Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Przygotowania piłkarzy Wisły Kraków do sezonu: obozy, sparingi itp. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3140)

abedipele 09.01.2019 17:05

Brożek nasz obecnie główny napastnik, jeszcze kilka miesięcy temu za stary na Wisłę.

brylant17 09.01.2019 17:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1529670)
jaki skład obecny dziś w Myślenicach ?

wiadomo że Błaszczu in , Basha out , a reszta ?

Kuba jeszcze nic nie podpisał a Basha jeszcze nie wypowiedział kontraktu

Wojtas 09.01.2019 17:42

Kuba to na razie był tylko popykać ,ale kto tam wie.Bashy szkoda by bylo cholernie,bo to dobry grajek.A Kube...... pamietam z koszulka "Kiedyś tu wróce " ale ten czas leci.:)

@brylant wez zmnien ten awatar.

Arkadiusz.Czerepach 09.01.2019 17:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1529703)
Kuba jeszcze nic nie podpisał a Basha jeszcze nie wypowiedział kontraktu

chodzi mi o dzisiejsza liste obecności , a nie kadre na ew. runde wiosenną

BiałaGwiazda 09.01.2019 18:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ramzes190 (Post 1529685)
Kolar, Arsenic, Basha out.
Bartkowski out.
Boguski kontuzjowany, szuka nowego klubu (opcja sosnowca upadła) zobaczymy na co się zdecyduje
Stara gwardia + Lis trzymają się jakoś.
Wrócił Drzazga i chyba młodzi też jakoś będą nas ratować

Ciekawe co z Kostalem, Imazem...

Wiadomo co z Halilovicem, był obecny?

ramzes190 09.01.2019 21:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BiałaGwiazda (Post 1529731)
Wiadomo co z Halilovicem, był obecny?

Również out wg relacji z audycji weszło. Z tego co wiem mają tego samego menago ....
Więc sprawa chyba jasna. Gdyby jeszcze do nich doszedł Kostal i Imaz to nie mamy piłkarza na którym możemy w krótkim czasie zarobić dobrą kasę...

Tonamini 09.01.2019 21:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez abedipele (Post 1529700)
Brożek nasz obecnie główny napastnik, jeszcze kilka miesięcy temu za stary na Wisłę.

Miejmy nadzieje że Drzazga da radę, bo nie wyobrażam sobie Brożka biegającego 90 minut po boisku

alexx6 09.01.2019 22:44

raczej truchtającego bo na bieganie to nie ma siły

Arkadiusz.Czerepach 09.01.2019 23:13

https://wislakrakow.com/forum/showpo...ostcount=18371

Łukasz1987 11.01.2019 21:01

Hej. Mam pytanie jak w przyszłym tygodniu piłkarze będą trenować w Myślenicach? Mam wolny poniedziałek i chciałbym podjechać i trochę ich wesprzeć i podziękować że są z Nami!:) Ma ktoś sprawdzone info o godzinach treningów? Kiedy można się ich spodziewać?

sandomingo 12.01.2019 17:00

Biorąc pod uwagę, że Kostal i Imaz raczej nie chcą już grać w Wiśle to w chwili obecnej - zakładając oczywiście zapowiadana spłatę do środy - skład jest następujący:

Lis - Palcic, Wasyl, Sadlok, Pietrzak - Kuba, Boguski, Plewka, Laskoś, Drzazga - Brożek.
W odwodzie: Buchal, Bartosz, Grabowski, Śliwa, Słomka, Świątko - chyba że o kimś zapomniałem?

No, teraz robota przed Głową - bo w tym składzie to o te 11 punktów będzie trudno. Musi znaleźć możliwość wypożyczenia 3-4 grajków

Ma_niek 12.01.2019 17:12

Wojtkowski

konrad123 12.01.2019 17:34

Są też jakieś szanse na Burligę

brylant17 12.01.2019 18:23

Plus trzech piłkarzy którzy mają przyjść na wypożyczenie z zagranicy-Krzysiek Kiewicz

janus 13.01.2019 13:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1530153)
Plus trzech piłkarzy którzy mają przyjść na wypożyczenie z zagranicy-Krzysiek Kiewicz

Być może na fali tego międzynarodowego rozgłosu byłaby szansa wypożyczyć kilku zawodników do Wisły. Tylko kto to miałby załatwiać.

Dzimi 14.01.2019 23:44

Oficjalnie odeszli: Ondrasek, Kort i Bartkowski

Nie dojechał Basha

Proszę o info kto z wymienionych teraz: Kolar, Halilović, Arsenić, Imaz, Kostal, Palcic stawił się już na przygotowania i trenuje z zespołem? A kto sie nie stawił

BiałaGwiazda 15.01.2019 00:42

Narazie żaden z wymienionych nie stawił się na treningu.
Prawdopodobnie czekają na przelew zaległej kasy. Jeżeli będzie przelew w najbliższych dwóch dniach to duża szansa że Kolar, Halilović, Imaz i Palcić zostaną z drużyną.
Arsenić ma bardzo dobre oferty z Legii, Lechii, Jagiellonii i Lecha. Najlepsza podobno z Legii,więc trzeba się liczyć z jego odejściem.
Kostal ma ofertę z Jagielloni, proponują 350 tysięcy euro (ok. 1,5 miliona zł) za niego. Jest też oferta z Ferencvarosu oraz z jakichś klubów rumuńskich. Więc też należy się liczyć z jego odejściem.

Yggdrasil 15.01.2019 00:51

Jak finansowo będzie dobrze, to o drużyne na prawdę się nie martwcie :)
Jeżeli oni w poprzedniej rundzie bez pieniędzy z niespokojną głową tak grali, to co dopiero teraz, kiedy z kasą będzie czysto, a i motywacja historyczna, żeby utrzymać Wisłe w lidze + wsparcie Kuby.

Zaryzykuje szaloną teze i powiem, że jeżeli z pieniędzmi będzie w porządku i Wisła przystąpi do gry na wiosne, to zagramy w górnej 8 :)

szym_ek 15.01.2019 01:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Yggdrasil (Post 1530568)
Jak finansowo będzie dobrze, to o drużyne na prawdę się nie martwcie :)
Jeżeli oni w poprzedniej rundzie bez pieniędzy z niespokojną głową tak grali, to co dopiero teraz, kiedy z kasą będzie czysto, a i motywacja historyczna, żeby utrzymać Wisłe w lidze + wsparcie Kuby.

Zaryzykuje szaloną teze i powiem, że jeżeli z pieniędzmi będzie w porządku i Wisła przystąpi do gry na wiosne, to zagramy w górnej 8 :)

spokojnie
czasem ciężka sytuacja potrafi zmobilizować bardziej niż komfort pracy
niemniej dzisiejsze info na plus

Karherop 15.01.2019 22:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dzimi (Post 1530555)
Oficjalnie odeszli: Ondrasek, Kort i Bartkowski

Nie dojechał Basha

Proszę o info kto z wymienionych teraz: Kolar, Halilović, Arsenić, Imaz, Kostal, Palcic stawił się już na przygotowania i trenuje z zespołem? A kto sie nie stawił

Imaz stawił się na treningu, ale jeszcze się leczy.
Palcic trenuje.
Kostal trenuje.
Basha już w Krakowie, prawdopodobnie Kolar i Halilovic jutro też będą.

Jest szansa że do trójki która odeszła dołączy tylko Arsenić i na tym zamknie się lista rozwiązanych kontraktów tej zimy. Trzymajmy kciuki za taki obrót sprawy.

Szneka 16.01.2019 08:56

kto odchodzi wiemy. kto przyjdzie? Kuba Burliga Drzazga i ?

sandomingo 16.01.2019 09:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1530699)
Imaz stawił się na treningu, ale jeszcze się leczy.
Palcic trenuje.
Kostal trenuje.
Basha już w Krakowie, prawdopodobnie Kolar i Halilovic jutro też będą.

Jest szansa że do trójki która odeszła dołączy tylko Arsenić i na tym zamknie się lista rozwiązanych kontraktów tej zimy. Trzymajmy kciuki za taki obrót sprawy.

Gdyby faktycznie udało się podpisać nowe umowy ze wspomnianą przez Ciebie trójką, czyli Basha, Kolar, Halilovic to sytuacja kadrowa wygląda o niebo lepiej.
Coś ucichło o sprzedaży Imaza, być może uda się.skleić budżet sprzedając tylko Kostala? Coś mi się wierzyć w to nie chce ale kto wie?
Gdyby faktycznie pozbyć się tylko Kostala to w zasadzie trzeba wypożyczyć 1-2 środkowych obrońców, którzy będą się chcieli trochę u nas wypromować a resztę - w imię bezwzględnej konieczności cięcia kosztów - trzeba jakoś kleić.
I utrzymanie jest bardzo prawdopodobne.

mr_kwolf 16.01.2019 09:35

Słomka trenuje z nami? Bo kojarzę, że Katowice mu skróciły wypożyczenie.

-Szymek79- 16.01.2019 09:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1530719)

Tak, trenuje normalnie z pierwszą drużyną.

Szneka 16.01.2019 11:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1530719)

przy całym szacunku dla Niego nie jest to wzmocnienie. Raczej uzupełnienie składu.
Chociaż chciałbym aby wystrzelił jak Kostal czy Kolar

Karherop 16.01.2019 12:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szneka (Post 1530715)
kto odchodzi wiemy. kto przyjdzie? Kuba Burliga Drzazga i ?

Oficjalnie na razie doszli Drzazga, Słomka i Chorazka
Bury i Kuba trenują

Nikt nie wymaga od Słomki czy Drzazgi że będą wzmocnieniem ale w naszej sytuacji waznii są nawet bardziej zawodnicy z 12-20 miejsca w kadrze, bo kimś trzeba grać gdy ktoś z pierwszej 11 wypadnie

Dziś pierwszy sparing i ciekawe ilu piłkarzy z poprzedniej rundy w nim zagra. Kontuzje trapią przy okazji wielu zawodników ..

bridgeburner 16.01.2019 14:22

Wiadomo że to tylko sparing z 3 ligowcem ale nieźle wygląda gra tego chlopaczka z nr 43(?) , Szota, drybling ma, ciąg do przodu też
Bardziej mi się podoba niż Plewka, który to jest rocznik?

szym_ek 16.01.2019 14:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1530758)
Wiadomo że to tylko sparing z 3 ligowcem ale nieźle wygląda gra tego chlopaczka z nr 43(?) , Szota, drybling ma, ciąg do przodu też
Bardziej mi się podoba niż Plewka, który to jest rocznik?

1. ==> https://www.facebook.com/WislaKrakow...type=3&theater

2. ==> wisla.krakow.pl

3. ==>http://www.wisla.krakow.pl/pl/kadra/...ow/dawid_szot/

taaaaakie śledztwo dla Ciebie przeprowadziłem

Marcinos 16.01.2019 19:19

Chłopaki ktoś ma info odnośnie sobotniego sparingu z Garbarnia? Gdzie i o której?

sandomingo 17.01.2019 08:31

A co naszym talenciakiem, Wojtkowskim? Wczoraj nie było go w Myślenicach.

EDIT: Przepraszam, nie doczytałem - sprawdziłem i grał.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl