![]() |
ZAJE....ABISCIE
Od pierwszej minuty bylo widac ....iki w oczach naszych kopaczy, ja jestem w szoku, gra cud miod i orzeszki, doping zajefajny. weekend sie rospocza za...scie. Jestem pijany ze szczescia i tylko zaluje ze mnie dzisiaj nie bylo w Krakowie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Brutalni byliśmy dzisiaj dla Legii. Wysoka skuteczność, a wynik idzie w Polskę i robi wrażenie. Spodziewałem się wielu bramek, ale z obydwu stron z racji naszej niefrasobliwości...na pewno nie 4:0 :))
Jedyne czego mi brakowało, to więcej gry w piłkę, spokoju. Pogrania i potrzymania futbolówki. Ale atak pozycyjny nad tym trzeba pracować. A pracy jest jeszcze baardzo dużo. Mam nadzieję, że ten wynik zmotywuje grajków do wytężonej pracy nad sobą by być jeszcze lepszym i co tydzień świętować takie wyniki. |
Brawo Wisła. Ide pic:)
|
Nordin wkręcił się strasznie w Jazda Jazda Jazda :D
|
Legia zagrała tak jak my ostatnio. Od groma dośrodkowań z których nic nie wynika. Wynik cieszy jak cholera, gra też, no po prostu najlepszy nasz mecz w tym roku chyba :D
Mam nadzieję, że machina Maaskanta zaskoczyła w końcu i teraz będziemy przeć to przodu po gwizdniętego nam mistrza ;) |
Cytat:
|
Paweł jak to Paweł, klasa sama w sobie..piłkarz meczu, ale przecież jest bez formy, nie ma techniki(patrz 1 bramka+ przyjecie pilki+podania) i nie umie grać z klepki (asysta przy golu Malego) :D...ehh..zeby zawsze byl bez formy.
Chavez profesor. Czikos...moze wreszcie ktos zrozumie roznice miedzy nim a Branco. Pawełek pewny jak to ostatnio....Najlepszy mecz Wisły chyba od roku. Mały do ataku, szkoda go na skrzydle. |
zycie jest piękne!
dziekuje za ten wieczor Cikos,Chavez bardzo dobrze zagrali, Pawełek co mial wybronic to wybronil(strzal Manu) |
Wspaniały wieczór, oby jak najwięcej takich :D:D
|
i gdzie jest ta "W"ielka legia? pff :D będą kosić wszystkich :lol:
|
Czy nie żal Maciejowi Skorży?
- Żal jak cholera, ale co ja na to poradzę - odparł krótko Skorża. łohohohohoho... |
''liga będzie ciekawsza'' brawo!!!!
|
Cytat:
|
czekałem na taki mecz i w końcu sie doczekałem.......mam nadzieje że jest to w końcu krok do przodu...ale jeszcze daleka droga przed nami......
|
WisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓw
|
Cikos Chavez Broziu Mały Pawełek Ogólnie wszyscy zasługują na Oklaski na stojąco. 4:0 z Legią ;) Pozdro dla tych co srali w pory przed tym meczem i pozdro dla tych co krytykowali naszego 2 ligowego trenera.
Wiem jeszcze jest do poprawienia w grze ale jest postęp ;) NIC PIJEMY DZIŚ !! |
Cytat:
Piękny mecz, wielkie zaangażowanie, wynik cudowny. Jednak ofensywne ustawienie się sprawdziło. Jest to największa porażka Legii od 9 lat. Skorża bije rekordy hehe |
A jak tak spojrzeć na to co nam zostało do zimy, to 9/9 możemy ugrać spokojnie. Zagłębie? Pykniemy na luzie. Polonia Warszawa też jakiejś rewelacji nie gra mimo takich zapowiedzi przed sezonem i potężnej kadry. Arka? Dobra u siebie, ale to jednak Arka ;) 9 punktów jest jak najbardziej w zasięgu. 7 to minimum, bo Polonia mimo, że gra poniżej możliwości może zaskoczyć i zrobić remis ;)
Ale z taką grą jak dzisiaj możemy wygrać z każdym do końca ;) |
Świetny mecz, fajnie się to oglądało, zwłaszcza wynik cieszy :). Ogromne brawa dla Chaveza (wszystko czyścił, jak profesor), Cikosa (za ofensywę) i Brożka (za zrobienie tej różnicy, choć stać go jeszcze na wiele więcej). Dla pozostałych ogromne brawa za walkę i ambicję, taką Wisłę chcemy oglądać! Brawo dla całej drużyny, wynik 4-0 z Legią to rzecz nieprzeciętna.
|
Gdzie można obejrzeć bramki oprócz ekstraklasa.tv ?
|
Ale panowie wreszcie widać to że cała ekipa się zgrywa co jak co ale sr obrony gra coraz lepiej.. powoli te trybiki się zazębiają i mam nadzieję że w zimie zostaną dołączone naprawdę dobre ogniwa i zaczniemy walkę o najwyższy cel ;) czy udaną czas pokarze :)
i jeszcze najważniejsze WRACA MAGIA R22 !!!! :):) |
Coś pięknego:D
Naprawdę nie spodziewałem się! |
Wisła gromi Legię w Krakowie. Dwie bramki Brożka, dwie Małeckiego!
tytuł na Sport.pl na canalu za długo pokazywali Małeckiego:rotfl: |
Brawo Wisła! Brawo Kibice! Brawo Brozio, Mały, Sobol, Chavez, Pawełek, Cikos, Paljic(gdyby nie on padłaby bramka na 4:1) Kirm!!! Świetny mecz!!! Dziękuję :)
|
Świetny komentarz jakowegoś kibica Legii
"nie radzimy sobie niestety z drużynami z dołu tabeli"... |
Gdyby Chavez grał z Głowa, to byłaby wymiatająca para stoperów, Bunoza jednak kiepski jest, inna sprawa, ze nikt mu nie pomagał w wyprowadzaniu piłki w pierwszej połowie.
Aha, Kirm robi głupie błędy taktyczne, bo nie trzyma linii spalonego i często łapie offsajdy, wychodząc na skrzydle. |
Po tym co zobaczyłem, po tym co doświadczyłem odeszła na spanie ochota. :)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl