Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

DYRU 24.06.2009 10:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JLB (Post 750698)

Red Box Kraków, ul. Koletek 20,

Red Box Kraków, ul. Wielicka 101,

Te informacje znalazłem na tej stronie co podałeś...poszukaj troszkę następnym razem!!

no w tym drugim koszernym na pewno nie kupię. Czy jesteś pewien, że w tym pierwszym jest??

jurukuru 24.06.2009 10:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez donPedro23 (Post 750707)
Skończył się, ale jeszcze nie ogłosili wyników. Z regulaminu:

źródło: http://promocja.sizeer.com/regulaminwisla.pdf

Ok, a to oficjalne wyniki ogłoszą kto wygrał czy indywidualnie do każdego się odezwą ?

WILU TS 24.06.2009 10:51

Miałem już dawno zadać to pytanie,to jest jakaś moda zaczynać zdanie od PO tzn. http://www.wislakrakow.com/forum/sho...&postcount=567
Zwykłe dłuższe przytrzymanie shifta czy też o coś głębszego chodzi ;) Bo powiem szczerze że często się to tutaj widuje.

StelmiOriginal 24.06.2009 11:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 750696)
Ma ktoś dobrej jakości zdjęcia oprawy Plaudite Cives? Chodzi mi o ujęcie, jak wszystkie szarfy byly dobrze ustawione..

Podbijam, wazne!!

Bartosz 24.06.2009 11:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JLB (Post 750732)
Ma ktoś może linka do strony gdzie są wszystkie lepki wydane przez Wisłę??
Bardzo bym prosił :)

www.google.pl

jurukuru 24.06.2009 11:44

szukam meczu Wisły- Vit Georgia z 2004 roku ,do oglądnięcia, do ściągnięcia może być byle by nie w rapidshare, ewentualnie rapidshare ale zapakowane w jak najmniejszej ilości partów.

Młyniu_Miechów 24.06.2009 14:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JLB (Post 750833)
Szukałem i nie ma !!! Może podasz linka a nie tylko google.pl :-/

spróbuj wpisać "vlepki Wisły"

i co, jest?

dawidTS 24.06.2009 15:08

Jakie znacie programy darmowe,łatwe w obsłudze które mają taką specyfikację jak move maker ?

TSWalos 24.06.2009 15:34

Jak wyłączyć automatyczną aktualizacje systemu w ESET NOD 32 ? Przez to "maksymalna ochrona jest niemożliwa..."

Młyniu_Miechów 24.06.2009 15:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSWalos (Post 750896)
Jak wyłączyć automatyczną aktualizacje systemu w ESET NOD 32 ? Przez to "maksymalna ochrona jest niemożliwa..."

pw

12345678

TSW Fanatyk 24.06.2009 16:32

Można gdzieś w Krakowie kupic koszulki Tapout?

takie jak na allegro http://allegro.pl/search.php?sg=0&string=tapout

R33 24.06.2009 17:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WILU TS (Post 750748)
Miałem już dawno zadać to pytanie,to jest jakaś moda zaczynać zdanie od PO tzn. http://www.wislakrakow.com/forum/sho...&postcount=567
Zwykłe dłuższe przytrzymanie shifta czy też o coś głębszego chodzi ;) Bo powiem szczerze że często się to tutaj widuje.

Zwykłe dłuższe przytrzymanie shifta, mnie sie czesto tak zdarza

Kamil_mchw 24.06.2009 18:16

witam, mam pytanie głównie do ludzi, którzy byli ostatnimi czasy w Bułgarii... chodzi mi dokładniej o ceny. Ile kosztuje tam butelka dobrego wina... bułgarskie wina są bardzo tanie i zarazem dobre:] ale chodzi mi o konkrety... jak z cenami za alko typu Jack Daniels, Bushmills, Jameson, baccardi itp. czy ceny są takie jak w PL czy drożej czy taniej (jeśli taniej to mniej więcej o ile?) liczę na szybką odp na prv. jutro wyjeżdżam i nie wiem czy brać alko ze sobą czy tam kupić sobie... pozdro

Achmed 24.06.2009 18:40

Witam, wiem, ze bylo gdzies zadawane to pytanie, lecz nie wiem w ktorym temacie..

poszukuje czcionki którą, napisane bylo (jest) 'Plaudite Cives' ;)
bede bardzo wdzięczny.;)

pozdrawiam.

brylant17 24.06.2009 18:43

Czy będzie gdzieś w tv relacja z Rajdu Polski? Chodzi mi głównie o live :P

M.C (nowy kleparz) 24.06.2009 18:44

Mam napisac na zaliczenie wniosek o dofinansowanie porjektu POKL. Moze ktos jakos pomoc?

Kondipr 24.06.2009 19:09

Jaki jest najnowszy kodek to odtwarzania filmów?

-S- 24.06.2009 19:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez M.C (nowy kleparz) (Post 750972)
Mam napisac na zaliczenie wniosek o dofinansowanie porjektu POKL. Moze ktos jakos pomoc?

Nie wiem jakiej pomocy się spodziewasz, ale takie coś znalazłem:
http://www.pokl.wup-krakow.pl/index....-projektu.html
ściągasz plik z pierwszego linku i masz plan wniosku.

Ogólnie to wpisz w googlach POKL i województwo/a i poczytaj na ten temat. Zazwyczaj na strona są wzory takich wniosków. No i oczywiście dział " Najczęściej zadawane pytania" może być pomocny.

Mając wzór wymyślasz sobie jakiś projekt np. szkolenie pracowników upadającej stoczni, pod kątem zwiększenia i konkurencyjności na rynku pracy, albo szkolenia z obsługi komputera osób po 40, z tego samego powodu. Aha cel proijektu musi się pokrywać z odpowiednim priorytetem/działaniem. W onformacjach na ten teamt możesz znaleźć kto może o taką dotację się ubiegać, jakie ma być cel itd.

Mam nadzieję, że pomogłem. Jak co to priv.
Specjalistą, bóg wie jakim nie jestem:)

M.C (nowy kleparz) 24.06.2009 19:45

-S-
DZINKS,napewno mi sie przyda,pozdro

wisl@k_TS 24.06.2009 19:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil_mchw (Post 750966)
witam, mam pytanie głównie do ludzi, którzy byli ostatnimi czasy w Bułgarii... chodzi mi dokładniej o ceny. Ile kosztuje tam butelka dobrego wina... bułgarskie wina są bardzo tanie i zarazem dobre:] ale chodzi mi o konkrety... jak z cenami za alko typu Jack Daniels, Bushmills, Jameson, baccardi itp. czy ceny są takie jak w PL czy drożej czy taniej (jeśli taniej to mniej więcej o ile?) liczę na szybką odp na prv. jutro wyjeżdżam i nie wiem czy brać alko ze sobą czy tam kupić sobie... pozdro

Byłem 2 lata temu i powiem ci, że chyba największą głupotą świata jest branie ze sobą alko do Bułgarii :)
W największym skrócie: alko i szlugi taniutkie, reszta na poziomie naszym a nawet drożej.

Tylko_Wisła! 24.06.2009 20:09

Panie i Panowie. Mam problem z Windows Movie Maker zrobiłem filmik i chce go zapisać ale problem tkwi w tym , że cały czas jest zero procent i zwiększa sie ten cholerny czas trwania procesu.

http://www.voila.pl/300/jqj59/index.php?get=1&f=1

Pomożecie ?

dawidTS 24.06.2009 20:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tylko_Wisła! (Post 751007)
Panie i Panowie. Mam problem z Windows Movie Maker zrobiłem filmik i chce go zapisać ale problem tkwi w tym , że cały czas jest zero procent i zwiększa sie ten cholerny czas trwania procesu.

http://www.voila.pl/300/jqj59/index.php?get=1&f=1

Pomożecie ?

wina wtyczek,dlatego nawet ja szukam czegoś alternatywnego dla MM i znalazłem :

Sony Vegas Movie-polecam

E: MAM PYTANIE ,

otóż kiedyś czytałem,nawet chyba na TYM forum że istnieje jakiś komunikator który po zainstalowaniu kilku pluginów zmienia się tak,że można z niego jednocześnie pisać na gg,skype,ICQ,Irc itd.
Może wie ktoś jak się ten komunikator nazywa ?

Tylko_Wisła! 24.06.2009 20:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dawidTS (Post 751010)
wina wtyczek,dlatego nawet ja szukam czegoś alternatywnego dla MM i znalazłem :

Sony Vegas Movie-polecam

E: MAM PYTANIE ,

otóż kiedyś czytałem,nawet chyba na TYM forum że istnieje jakiś komunikator który po zainstalowaniu kilku pluginów zmienia się tak,że można z niego jednocześnie pisać na gg,skype,ICQ,Irc itd.
Może wie ktoś jak się ten komunikator nazywa ?

Tlen ?.....

Czyli nic sie nie da zrobić z tym filmikiem ?

szprotson 24.06.2009 20:29

AQQ ................

orzeu 24.06.2009 20:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez orzeu (Post 750037)
Prosba jeszcze raz do osob ktore zadeklarowaly pomoc przy wrzuceniu starego tematu z kibice.pl na siec o priva

podbijam
dostalem wczesniej privy ale niestety ze wzgledu na nadmiar czesto czyszcze skrzynke.
prosba o napisanie jeszcze raz do tych ktorzy wtedy to zrobili

juniho 24.06.2009 20:42

witam
szukam vlepki Wisły Kraków
"Jedyny taki Klub" z herbem Wisły z Lwem i koniem plik w jak najlepszej rozdzielczości a jak największym formacie ponieważ chcę zrobić taki obraz na ścianę

Jeśli ktoś mógłby mi przesłać tę vlepkę bądź przesłać link do pliku z nią to będę wdzięczny

pozdro

Mistrz!! Mistrz!! Nasz TS !!

Martinho 24.06.2009 21:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dawidTS (Post 750880)
Jakie znacie programy darmowe,łatwe w obsłudze które mają taką specyfikację jak move maker ?

Jeśli łatwe - Ulead Video Studio

Trudniejsze w obsłudze, ale nosace wiecej mozliwosci : Sony Vegas , Adobe Premiere

Andrzej_TSW 24.06.2009 21:11

dobry warsztat w hucie, ktoś ma jakiś godny polecenia?

palikot 24.06.2009 21:23

mógłby ktoś zapodać stronke z ekipami które będą zaczynały ligę europejską od III i IV rundy?

kamilll1906 24.06.2009 22:02

mam anty wirus ESET Smart Security, pirackiego i wyskakuje mi niewłaściwa nazwa użytkownika i/lub hasło wie ktoś jak to wyłączyć? moze byc pw

przy okazji ma ktoś moze jaikmies normalne dźwieki sms na telefon takie nie wkur****ące

edit: ponoc Eset lepszy slyszalem kilka takich opinii :P

ewentualnie moglby ktos polecić dobrego anty wirusa, który jest darmowy całkowicie, lepszego niz avast! ??

o ESET nieważne juz

saklak1906 24.06.2009 22:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kamilll1906 (Post 751087)
mam anty wirus ESET Smart Security, pirackiego i wyskakuje mi niewłaściwa nazwa użytkownika i/lub hasło wie ktoś jak to wyłączyć? moze byc pw

przy okazji ma ktoś moze jaikmies normalne dźwieki sms na telefon takie nie wkur****ące

A nie lepiej zainstalowac darmowego Awasta lub Antivir-a wszystko bedziue smigalo a i komputer bedzie bezpieczniejszy

helenen 24.06.2009 22:29

Gdzie w Krakowie znajduje się giełda elektroniczna i w jakich porach jest otwarta?

mic 24.06.2009 22:43

Gdzie mozna dostac takie stojaki na noze http://www.toys4boys.pl/Stojak-Facec...e-item581.html ? Same, bez nozy

Sylwek1906 25.06.2009 01:09

witam, jak wygląda sprawa z wpuszczaniem do Energy2000 ?? mam 16 lat i chce jechac w piatek a niewiem czy mnie wpuszcza??

janko04 25.06.2009 07:56

Ile kosztuje wymiana ekraniku w salonie PLUS do Nokii 5200. Bo jak włączam to mam biały ekran i trzeba wymienic to. Wiec jaka cena?

thomasson 25.06.2009 07:59

Za każdym razem jak włączam Mozillę to pyta się mnie czy chcę przywrócić sesję (choć wyłączałem normalnie) i wyskakuje mi taki tekst:
"Nie można zainicjować komponentu zabezpieczeń. Najbardziej prawdopodobną przyczyną błędu jest problem z plikami w katalogu z Twoim profilem programu. Należy sprawdzić, czy ten katalog nie jest chroniony przed zapisem/odczytem oraz czy dysk, na którym znajduje się ten katalog, nie jest zapełniony lub jest bliski zapełnienia. Zaleca się zamknięcie programu oraz naprawienie błędu. Konsekwencją kontynuowania bieżącej sesji programu może być nieprawidłowe zachowanie podczas korzystania z funkcji związanych z zabezpieczeniami."
Mógłby ktoś coś na to poradzić?

Abel2505 25.06.2009 09:30

Sylwek1906 sprawa wygląda tak że w piątek w piątek wpuszczają bez dowodu więc jeśli nie wyglądasz jak dziecko to bez problemu wejdziesz, a sobotę to wiadomo dowód potrzebny

Abel2505 25.06.2009 09:41

Nie wiem gdzie o to zapytać? A więc szukam na moim kompie PORTY NA KTÓRYCH PODPIĘTE SĄ NAPĘDY. Gdzie to sprawdzić? Wiem że gdzieś na biosie albo w panelu sterowania. Szukam już 2 godziny i nic.

Tylko_Wisła! 25.06.2009 09:58

Wie ktoś jak zapisuje sie zrobiony filmik w programie Ulead VideoStudio 11?. Bo zrobiłem filmik i nie wiem jak go zapisać. Z góry thx .

West 25.06.2009 10:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez helenen (Post 751111)
Gdzie w Krakowie znajduje się giełda elektroniczna i w jakich porach jest otwarta?

na Balickiej , otwarta w soboty i niedziele od rana do poludnia

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sylwek1906 (Post 751153)
witam, jak wygląda sprawa z wpuszczaniem do Energy2000 ?? mam 16 lat i chce jechac w piatek a niewiem czy mnie wpuszcza??

w piatki nie ma problemu raczej, szczegolnie ze teraz urodziny wiec wszystkich beda wpuszczac :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:24.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl