![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Miałem już dawno zadać to pytanie,to jest jakaś moda zaczynać zdanie od PO tzn. http://www.wislakrakow.com/forum/sho...&postcount=567
Zwykłe dłuższe przytrzymanie shifta czy też o coś głębszego chodzi ;) Bo powiem szczerze że często się to tutaj widuje. |
Cytat:
|
Cytat:
|
szukam meczu Wisły- Vit Georgia z 2004 roku ,do oglądnięcia, do ściągnięcia może być byle by nie w rapidshare, ewentualnie rapidshare ale zapakowane w jak najmniejszej ilości partów.
|
Cytat:
i co, jest? |
Jakie znacie programy darmowe,łatwe w obsłudze które mają taką specyfikację jak move maker ?
|
Jak wyłączyć automatyczną aktualizacje systemu w ESET NOD 32 ? Przez to "maksymalna ochrona jest niemożliwa..."
|
Cytat:
12345678 |
Można gdzieś w Krakowie kupic koszulki Tapout?
takie jak na allegro http://allegro.pl/search.php?sg=0&string=tapout |
Cytat:
|
witam, mam pytanie głównie do ludzi, którzy byli ostatnimi czasy w Bułgarii... chodzi mi dokładniej o ceny. Ile kosztuje tam butelka dobrego wina... bułgarskie wina są bardzo tanie i zarazem dobre:] ale chodzi mi o konkrety... jak z cenami za alko typu Jack Daniels, Bushmills, Jameson, baccardi itp. czy ceny są takie jak w PL czy drożej czy taniej (jeśli taniej to mniej więcej o ile?) liczę na szybką odp na prv. jutro wyjeżdżam i nie wiem czy brać alko ze sobą czy tam kupić sobie... pozdro
|
Witam, wiem, ze bylo gdzies zadawane to pytanie, lecz nie wiem w ktorym temacie..
poszukuje czcionki którą, napisane bylo (jest) 'Plaudite Cives' ;) bede bardzo wdzięczny.;) pozdrawiam. |
Czy będzie gdzieś w tv relacja z Rajdu Polski? Chodzi mi głównie o live :P
|
Mam napisac na zaliczenie wniosek o dofinansowanie porjektu POKL. Moze ktos jakos pomoc?
|
Jaki jest najnowszy kodek to odtwarzania filmów?
|
Cytat:
http://www.pokl.wup-krakow.pl/index....-projektu.html ściągasz plik z pierwszego linku i masz plan wniosku. Ogólnie to wpisz w googlach POKL i województwo/a i poczytaj na ten temat. Zazwyczaj na strona są wzory takich wniosków. No i oczywiście dział " Najczęściej zadawane pytania" może być pomocny. Mając wzór wymyślasz sobie jakiś projekt np. szkolenie pracowników upadającej stoczni, pod kątem zwiększenia i konkurencyjności na rynku pracy, albo szkolenia z obsługi komputera osób po 40, z tego samego powodu. Aha cel proijektu musi się pokrywać z odpowiednim priorytetem/działaniem. W onformacjach na ten teamt możesz znaleźć kto może o taką dotację się ubiegać, jakie ma być cel itd. Mam nadzieję, że pomogłem. Jak co to priv. Specjalistą, bóg wie jakim nie jestem:) |
-S-
DZINKS,napewno mi sie przyda,pozdro |
Cytat:
W największym skrócie: alko i szlugi taniutkie, reszta na poziomie naszym a nawet drożej. |
Panie i Panowie. Mam problem z Windows Movie Maker zrobiłem filmik i chce go zapisać ale problem tkwi w tym , że cały czas jest zero procent i zwiększa sie ten cholerny czas trwania procesu.
http://www.voila.pl/300/jqj59/index.php?get=1&f=1 Pomożecie ? |
Cytat:
wina wtyczek,dlatego nawet ja szukam czegoś alternatywnego dla MM i znalazłem : Sony Vegas Movie-polecam E: MAM PYTANIE , otóż kiedyś czytałem,nawet chyba na TYM forum że istnieje jakiś komunikator który po zainstalowaniu kilku pluginów zmienia się tak,że można z niego jednocześnie pisać na gg,skype,ICQ,Irc itd. Może wie ktoś jak się ten komunikator nazywa ? |
Cytat:
Czyli nic sie nie da zrobić z tym filmikiem ? |
AQQ ................
|
Cytat:
dostalem wczesniej privy ale niestety ze wzgledu na nadmiar czesto czyszcze skrzynke. prosba o napisanie jeszcze raz do tych ktorzy wtedy to zrobili |
witam
szukam vlepki Wisły Kraków "Jedyny taki Klub" z herbem Wisły z Lwem i koniem plik w jak najlepszej rozdzielczości a jak największym formacie ponieważ chcę zrobić taki obraz na ścianę Jeśli ktoś mógłby mi przesłać tę vlepkę bądź przesłać link do pliku z nią to będę wdzięczny pozdro Mistrz!! Mistrz!! Nasz TS !! |
Cytat:
Trudniejsze w obsłudze, ale nosace wiecej mozliwosci : Sony Vegas , Adobe Premiere |
dobry warsztat w hucie, ktoś ma jakiś godny polecenia?
|
mógłby ktoś zapodać stronke z ekipami które będą zaczynały ligę europejską od III i IV rundy?
|
mam anty wirus ESET Smart Security, pirackiego i wyskakuje mi niewłaściwa nazwa użytkownika i/lub hasło wie ktoś jak to wyłączyć? moze byc pw
przy okazji ma ktoś moze jaikmies normalne dźwieki sms na telefon takie nie wkur****ące edit: ponoc Eset lepszy slyszalem kilka takich opinii :P ewentualnie moglby ktos polecić dobrego anty wirusa, który jest darmowy całkowicie, lepszego niz avast! ?? o ESET nieważne juz |
Cytat:
A nie lepiej zainstalowac darmowego Awasta lub Antivir-a wszystko bedziue smigalo a i komputer bedzie bezpieczniejszy |
Gdzie w Krakowie znajduje się giełda elektroniczna i w jakich porach jest otwarta?
|
Gdzie mozna dostac takie stojaki na noze http://www.toys4boys.pl/Stojak-Facec...e-item581.html ? Same, bez nozy
|
witam, jak wygląda sprawa z wpuszczaniem do Energy2000 ?? mam 16 lat i chce jechac w piatek a niewiem czy mnie wpuszcza??
|
Ile kosztuje wymiana ekraniku w salonie PLUS do Nokii 5200. Bo jak włączam to mam biały ekran i trzeba wymienic to. Wiec jaka cena?
|
Za każdym razem jak włączam Mozillę to pyta się mnie czy chcę przywrócić sesję (choć wyłączałem normalnie) i wyskakuje mi taki tekst:
"Nie można zainicjować komponentu zabezpieczeń. Najbardziej prawdopodobną przyczyną błędu jest problem z plikami w katalogu z Twoim profilem programu. Należy sprawdzić, czy ten katalog nie jest chroniony przed zapisem/odczytem oraz czy dysk, na którym znajduje się ten katalog, nie jest zapełniony lub jest bliski zapełnienia. Zaleca się zamknięcie programu oraz naprawienie błędu. Konsekwencją kontynuowania bieżącej sesji programu może być nieprawidłowe zachowanie podczas korzystania z funkcji związanych z zabezpieczeniami." Mógłby ktoś coś na to poradzić? |
Sylwek1906 sprawa wygląda tak że w piątek w piątek wpuszczają bez dowodu więc jeśli nie wyglądasz jak dziecko to bez problemu wejdziesz, a sobotę to wiadomo dowód potrzebny
|
Nie wiem gdzie o to zapytać? A więc szukam na moim kompie PORTY NA KTÓRYCH PODPIĘTE SĄ NAPĘDY. Gdzie to sprawdzić? Wiem że gdzieś na biosie albo w panelu sterowania. Szukam już 2 godziny i nic.
|
Wie ktoś jak zapisuje sie zrobiony filmik w programie Ulead VideoStudio 11?. Bo zrobiłem filmik i nie wiem jak go zapisać. Z góry thx .
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl