![]() |
Cytat:
P.S. Patrzac na kilka pierwszych stron, a patrząc na kilka ostatnich można stwierdzic ze sie ostry burdel tu zrobil... |
jaki jest wasz ideał kobiety?
|
Ideał? Wizualnie czy charakterowo?
Blondynka, zgrabne nogi, średniej wielkości biust :P , ładna pupcia ( :D ), wzrostowo poniżej 1,70 m. , zadbana, pachnąca :D Jeśli chodzi o charakter to musiałbym się głębiej zastanowić :D w każdym razie jadę się spotkać z tą prawie idealną :D |
Cytat:
na piwo,wodkę,fajki i wypasiony tel tez nie masz? :> Priorytety kolego priorytety! |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
no nieźle.
|
Zabiliście ten temat.... [']
|
"a nie mówiłem" ibutku.. :)
apropo telefonu, nie mam żadnego połączenia z 15:30, musiałeś sie pomylić.. |
Myśle, że można już zamykać ten temat, bo rozmywanie nie równa się czateria jak niektórzy chyba myślą.
Generalnie rozmywać też trzeba umić. |
Fajki to zło!!!!!!!
|
ej a na poważnie to zapodajcie jakis temat to pogadamy.
|
Cytat:
Niestety jedyną mocą klonującą dysponuje TPSA. No i ten facet co jest w ciąży. |
Za 8 minut zacznie sypać śnieg.
Info telefoniczne. |
Cytat:
A wszystkie psy pójdą do nieba ot co :) Cytat:
|
Cytat:
nam studenta medycyny albo chociaż pielęgniarkę. No i potencjalną matkę. :D Cytat:
w sprawie prewencji. :-) A w Częstochowie świeci słońce, kasztany kwitną no i ogólnie zimy nie czuć. Jedyne co czuć to wszechobecny zapach wody święconej. :D |
Cytat:
A poza tym matka siedzi z tyłu tak powiedział ten lepszy cwaniak co tylko matkę samochodem wozi żeby nas wrobić :foch: Cytat:
Cytat:
:rotfl: Na Śląsku mierzą stężenie siarki w powietrzu w Czestochowie wody święconej w kranach :D |
Bluźnicie :) ja tam za oknem nic nie wiedze bo ciemno jest :D nie wiem jak u was;)
|
Cytat:
|
to nie działa :) ja myślę że u was inna strefa czasowa już jest;D
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
umacniam się w postanowieniu nie ujszczania na tacę, gdyż jestem świętym Wojciechem. :D Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
co jak co ale nie jestem uzależniony masz też inne hobby oprócz internetu :) np tv, spanie itp :D a Serio mówiąc u mnie jeszcze śniegu nie ma :(
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
* - tą dolinę rozpustę. :D |
Cytat:
Cytat:
:lol: |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl