![]() |
ROZPISOWY 3 z 4 :
Atlant - D.Minsk 1.25 1 pewniak (T) Vannes - Ajaccio 2.00 1 A Bari - Vicenza 1.80 1 B Novogrod - Vitraz 1.42 1 C Leksands - Nybro 1.10 1 D KAC - Graz ILG 5.5 1.60 2 Villach - Vienna ILG 5.5 1.55 2 Pardubice - Vitkovice 1.80 1 Odense - Sonderjyske (zw.) 1.55 1 Hamburg - Kassel (1t.) 1.87 1 kurs: 12.94 |
Ot:
HC Sparta Prague - BK Mlada Boleslav 1 1,45 PGE Turów Zgorzelec - Kotwica Kołobrzeg 1 1,40 TSG Hoffenheim-Bayer Leverkusen - suma bramek : -2.5+ 2 1,55 Kurs 3,15 Zenit Kazan nieźle wczoraj zdenerwował ;) |
to ode mnie:
Tommy Robredo - Jose Acasuso @1.60 - > stawka 40 Amelie Mauresmo - Agnieszka Radwańska @1.75 -> stawka 40 Huss S./Hutchins R. - Ginepri R./Rettenmaier T. 1,30 Robredo T. - Acasuso J. 1,60 ako:2.08 -> stawka 50 dziekuje. |
Betis - Barcelona 2
Lyon - Le Havre 1 Gijon - Real 2 Groningen - Heracles 1 Kurs : 4,3 |
Cytat:
i co, można? w 1:30h można podwoić stan konta i jeszcze trochę na cukierki wygrać. |
PrawdziwośćDlaGry
chcialbym po dziejszym to samo powiedziec no ale ... na jutro zapodaje sobie cos takiego : Brema - M'Gladbach 1 1.41 Parma - Grosseto 1 1.75 Atlant - D.Riga 1 1.50 kurs:3.56 oraz : Deporvito - Osasuna 2.00 1 Frankfurt - Wolsfburg 3.20 X Lazio - Torino 1.10 1x kurs: 7.04 |
Cytat:
|
Fakt, po co ten typ, skoro 2 pozostałe masz po 2 i 3 do 1? Na takie najczęściej się złorzeczy po wszystkim, bo one z reguły się wysypują. Dziś chyba wybiorę coś z: Schalke, PSG i Bristol City. Może by zagrać VfB na wyjeździe? Kto ma jakieś wizje na dziś?
|
Zaminilem ten mecz na Bristol
|
VFL Bochum - FC Schalke 04 2.00
FC Stade Rennes - AS Nancy Lorraine 1.75 FC Köln - Karlsruher SC 1.90 Paris Saint Germain - AS Saint Etienne 1,60 Lazio Rom - FC Torino 1,65 Dundee United - Inverness 1,65 Werder Bremen - Borussia Mönchengladbach 1,35 Hertha BSC Berlin - Bayern München 2 1.85 Valencia - Málaga over 2.5 1.60 Zulte-Waregem - Dender E.H. over 2.5 i 1.70 CSKA Moskwa (-8.5) -Khimki 1.85 do dzisiejszej selekcji jako single i duble. jeżeli ktoś chce skorzystać to łączcie to w duble. nie bawcie się w ako. oczywiście jest to efekt moich selekcji wstępnych, być może coś odrzucę, dołożę. Wieczorem na pewno będę grał ostro na TAU Ceramice jako że w tym sezonie dorobiłem się dzięki nim ogromnej kasy już. oczywiście nie gwarantuję, że wszystko siądzie. Pozdrawiam wszystkich walczących z BUKAMI! |
Planuje zalozyc konto na bwin ma mi to poslozyc nocnemu obstawianiu gdy nie mozna wybic do stsa
CSKA Moskwa (-8.5) -Khimki 1.85 widze ze ciekawe overy/undery |
Cytat:
sportingbet polecam. co do CSKA... to jest handicap na rosyjską koszykówkę. |
Z czym konkretnie sa tam problemy ??
|
po 1 musisz przesyłać im skany dowodu przy wypłacie czasem,
po 2 długi czas realizacji transakcji (wpłaty/wypłaty) po 3 jak za dużo wygrasz to jesteś zły klient i czasem blokują konta, a jak przegrywasz to jestes dobry klient po 4 jeżeli chodzi o mnie to słaba oferta koszykówki po 5 polecam Ci poczytać fora na temat internetowych buków po 6 nie grajcie w kasynie na necie bo to wciąga po 7 sportingbet ma relacje TV przy zakładach live co często się przydaje bo oglądając mecz możesz coś postawić. po 8 bwin ma taki dziwny interfejs jak dla mnie po 9 słyszałem opinie, że czasem bardzo długo rozliczają zakład chyba tyle. |
dzieki za porady
napewno przejze inne oferty |
Lazio-torino 1
Ajax-Feyenoord 1 Leicaster-Swindon 1 Betis-Barca 2 Watford-Chelsea 2 Twente-Volendam 1 do wygrania 43,10 i cos dla zabawy Dundee utd-Inverness (1po) 1 Psg-St.Etienne (1po) x Den haag-Grafschap (1po) x Portsmouth-Mc (1po) x Belenenses-Sporting (1po) x do wygrania 64,20 |
Hannover-Stugart - 2
Birmingham-Nottingham-1 Lazio-Torino-1 Psg-St.Etienne-1 Valencia-Malaga-1 Ako 19.46 Stawka 10zł Ew.Wygr 175.15 |
Elegancko weszło MK Dons i Bristol :D Po odpuszczeniu Vitesse ostatnio z Ajaxem po kursie 4,7 dziś chciałem grać Herthę u siebie z Bayernem i... też odpuściłem. Szlag trafi. Kurs też był w okolicach 3,5-4. :[ Dobrze, że odpuściłem Schalke ;)
|
co myslicie o tym?
Hamburg-Bielefel 1 Gijon-Real M. 2 Iraklis-Panathinaikos 2 Dortmund-Cottbus 1 Derby-Manch.Utd 2 Bydgoszcz-Muszynianka 2 Juventus-Sampdoria 1 kurs ogólny: 16.54 wkład: 10zl przewidywana wygrana: 148.89 zł |
jak dla mnei do wejscia:D
ludzie... wierzcie jak chcecie ... snilo mi sie AJAX-FEEYENORD 1;3 :D naprawde... wiem ze to malo realnei wygalada;P ale cos w tym jest:P |
Cytat:
Nie ma bata Feyenoord w dołku nawet mu Leo nie pomoże. |
Hamburger - Bielefeld 1 1.47
Cagliari - Lecce 1 1.82 Juventus - Sampdoria 1 1.50 kurs: 4.01 Atl.Madryt - Getafe 1 1.70 Reggina - Pro Sesto 1 1.65 Cavese - Lanciano 1 1.65 Neftekhimik - Vityaz 1 1.50 kurs: 6.94 |
Ja dzis planuje Larisse, Feyenord + moze jakies 2 typy w granicach 2 zl... co proponujecie ?
@feyenord slabiaki Oj bo faktycznie ajax gra taka rowna i piekna dla oka pilke ze mam watpic w feyenord, ajax ostatnia kolejka pokazal co potrafi a feye musi sie podniesc by nie spasc, dzis to sie stanie... :) |
a ja takie 2 kuponiki puszczam..
Ajax - Feyenoord handicap 1 (-1.0) 2.3 W ostatnich latach to Ajax i to zdecydowanie zwyciężał (3:0, 4:1, 3:0). W ekipie gości jutro zabraknie kontuzjowanych od dłuższego czasuRona Vlaara, Janathana de Guzmana, Tima Vinckena, Denny'ego Landzaata oraz Tima de Clera. Gorsze dla kibiców Feyenoordu jest jednak to, że jutro z powodu kartek zabraknie duetu środkowych obrońców Kevina Hoflanda i Norichio Nievelda a także kapitana drużyny który ostatnio nabawił się kontuzji Giovanniego van Bronckhorsta i drugi kuponik.. Ajax - Feyenoord over +2.5 Juventus - Sampdoria 1 1.45 |
Cytat:
Ajax dostał od mocnego Vitesse, Feye przegrywa z kim się da (albo nawet teoretycznie nie da, ale i tak przegrywa:-D). Generalnie odradzam granie tego meczu na 2. Zaraz wrzucę coś na dziś, ale najpierw musi przestać mnie boleć głowa, bo na takim kacu niczego mądrego nie wymyślę. |
Cytat:
zostaję przy koszu. remisy mnie prześladują. |
Dobra, poszło na Borussię, Inter i Juve.
|
Ja sie zastanawiam nad Mainz, Atletic Bilbao i Realem Madryt i moze jeszcze Juve
|
Almeria-Valadoid-1
Kaiser-Ingolstadt-1 Atletico-Getafe-1 Charleroi-Anderlecht-2 Monaco-Marsylia-x Ako 26.09 Stawka 5zł Ew.Wygr. 117.40 |
Ajax zagrał porywający mecz, dwie bramki strzelone, 3 słupki i jedna poprzeczka.Najlepsza interwencja Timmera piąstkuje, przewraca się , podnosi , i pada ;):rotfl:
Ogólnie dobrze było ich zagrać:-p |
Panowie co proponujecie na jutro?:)z góry Thx
|
jutro jest malo meczy ale just dzuo tenisa :D
|
Cytat:
|
Ja na dzis cos takiego zagrałem:
AS Monaco - Olympique Marseille (1.Połowa) X RCD Espanyol Barcelona - FC Sevilla (Typ) 2 Inter Mailand - AC Milan (Typ) 1 Kurs: 10.35 MISTA92 za 10zł |
Cytat:
|
siema... ma kotos kotno i stawiam w sporting bet???
bpo szukam pomocnika:D neich pisze na priv,,, |
Cytat:
|
z ciekawości pokapował się ktoś w tym wałku Radwańskich ?
|
Cytat:
|
Na dziś :
Hansa Rostock - Freiburg 1 V. Setubal - Academica 1 Lulea - Rogle 1 Chelyabinsk - Khimik 1 Stawka: 5 zł Wygrana: 59.40 zł |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl