Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

fran23 24.05.2013 09:49

Do środy włącznie sprzedanych było 2600 biletów na C, także można się spodziewać frekwencji na sektorze w granicach 3500 - 4000.

palikot 24.05.2013 13:21

Są kolejki do kas?

matysiuk 24.05.2013 14:51

Koło 14:30 było ponad 2tys biletów na C.

WiślakMyślenice 24.05.2013 21:21

Jedno mnie qrwa zastanawia. Trybuna G na mecz z ruchem wyłączona ze sprzedaży, a dzisiaj garstka kibiców na G1, G2. Aż takie cięcia kosztów, tak niska frekwencja, że nie opłacało im się udostępnić 3 sektorów (G4 bufor)? Przecież trybuna tak czy siak była otwarta, więc jaki problem?

piotrex007 24.05.2013 22:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 1314161)
Jedno mnie qrwa zastanawia. Trybuna G na mecz z ruchem wyłączona ze sprzedaży, a dzisiaj garstka kibiców na G1, G2. Aż takie cięcia kosztów, tak niska frekwencja, że nie opłacało im się udostępnić 3 sektorów (G4 bufor)? Przecież trybuna tak czy siak była otwarta, więc jaki problem?

Wpuszczali na G tylko osoby z karnetami. A zrobili tak, bo parę osób kupiłoby bilety na G jakby nie zamknęli i by więcej pracowników potrzebowali (stewardów itp.). A G1 było dziś puste, widocznie nikt nie kupił na G1 karnetu albo wszyscy karnetowcy z G siedzieli na G2.

hunter 24.05.2013 22:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piotrex007 (Post 1314175)
Wpuszczali na G tylko osoby z karnetami. A zrobili tak, bo parę osób kupiłoby bilety na G jakby nie zamknęli i by więcej pracowników potrzebowali (stewardów itp.). A G1 było dziś puste, widocznie nikt nie kupił na G1 karnetu albo wszyscy karnetowcy z G siedzieli na G2.

Wszystko dziś na pół gwizdka. Z tego co kojarzę, to nawet tylko dwa "okienka" z cateringiem działały. Reszta zamknięta na cztery spusty.

heoij 31.05.2013 10:36

Informujemy, że doping na meczu z Zagłębiem prowadzony będzie z tzw. narożników.

Wszystkie osoby zainteresowane aktywnym dopingiem przez całe spotkanie zachęcamy do zakupu biletów głównie na sektor B oraz D.

Na sektorze G wyjątkowo z okazji Dnia Dziecka znajdować się będzie sektor szkolny, pojawią się także kibice z Lubina.

Popołudniu powinien pojawić się komunikat klubu ws. osób posiadających karnety i bilety na sektor C.

PS: Pamiętajmy także o wrzucaniu do puszek- niech każdy wrzuci 10 zł w końcu to ostatni mecz w tym sezonie a każdy chce widzieć na stadionie oprawy jak na meczu z Ruchem :-)

matysiuk 12.07.2013 10:27

Siema, jak to jest z tymi biletami na jutro. Na oficjalnej czytałem i wywnioskowałem że tylko do piątku do 20 można kupić bilet, a przed meczem nie. Dobrze zrozumiałem ?
I czy mogę kupić bilet na C czy tylko na E?
Dzięki za góry :)

WISŁAZWE 12.07.2013 10:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez matysiuk (Post 1322134)
Siema, jak to jest z tymi biletami na jutro. Na oficjalnej czytałem i wywnioskowałem że tylko do piątku do 20 można kupić bilet, a przed meczem nie. Dobrze zrozumiałem ?
I czy mogę kupić bilet na C czy tylko na E?
Dzięki za góry :)

Bilety do dziś do godziny 20 są sprzedawane przez Internet. Jutro można bilety nabywać w kasach.

Możesz kupić bilet na sektor C i E ( od E11 do E16)

weldox 12.07.2013 15:29

Jak to jutro jest? Mając karnet na D wchodzę po prostu na dolne E i zajmuję dowolne miejsce?

WISŁAZWE 12.07.2013 15:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez weldox (Post 1322183)
Jak to jutro jest? Mając karnet na D wchodzę po prostu na dolne E i zajmuję dowolne miejsce?

Tak.

6 znaków

dynek.pl 13.07.2013 11:23

Czy moge kupic bilet komus nie posiadając jego karty, np. podając numer PESEL i wtedy jej karta zostanie odnaleziona w systemie i bilet na nią nabity ? czy tak to działa ?

WISŁAZWE 13.07.2013 11:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1322272)
Czy moge kupic bilet komus nie posiadając jego karty, np. podając numer PESEL i wtedy jej karta zostanie odnaleziona w systemie i bilet na nią nabity ? czy tak to działa ?

Nie. Do zakupu biletu konieczna jest fizyczna obecność Karty Kibica.

Sami 15.07.2013 15:04

Do meczu z Górnikiem pozostało: 4 dni
Pojemność trybuny C: 5798
Wykupione bilety: 627
Procentowo: ~10,8%

heoij 15.07.2013 16:18

Na razie tragicznie to wygląda, Panowie mobilizujemy się w końcu to pożegnanie naszego wieloletniego kapitana i po części już legendy Wisły Kraków- na jego cześć zostanie zaprezentowana oprawa także zapraszajcie znajomych !

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...37001165_n.jpg

kowalkowskij 15.07.2013 16:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sami (Post 1322656)
Do meczu z Górnikiem pozostało: 4 dni
Pojemność trybuny C: 5798
Wykupione bilety: 627
Procentowo: ~10,8%

Co się dziwisz? Wakacje są, większość poza Krakowem... Ja bym się cudów nie spodziewał na trybunach. Wiem po swojej ekipie - z 12 osób, które zwykle chodzą ze mną na mecze został w Krakowie jeden.

aNouc 15.07.2013 17:28

Oprawa dla Sobolewskiego bedzie tylko wtedy gdy bedzie pelen sektor C, to tak za wczasu zeby potem sie nie obudzic z reka w nocniku :)

bilety oczywiscie musza szybciej schodzic zeby wiedziec czy rozkladac oprawe czy nie

ArturBarlinek 15.07.2013 20:32

i co to niby tak będzie ?!
nie wyobrażam sobie..

heoij 15.07.2013 21:21

Cytat:

W piątek o godzinie 20:30 rozpoczniemy ligową jesień na stadionie przy Reymonta 22.

Już na samym początku sezonu zawita do nas jedna z lepszych ekip wyjazdowych w Polsce. Fani Górnika zamówili 2 tys. wejściówek i tego, że sektor gości będzie wypełniony i głośny możemy być raczej pewni.

Mamy nadzieję, że wiślacki młyn stanie na wysokości zadania i zaprezentujemy się jak na Armię Białej Gwiazdy przystało.

Bez względu na to jakie każdy z nas ma oczekiwania co do zbliżającego się sezonu na boisku, bez względu na wyniki, czy grę poszczególny zawodników, naszym obowiązkiem jest stawiać się na trybunach i dumnie reprezentować oraz wspierać Białą Gwiazdę.

To od Ciebie zależy jak będą prezentować się nasze trybuny, tylko wspólnymi siłami możemy osiągać pewne cele.

Mecz z Górnikiem będzie spotkaniem na którym pożegnamy i podziękujemy za wszystko Radosławowi Sobolewskiemu i to kolejny powód by na tym meczu być. Tak po prostu wypada, chociaż by z szacunku dla Sobola.

By oprawa dla Radka w pełni się udała, sektor C musi być pełny. Nie zmarnujmy efektów pracy ultrasów, oraz waszego wkładu w powstanie prezentacji.

Wspólnie zebraliśmy kilknaście tysięcy złotych na pożegnanie Sobola, dziękujemy za każdą wpłatę.

Dzień przed meczem z Górnikiem zapraszamy o 17.30 do hali Wisły na prezentację drużyny. Czwartkowa impreza organizowana jest z myślą o kibicach i wszelakie atrakcje które szykujemy będą specjalnie dla Was.

Do zobaczenia na Reymonta 22.

żródło: www.skwk.pl
Inauguracja sezonu, oprawa i pożegnanie Sobolewskiego, pełny sektor gości, brakuje tylko aby całe C było zapełnione- każdy niech namawia przyjaciół i piątek spędzamy na Reymonta !

JacobCFC 16.07.2013 11:41

Pięknie się zapowiada frekwencja w piątek. Nigdy bym nie pomyślał, że nadejdą czasy, że gości może być niewiele mniej niż nas w młynie. Przykre...

silver03 16.07.2013 11:50

Wiele osób jest na wakacjach... cóż zrobić.

Elendil 16.07.2013 13:17

w takich chwilach mozna zalowac, ze nie ma starego stadionu: klatka gosci na 500 miejsc, cale C na ok. 3000. Byloby w sam raz ;)

Niestety, wakacje w pelni to jedno. Gorsza jednak jest atmosfera wokol klubu, czyli ostre pikowanie w dol, niemal pogodzenie sie z rola przecietniaka w lidze. Przy takiej grze i takiej atmosferze nie ma co liczyc na wiecej niz 10 tys osob, a pewnie blizej 7-8tys. Poza derbami, rzecz jasna.

ArturBarlinek 16.07.2013 20:34

Panowie, przeglądam właśnie jak schodzą bileciki na mecz z Górnikiem,
na H22 górne rzędy zajęte - czy one są po prostu wyłączone ze sprzedaży? tak dziwnie to wygląda o_O
to samo A22....

WISŁAZWE 16.07.2013 20:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ArturBarlinek (Post 1322955)
Panowie, przeglądam właśnie jak schodzą bileciki na mecz z Górnikiem,
na H22 górne rzędy zajęte - czy one są po prostu wyłączone ze sprzedaży? tak dziwnie to wygląda o_O
to samo A22....

Nie są wyłączone ze sprzedaży.
Moim zdaniem są to sektory zajęte przez karentowców z TF Kable.

adam96 16.07.2013 21:01

witam mam pytanie . Byliśmy z kumplami na meczu w poprzednim sezonie i jeden z nich był po raz pierwszy i iał wtedy bilet za 5 . Teraz wybieramy się na mecz w piątek i dostał bilet z 5 . chciałby się dowiedzieć czy jest t błąd systemu i czy nie będzie problemów z wejściem na stadion
Dziękuje

fialo 16.07.2013 21:31

Wakacje, srakacje.

Albo jesteśmy pipy i kiedy nie idzie odpuszczamy, albo jesteśmy prawdziwymi kibolami Wisły z jajami i wykupujemy bilety . Frekwencja jaka jest obecnie jest niedopuszczalna. Niech każdy sobie odpowie co bedzie lepsze dla Wisły - siedzenie na Shoutboxie i napierdalanie na piłkarzyków, czy wycieczka na R22 i być może pomoc w zwycięstwie!! Każdy się mobilizuje wbrew wszystkiemu i widzimy sie na R22.

licoo 16.07.2013 21:36

Powinniśmy być z Wisła na dobre i na złe. W piątek się okaże ilu mamy wiernych kibiców.

pzkwr 16.07.2013 21:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1322972)
Wakacje, srakacje.

Może i srakacje, ale części kibiców po prostu nie ma. Z naszego normalnego składu (wszyscy z karnetami na nowy sezon) będzie połowa, bo reszta nad morzem.
A zresztą, jak ktoś będzie w Krakowie i nie przyjdzie, to po tym co zobaczyłem w sparingu z Ruchem, ja go rozgrzeszam.

LuKaS TSW 16.07.2013 21:49

Czyli jest jebanym kibicem sukcesu który przyjdzie jak zaczną lepiej grać. Rozgrzeszyć to można rzeczywiście tych którzy nie dadzą rady, a nie tych którym się nie chce.

palikot 16.07.2013 22:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez licoo (Post 1322973)
Powinniśmy być z Wisła na dobre i na złe. W piątek się okaże ilu mamy wiernych kibiców.

W piątek okaże się ilu w ogóle kibiców ma Wisła.

Mario Nh 16.07.2013 22:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LuKaS TSW (Post 1322975)
Czyli jest jebanym kibicem sukcesu który przyjdzie jak zaczną lepiej grać. Rozgrzeszyć to można rzeczywiście tych którzy nie dadzą rady, a nie tych którym się nie chce.

Dużo się mówi, że klub nie potrafi zachęcić czy pozyskać nowych kibiców - zgoda.
Ale prawda jest też taka ilu stałych bywalców odpuscilo. Rozejrzycie się wokół siebie.

Wierność.

inspektor erektor 17.07.2013 09:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LuKaS TSW (Post 1322975)

Gościu, wyluzuj. Dla większości ludzi to tylko piłka.

luke1906 17.07.2013 10:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez inspektor erektor (Post 1323019)

Dokładnie. I takich ludzi nam trzeba żeby wypełnić stadion i zarabiać. Czy to się fanatykom podoba czy nie, takie są realia. Niestety obecnie nie mamy żadnego argumentu, którym możemy ich przyciągnąć.

Semper Fidelis 1985 17.07.2013 12:13

kolejki niema żadnej ale cały czas ktoś podbija. 3 kasy czynne

stalsanok1946 17.07.2013 12:33

ile się spodziewacie kibiców w piątek?

ArturBarlinek 17.07.2013 13:01

to może być najgorsza frekwencja na TME :(

domin_czyzyny 17.07.2013 13:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez inspektor erektor (Post 1323019)

no, tacy są też potrzebni, aby zapełnić stadion. Z pewnością w tym sezonie ich nie będzie, nie ma na to szans. Bo wiemy jakie będą wyniki. Miejsce 13 - 16 w lidze nie zachęcą sympatyków dobrej piłki do przyjścia na mecz.

ja po tego "typu osobach" nie będę płakał. Jeśli dla kogoś Wisła to tylko piłka, to mogę mu powiedzieć "10 liter" lub "11 liter".

Wole mieć koło siebie 1 tysiąc fanatyków, niż 10 tysięcy sympatyków dobrej piłki, którzy nie mają barw, nie znają hymnu i pieśni, a Wisła to dla nich tylko 5 liter i 90 minut wolnego czasu.

JacobCFC 17.07.2013 13:52

Można jeszcze mieć nadzieje, że masa ludzi pójdzie po bilet dopiero jutro przed prezentacją oraz w piątek przed meczem. Wg mnie nie ma co zwalać na wakacje - w październiku frekwencja będzie jeszcze mniejsza. Po prostu ludzie sobie odpuścili, nie chce im się, albo wg ich mniemania chodzenie na Wisłę przestało być "modne". Tak jak napisał domin_czyzyny po takich patałachach nie ma co płakać. Ja bardziej ubolewam nad tym, że sporo stałych bywalców młyna zaczęła odpuszczać i wszystko wygląda jak wygląda.

domin_czyzyny 17.07.2013 14:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JacobCFC (Post 1323079)
Można jeszcze mieć nadzieje, że masa ludzi pójdzie po bilet dopiero jutro przed prezentacją oraz w piątek przed meczem. Wg mnie nie ma co zwalać na wakacje - w październiku frekwencja będzie jeszcze mniejsza. Po prostu ludzie sobie odpuścili, nie chce im się, albo wg ich mniemania chodzenie na Wisłę przestało być "modne". Tak jak napisał domin_czyzyny po takich patałachach nie ma co płakać. Ja bardziej ubolewam nad tym, że sporo stałych bywalców młyna zaczęła odpuszczać i wszystko wygląda jak wygląda.

inną kwestią jest, że klub nie robi nic aby ich przyciągnąć:

- nie reklamuje się na telebimach
- nie reklamuje meczów w środkach komunikacji publicznej
- chyba nie reklamuje się w radiu

Może część takich reklam mogłaby być rozliczana w barterze, poprzez udostępnianie miejsc VIP, Skyboxów, reklamę na stadionie itp.

Klub nie zrobił też nic, aby jednak podnieść jakość piłkarską drużyny. Nie zrobił nic w zimie, ani teraz. Nie ma żadnego transferu do formacji ofensywnych, który byłby znaczącym wzmocnieniem. A tak naprawdę w zimie i teraz było sporo wolnych zawodników - np. rozbitków po Polonii Warszawa.

Skutki będą widoczne w tej rundzie.

silver03 17.07.2013 14:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1323075)
ja po tego "typu osobach" nie będę płakał. Jeśli dla kogoś Wisła to tylko piłka, to mogę mu powiedzieć "10 liter" lub "11 liter".

To, że ty nie zapłaczesz lub ktoś inny to sprawa drugorzędna... w sumie nawet nie bo nikogo to zbytnio interesować nie będzie. Natomiast z pewnością klub za takimi kibicami klientami zapłacze i jest to sprawa pierwszorzędna, aby ten spadkowy trend odwrócić.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl