![]() |
Cytat:
No chyba, że w jakimś wywiadzie ktoś z naszego klubu powiedział ""A bo to Estonczycy/Lotysze. Amatorzy. Oni grac nie umieja"". Czekam na cytat. A jeśli myslisz, że na forum Barcy nie cieszono się, że trafili na leszczy to grubo się mylisz... Cytat:
|
Cytat:
Gdzie ja pisalem, ze w sposob lekcewazacy o Lotyszach wypowiadali sie pilkarze? Caly moj post dotyczyl podejscia niektorych z Nas, kibicow. Swoim postem skomentowalem jedynie niektore wypowiedzi forumowiczow, ktorzy widza dwa wysokie zwyciestwa zapominajac o ostatnich "dokonaniach" Wisly w pucharach. A jesli chodzi o Barcelone. W ich przypadku jesli chodzi o kibicow to lekcewazenie jest o tyle uzasadnione, ze Barcelona faktycznie nie musi sie bac nikogo bo tez nie odpada z zespolami zdecydowanie nizej notowanymi. My w stosunku do Skonto powinnismy byc ostrozni majac na uwadze ostatnie niepowodzenia. |
Cytat:
|
Cytat:
Skoro jemu chodzilo o nielekcewazenie przez pilkarzy to smiesznie wyglada jego zarzut, ze nie umiem odroznic wypowiedzi forumowiczow od pilkarzy skoro ja pisze o czyms innym i on pisze o czyms innym:rotfl: |
Wisła dogadała się ze Skonto w sprawie daty pierwszego meczu. Tylko Wisła podaje 12 lipca, a Skonto 13 lipca ;)
http://www.skontofc.lv/lv/news/1267 |
NIe wiem czy było, ale...
Wszedłem tu : http://sportacentrs.com/futbols/eiro...lija_saksies_p i myślałem, że to pomyłka. Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
SKWK (10 znaków) |
|
lol.... właśnie się dowiedziałem, że "pojechać do Rygi" to eufemizm do zwymiotować :)
W tym kontekście np. zdanie "będziemy jechać do Rygi 18 godzin" nabiera dosyć komicznego wydźwięku :D sry za offtop |
Może się tak okazać, że Ekstraklasa zamknie się na kibiców gości...
Pucharowi przeciwnicy to może mogą być jedyne wyjazdy w tym roku. Więc warto jechać bo kolejna okazja może się szybko nie powtórzyć... Co prawda wierzyć się w to nie chce, ale kurcze kto wie. |
to nie jest strona Polsatu więc klikanie nic nie da
|
A rewanz ktorego dokladnie jesli w Rydze gramy we srode?
|
Skoro 13 jest mecz w Rydze to rewanż powinien być 20 lipca w Krakowie.
Czyli jednak 19 lipca, dziwne trochę, że nie ma tydzień po tygodniu tylko 6 dniowa przerwa. |
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rode_i_wtorek/ NHwiernyTS :dziwne,dziwne-zapewne chodzi o produkcje sygnalu tv itp ;) |
Ktoś się orientuje do kiedy trzeba zgłosić listę zawodników do UEFA na II runde el. do LM? Chodzi mi o to, do kiedy mamy czas, żeby zakontraktować Jovanovicia, Gervasio i ew. Bitona.
|
ZACZEŁO SIĘ - Sezon 2011/2012 LIGI MISTRZÓW oficjalnie uważam za rozpoczęty !!
Santa Coloma - Dudelange - stawiam kasę na Luksemburczyków. |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Arbitrzy z Izraela i Serbii poprowadzą mecze II rundy eliminacji Ligi Mistrzów pomiędzy Wisłą Kraków a Skonto Ryga.
Spotkanie w Rydze (13 lipca, 20:30) poprowadzi Izraelczyk Menashe Mashiah, a mecz rewanżowy w Krakowie (19 lipca, 20:30) Serb Milorad Mažić. |
Cytat:
|
Ciekawe czy sędzia z Izraela jest kibicem Beitaru jeśli tak to może być ciekawie .A co do Serba to chyba powtórki raczej nie będzie z horroru w postaci karnych jaki zafundował kibicom Lecha .
|
Cytat:
|
Powiem tak. Skonto jest cienkie jak dupa węża i nie sposób czuć do tej drużyny jakikolwiek sportowy respekt. Jednak Wisła z poprzedniego sezonu nawet z takim zespołem może mieć spore problemy jeśli ten zamuruje bramkę. Jeśli nasza gra się wyraźnie poprawi (warunek konieczny!) i Maaskant dobrze przygotuje zespół fizycznie to powinniśmy Łotyszy odprawić z bagażem kilku bramek. Czy tak rzeczywiście będzie to czas pokaże. Ja osobiście liczę na dwa zwycięstwa i punkty do rankingu UEFA dla nas i polskiej ligi.
|
Jakby Wisła wygrała 2 razy ze Skonto to ile punktów do rankingu klubowego by wbiła??
|
Cytat:
0,5 pkt * 20% krajowego = 0,1pkt klubowego Za przejście Skonto otrzyma co najmniej 1,5 pkt pocieszenia gdyby odpadli z 3 Lm do 4 Le 1,5 + 0,1 =1,6 Każde zwycięstwo polskiego klubu w eliminacjach to 0,050 pkt do rankingu klubowego Wisły a remis 0,025 pkt |
Cytat:
|
Cytat:
Edit (pierwsza strona w temacie rankingi i Rozstawienia :) ) |
Cytat:
2. Naucz się pisać ("puźniej" :foch: ) |
Cytat:
Co do ortografii to nie przepraszam - z polskim językiem są większe problemy niż słaba ortografia. Ja mam na nia wyrąbane. Co innego interpunkcja - bo ona zmienia sens wypowiedzi. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl