![]() |
Cytat:
Ja mam koło domu boisko z taką trawą. U mnie przynajmniej wygląda to jak wycieraczka tzn. jest z takiego materiału. W dodatku sypią tam piasek (chyba dzięki temu szybciej wysycha) i jest raczej ślisko, ale idzie się przyzwyczaić. Szybko wysycha, ale jak jest mokro to jak na lodowisku. Pewnie są rózne rodzaje. Ja mam koło domu akurat taki. Pytanie: Dlaczego na kibiców Cracovii mówimy Icki i co to oznacza. |
Wie ktoś ile może kosztowac wynajęcie hali w jakiejś szkole?
|
Cytat:
Cytat:
chyba dlaczego mowimy na nich zydzi nie trzeba ci tlumaczyc?:) |
Cytat:
Po kazdym locie sa 3-4 busy. Chyba z 20zl to koszyuje. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Da się gdzieś w Krakowie kupić race, chodzi o mała ilość np 2 sztuki?
Jak tak to gdzie? |
Gdzie i w jakich godzinach można się zapisać do SKWK??
Pozdrawiam |
|
A gdzie to jeszcze nie wiadomo
Albo ,,U Wiślaków" albo w ,,Jamie" |
a czy będzie jeszcze jakis inny termin?? Dziś nie mogę pojechac..
|
Cytat:
''FireBis'' Łukasz Nowak Podstolice 186 32-020 Wieliczka E-mail: [email protected] Telefon: 792 211 072 Gadu - Gadu: 8451556 http://www.firebis.pl/?p=p_2&sName=strona-glowna |
jakieś zdjęcie Pudziana z lat młodzienczych (15-19 lat)
?? szukam po google, zajrzałem na jego ofi stronę ale nic nie mogę znaleść. |
Cytat:
|
ja mam pytanie, może banalne, ale jak zrobić obrazek profilowy? Jak załączam zdjęcie itp to i tak go nie widać, tylko powiększa się przestrzeń między napisem ''urodziłem się...'' a tymi opcjami na dole. (tak jak teraz jest poniżej)
|
Orientuje sie ktoś jaka jest mniej więcej cena przejazdu autokarowego do Bułgarii.Może ktoś takim transportem jechał,więc prosiłbym o przybliżoną cenę.
Obojętne jakie miasto docelowe. |
jak najłatwiej dojechac spod Galerii Krakowskiej na Wisle ? :)
|
Cytat:
|
Mam pytanie czy sa spodziewane są duze kolejki w WŚ podczas kupowania karnetow od dnia 21 lipca??
|
Cytat:
A skąd my to możemy wiedziec? Pójdziesz to zobaczysz,proste. Nie możemy i tak tego ocenic z 2 stron. a) karnety nie są najtańsze b)Drużyna Mistrz Polski powinno być duzo chętnych! Jeszcze raz ci napisze PÓJDZIESZ TO SIE PRZEKONASZ!i |
Cytat:
dziekuje :) |
Cytat:
Ałć.... Które austobusy jadą na NH spod ronda koło makro ? ? |
Dobra Panowie... Noga w gipsie, na miesiąc jestem uziemiony w domu, zapodajcie jakieś godne filmy, które warto ściągnąć i oglądnąć
Ewentualnie dobra książka co bym z nudów nie ocipiał. Z góry dzięki. |
Cytat:
172 lub 138 z osiedla Azory. |
Cytat:
|
Polecam również Sierociniec - film tego samego reżysera co Labirynt Fauna..
|
Ile kosztuje wgranie softa do SE w810i w serwisie?
|
może ktos mi polecić jakąś dobrą i niezbyt drogą nawigacje samochodową. Taką do 1000 zł.
Przewertowałem kilkanaście stron i nie mogę się zdecydować myślę o MIO moov 330u lub może jais Garmin. Może jakaś rzetelna opinia by mi pomogła. |
Cytat:
Oraz 'Przystań' z Orlando Bloomem. Też da radę popatrzeć :-) A z książek PRAWDA O REPREZENTACJI "uwielbianego" na forum Kołtonia... Mimo, że wielu go nie lubi, to warto przeczytać. :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl