!!) meczu przez całą rundę wiosenną to jest nie lada wyczyn. Więcej może będzie, jak Radomiak i Warta sobie strzelą po samobóju, a najlepiej kilku.

Karherop 07.05.2022 23:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1582857)
taaa, to samo kiedyś mówili kibice Widzewa, ŁKSu, Górnika Zabrze...

I przykładem choćby tego ostatniego jest to że można wrócić do esa silniejszym

ŁKS i Widzew jak spadali było w gorszej sytuacji finansowej niż obecna Wisła.

MaLk 07.05.2022 23:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1582877)
I przykładem choćby tego ostatniego jest to że można wrócić do esa silniejszym

ŁKS i Widzew jak spadali było w gorszej sytuacji finansowej niż obecna Wisła.

Ale powiedzmy sobie szczerze, to, że sytuacja finansowa Wisły jest w miarę stabilna to jakieś 90% zasługi nie trio, ale kibiców, którzy przez ten czas wpompowali w klub już spokojnie ze dwadzieścia baniek, i to nie w ramach normalnego przychodu kibicowskiego, tylko de facto darowizn (zrzutki + wirtualne bilety/karnety + emisje akcji + socios). "Zasługi" trio pod tym względem sprowadzają się w tym sezonie bardziej do palenia w piecu pieniędzmi niż do ich używania do poprawy sytuacji finansowej.

Karherop 07.05.2022 23:13

Nie odnosiłem się kogo to jest sprawka, że jest w lepszej kondycji.

Nawet jeśli nie przez zarządzanie, to nie powiecie mi że marka Kuby nie ściągnęła do Wisły Orlenu czy innych sponsorow.

Co do reszty nawet mi się nie chce dyskutować.

MaLk 07.05.2022 23:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1582881)
Nawet jeśli nie przez zarządzanie, to nie powiecie mi że marka Kuby nie ściągnęła do Wisły Orlenu czy innych sponsorow.

Nie wiem, naprawdę nie wiem jakie są proporcje między wpływem marki Kuby, a marki Wisły. Ja na przykład płacę na Wisłę, nie Kubę.

wolfy 07.05.2022 23:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MaLk (Post 1582884)
Nie wiem, naprawdę nie wiem jakie są proporcje między wpływem marki Kuby, a marki Wisły. Ja na przykład płacę na Wisłę, nie Kubę.

Ech, serio nie wiem czy rżniesz głupa czy nie.
Gdyby Kuba nie dał nazwiska to po erze Sharksów nikt normalny nie dałby na klub złotówki. Błaszczykowski wkładając swoje własne pieniądze zrobił wielki pozytywny medialny szum wokół Wisły. Uwiarygodnił klub po latach przekrętów, dilerki i szemranych person.
Udawanie że było inaczej jest zwyczajną podłością i skandaliczną niewdzięcznością. Ja wiem że kibice są generalnie roszczeniowi i w dupie mają wszystko poza rozrywką, no ale bez jaj.

Można krytykować zarządzanie klubem od strony sportowej, sam to robię, ale finansowo i PR-owo trio podniosło klub z niebytu. Fakt że ew. spadek nie oznacza upadłości to głównie ich zasługa.

Uważam że przeginasz.

royalmichael 07.05.2022 23:53

Żebyśmy jeszcze bardziej dostali w ryj:

Wygrywamy z Radomiakiem (to będzie najtrudniejsze)
W ostatniej kolejce prowadzimy z Wartą (znowu sci-fi), 90 minuta, Raków prowadzi z Lechią, Lech bez szans na mistrzostwo i bez ryzyka spadku na 3 miejsce, Zagłębie strzela bramkę

MaLk 07.05.2022 23:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1582887)
Ech, serio nie wiem czy rżniesz głupa czy nie.
Gdyby Kuba nie dał nazwiska to po erze Sharksów nikt normalny nie dałby na klub złotówki. Błaszczykowski wkładając swoje własne pieniądze zrobił wielki pozytywny medialny szum wokół Wisły. Uwiarygodnił klub po latach przekrętów, dilerki i szemranych person.
Udawanie że było inaczej jest zwyczajną podłością i skandaliczną niewdzięcznością. Ja wiem że kibice są generalnie roszczeniowi i w dupie mają wszystko poza rozrywką, no ale bez jaj.

Można krytykować zarządzanie klubem od strony sportowej, sam to robię, ale finansowo i PR-owo trio podniosło klub z niebytu. Fakt że ew. spadek nie oznacza upadłości to głównie ich zasługa.

Uważam że przeginasz.

Nie no, spokojnie. Ja odróżniam to, co działo się w pierwszym okresie trio, za który chwała im i w ogóle, zgadzam się, że wtedy marka Kuby była znacząca i absolutnie nie do przecenienie (za co nieustanna chwała mu i dziękczynienie) od tego, co się działo później. Orlen Oil, o którym pisał Karherop to dopiero ostatnie czasy, kiedy marka Kuby nie miała już takiego znaczenia, bardziej widzę tu mocne wejście Obajtka w sport (decyzja polityczna) i lokalne powiązania (Pcim, Myślenice, TF i te sprawy). Nota bene ten sponsoring, przy całej marce Kuby, został obwarowany koniecznością wprowadzenia do władz człowieka Orlenu.

Natomiast tak ogólnie, to podtrzymuję to, co napisałem o swoim podejściu, przy czym mimo wszystko zakładam, że ja wiem lepiej jakie były przesłanki mojego płacenia na klub niż Ty ;)

Przypominam więc, że socios powstało PRZED wejściem Kuby do Wisły, a jestem w nim od początku. Kasę dawałem jak głupi także na zbiórkach organizowanych za późnego TF, za Sarapaty i za Trio. Na Wisłę, nie Kubę. Akcje kupiłem ponieważ chciałem dać kasę na Wisłę, nie dla Kuby i nie dlatego, że przejął Wisłę Kuba. Dałbym też na Wisłę Kwietnia albo Wisłę odbudowywaną przez socios bez Kuby od IV ligi. To moje "świadectwo".

SlawekS 07.05.2022 23:59

Szanse na utrzymanie nie większe niż 10%.

I liga nie jest taka zła - trzeba szukać pozytywów:
- może karnety będą tańsze
- niektórzy podciągną się z geografii Polski (hmm - gdzie tak dokładnie jest ten Głogów?)
- jest spora szansa, że będziemy wygrywać więcej niż jeden mecz w rundzie
- na Canal+ będzie można zaoszczędzić

Delgado 08.05.2022 00:05

To forum jest przezabawne, rzadko tu widzę już np TIRA DO SŁUBIC.
Jak stały bywalec wolfy tu wymiata to jest jak jest.

Kuba wiadomo uratował klub jasne. Ale jak słyszę o jedynej marce odcinającej od zielaków no to ....a błagam.

Ani nie to było decydujące, bo byli inni, i WISŁA BY NIE ZGINĘŁA W 2019 DZBANY WBIJCIE SOBIE TO DO ŁBÓW. Ani Kuba nie był odcięty od ekipy NIGDY.

Dlatego też wielu ludzi przestało tu się wypowiadać, i dlatego pan Kwiecień poszedł inną drogą i módlcie się, by to poszło na drodze dawnych sentymentów (fuzja), a nie podmiany.

Bo żydy nigdy się nie liczyły, nie liczą i nie będą liczyć.

A czy Wisła będzie? Nie wiem.

I tyle, resztę niech jarają didaskalia.

For_FuN_ 08.05.2022 00:10

Za tydzień spuści nas Radomiak... Jak nie miałem wątpliwości że Zagłębie ich ogra tak teraz nie mam co do wyniku następnego spotkania. Lewandowski po 1 : 6 musi pokazać że coś wie o trenerce, a i sami piłkarze też będą odpowiednio zmotywowani.

ciastek88 08.05.2022 01:00

Podziwiam tych u których jeszcze tli się nadzieja. Nie ma żadnej nadziei . Po dzisiejszym meczu jesteśmy w I lidze.
Popatrzmy na to realnie :

- jak kolejki układały się pod nas i wszystko było w naszych rękach nasze gwiazdy dawały d...
- jak obecna kolejka ułożyła się dla nas źle i konieczne były 3 pkt nasze gwiazdy dały d...

teraz muszą zostać spełnione warunki - dwie kolejki musza się ułożyć pod nas a my nie możemy dać d... w żadnych z dwóch ostatnich meczy .... Niech każdy sobie odpowie na ile to realne...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:18.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl