![]() |
Mam nadzieję, że ten mecz wybije Królewskiemu z głowy puchary w tym sezonie. Zarówno europejskie, jak i krajowe.
Niech ci kopacze skupią się na lidze, a nie na rozgrywkach, które ich sportowo przerastają o 3-4 poziomy. |
Wygląda to tak, jak wyglądałoby w Krakowie jakby grali 11 vs 11.
Plus przemnożone przez swój stadion. Niech ktoś zrobi gifa z Mikulca przy 4 bramce, jak typ jest już przy lini końcowej a ten odwrócony szuka piłki w polu karnym hahahaha :D :D |
Cytat:
|
Jaroch, Uryga, Mikulec, Sapała... goście nie nadają się do 1 ligi polskiej, a tutaj chciano nimi podbijać Ligę Europy :lol: Jak to jest, że pozbyliśmy się wagonu szrotu, a ciągle mamy go pełno? Ile my faktycznie mamy piłkarzy z umiejętnościami na choćby dolną połówkę ekstraklasy? Pięciu? Mniej?
Kogoś dalej dziwi, że ściągamy gości na poziomie dolnej 1 ligi i nie możemy z awansować do esy? A niby jak? Kim? |
Najbardziej kłuje w oczy przepaść fizyczna, szybkość, zwrotność, siła...
|
Szczerze to 5 spodziewm sie w 1 meczu. To jest powazna druzyna ze stabilnym budzetem-lata swietlne przed nami
|
Wygląda to na zbyt duży optymizm i rozbudzenie nadziei ze strony Moskala. Wyjście na dwóch napastników, gdzie po chwili Rodado jest zmuszony cofnąć się po piłkę aż po stoperów. Plus mieli pewnie kładzione do głowy że jeśli się będzie remis utrzymywał do 70 minuty to wtedy zaatakują, a tu po dwudziestu minutach jest 0-2 psycha im leżała już na murawie.
|
Cytat:
|
Nie wiem czego wszyscy oczekiwali.
Mamy gości z 3 ligi hiszpańskiej, 2 ligi polskiej, 1 ligi polskiej i spady z ekstraklasy. Gramy z drużyną złożona z zawodników jednak dużo lepszych. Nie ma co się czepiać umiejętności natomiast należy mieć pretensje do zaangażowania i chęci. Można przegrać nawet wysoko ale jak się zostawi serducho. Chociażby dla tych ludzi którzy pojechali do Wiednia |
Cytat:
|
Cytat:
Chciałbym przypomnieć że regularnie robili nas w pierwszej lidze. To nie jest drużyna budowana na taki poziom. Bądźmy trochę fair. Jeśli ktoś zawalił to Moskal, źle zestawiając skład. |
Cytat:
|
Zawsze wydawało mi się że Polska liga jest fizyczna, ale ona fizycznością nie dorasta do ligi austriackiej.
Odbijamy się od nich jak na pinballu |
Cytat:
z tego złomu jaki niby miał skład zestawić? wiem rude i jego bana hiszpańskich asów wygrałaby tu ze 3-0 na luzie |
Cytat:
|
No i jeszcze nam Colley wypada, ciekawe na jak długo.
Ale grajmy jak najdłużej w tych pucharach, aż do momentu, kiedy kontuzje wystrzelają nam całą pierwszą jedenastkę :< Potrzebne nam są te puchary jak łysemu grzebień. |
Colley raczej zerwanie achillesa.. przerabiałem.
|
Cytat:
|
roznica 3 klas- czego wy sie spodziewaliscie ?? ten Rapid by rozpieprzyl nasza ekstraklase - a wy wymagacie zeby przegrywali ze sredniakiem 1 ligi polskiej
|
Całe szczęście Rapid w drugiej połowie odpalił tryb wakacyjny.
|
Cytat:
Bo w tym układzie Rodado biega bez sensu gdzieś daleko od bramki A Zwoliński póki co to gra z przeciwnikami |
Colley out, kompromitacja wynikową.
DRAMAT. Po co nam te puchary były w ogóle? ....a dramat, teraz się po tym wpieddolu w lidze będą zbierać do listopada |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak to achilles to pól roku przerwy...
|
Cytat:
Jak naderwanie to zalezy jaki grade. |
Cytat:
Nie rozumie w ogóle tego stawiania na Sapałę, gość nie wraca do obrony. |
@Doktor Granat
Ja dochodziłem do siebie po achillesie pół roku, żeby powiedzmy było ok. Jakieś sporty i większy wysiłek ro rok. Ale wiadomo, że piłkarze mają opiekę na innym levelu ;) |
Nie nauczyliśmy się po jednym spadzie z Rakowa, to wcisneli nam kolejny...
|
Cytat:
Ale czego się spodziewałeś? Że Wisła, która po zdobyciu 10. miejsca w I lidze i w fazie przebudowy składu podejmie walkę na 3 frontach i zawojuje europejskie puchary? Cieszysz się z tej porażki? Żałosne to są takie posty. Szkoda, że tak wysoko i szkoda kontuzji. Trzeba się pozbierać i podjąć walkę o awans. Moskal musi coś zrobić z atakiem, bo nie ma pomysłu na zagospodarowanie napastników. 3 mecz z rzędu. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl