![]() |
to mu się przyjrzyj, ale niekoniecznie na R22.
|
Na wasze chęci i zachcianki jest zupełnie inny temat niż ten
|
Cytat:
|
Pół roku z przedłużeniem na ew. 2 kolejne to nie jest zły pomysł, ale dla mnie kluczem powinno być przedłużenie kontaktu m.in. z Dudką - może nie gra na najwyższym poziomie, ale to wciąż solidny piłkarz i bardzo dobry zapchajdziura.
|
Obecnie jedyny plus Dudki jest taki,że może zagrać wszędzie. Ale jak tylko Ostoja się wyleczy i daj Boże wróci do swojego solidnego poziomu to Darek raczej na ławce runde przesiedzi. Obrona obstawiona a na DP Ostoja w formie i Uryga lepiej się prezentują.
Podstawa to jakikolwiek skrzydłowy z prawdziwego zdarzenia. Bo dolce głąb i seler to raczej do innej branży się nadają. Ale nie róbmy od razu akcji typu z nędzy do piniędzy. Jak ktokolwiek sensowny przyjdzie przy naszych dalszych problemach to będzie pozytyw. |
Dlatego moim zdaniem najbardziej sensowną opcją jest Waldek Sobota, który zapewne z podkulonym ogonem będzie chciał wrócić do Polski, pytanie tylko za jakie pieniądze :)
|
Ale własnie dlatego Dudka jest bardzo dobry, bo jak wypadnie czy to Ostoja, czy to Alan, czy którykolwiek z ŚO czy nawet Bury to Dudi wchodzi i nie widać takiego zjazdu poziomu.
|
Po zobaczeniu Stępińskiego w Turbokozaku widać, że Dudka robi dużo w szatni, ale fakt swoją grą nie powala nikogo na kolan, jest poprawny i jeśli Ostoja wróci do swojej dyspozycji to będzie miał problem z miejscem w wyjściowej 11.
|
Dudi kilka spotkań temu był najlepszy na placu. Nie dośc że łata każda dziure to robi atmosfere. Jak wroci Ostoja to miejsce traci ten który stracic powinien czyli Alan.
|
Cytat:
|
Haha Skorża chce do Lecha Dudkę . Takiego wała ...
|
Cytat:
jeszcze nie dawno: http://sport.fakt.pl/ dariusz-dudka-we-wronkach-czeka-na-oferte-z-lecha,artykuly,419295,1.html http://www.wprzerwie.pl/ rumak-nie-chcial-dudki-reprezentant-polski-zagra-w-birmingham-city-zdjecia-,artykul,458331,1,12364.html http://bulgarska.pl/ lech-na-razie-rezygnuje-z-dudki,artykul.html?material_id=523b23bc16f1da45687aac95 |
Pytanie czy Dudka chce do Lecha? IMO może tak być. Sam ostatnio mówił, że zanim jeszcze przyszedł do Wisły, chciał trenować z Lechem, by być bliżej rodziny. Jeśli znowu mu się zamarzą rodzinne strony + stała pensja, to może będzie trzeba się pożegnać...
|
Z najnowszego wywiadu ze Smudą wynika że z naszymi mudżinami musimy się przemęczyć do czerwca.
Za jakie grzechy?! poza tym u w obręb ie naszych poszukiwań będzie boczny głównie boczny obrońca, skrzydłowy, środkowy pomocnik i napastnik. |
Cytat:
Co do samego Dudki, wydaje się solidny, ale nic więcej. Ale dużą zaletą jest, że faktycznie ma fajne cechy pozaboiskowe. Takich zawodników warto mieć w szatni. |
Ja się boję żeby Frankowi nie odjebalo i nie zamarzył o swoim synu Manuelu "palec w dupie" Arboledzie. Bo ten coś przebakuje o ofercie z ekstraklapy.
|
Cytat:
1 skrzydłowy przyjdzie raczej bankowo, dyzma by dostał kur.wicy z nimi obydwoma :rotfl: a wybór nawet z samych Polaków do wypożyczenia z jakąś późniejszą opcją wykupu jest spory: Sobota Wszołek(kontuzja?) Kupisz Peszko - Maki Przybecki Błąd |
Francis Smooth: Dyrektor Kapka ma plan, w realizacji którego ja mu pomagam.
|
Ciekaw jestem co to za plan:)
|
Cytat:
Najpierw plotki że wiekowy (33 lata) Henriquez, teraz 36 letni Arboleda.... (pomijam już ze Arboleda to pajac) Mamy wiekowy zespół i jeśli mamy sprowadzać piłkarzy to takich jak Guzmics w kwiecie wieku piłkarskiego, albo młode talenty do oszlifowania. Nie jesteśmy przecież domem spokojnej starości dla byłych graczy Smudy z poprzednich jego klubów. |
Cytat:
|
Cytat:
Bo fakty są takie, że albo zaczną grać (w co nie wierzę)- wtedy oczywiście niech zostaną i grają na chwałę Wisły albo będzie jak jest i wtedy co? Będzie kasa na rozwiązanie za porozumieniem i wypłatę im mniejszych czy większych pieniędzy? Albo jest nadzieja, że w lecie będzie więcej pieniędzy na nowych grajków? |
Cytat:
|
Co do Czerwińskiego - podobno kilka klubów wykazuje nim zainteresowanie, wg. weszlo będzie sezonu, gdzie kończy mu się kontrakt w T B-B... ciekawe, czy Wisła ma jakieś argumenty, dzięki którym można by go przekonać? Może niewielka odległość :D
|
Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której Smuda splunąłby nam w twarz Arboledą. Świadczyło by to o kompletnym braku liczenia się z jego strony z trybunami. Mam jednak nadzieję, że po wypier...niu Bednarza cos zrozumiał.
|
Wątpię, żeby Smuda się liczył z trybunami ;) Myślę, że to czy kibicom się jakiś grajek podoba lub nie jego wcale nie interesuje - co zresztą rozumiem. Ale akurat argumentów przeciwko Arboledzie jest tyle, że nawet nie ma co tego rozważać. I mam nadzieję, że Smuda też to widzi.
|
A np. Boban Jovič?
|
mlodzi zawodnicy Nam nie groza bo Smuda po prostu nie umie mlodego zawodnika nauczyc grac w pilke i woli juz doswiadczonych pilkarsko i mentalnie zawodnikow , dlatego mam nadzieje ze nie bedzie u nas najazdow Manuelow, Henriqezow, Iniacow czy innych Wojtkowiakow czy Kotorowskich ... osobiscie bardzo zaluje ze z mlodziezy tak malo szans dostal Zajac , i musial z lawki ogladac jak przez pol sezonu Pawel kopal sie po czole i blokowal miejsce w skladzie napastnikowi
|
Cytat:
http://www.transfermarkt.pl/boban-jo...spieler/112669 |
Cytat:
Zając prawdopodobnie zostanie w styczniu wypożyczony i zobaczymy co pokaże w dorosłej prawdziwej piłce bo jego co by nie powiedzieć krótkie występy zbyt obiecujące nie były ten blokujący miejsce Brożek strzelił 10 bramek w tym sezonie tj 3 wynik w Ekstraklasie, a że momentami grał kupę? taki już jest nasz Paweł |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl