![]() |
Cytat:
Oficjalnie: https://www.instagram.com/p/CnpXzZWIrxC/ |
Cytat:
A kto ma jeszcze przyjść na skrzydło i do ataku? |
Tyle już w tym klubie widziałem, że póki nie będzie wyników to nie podniecam sie niczym. My już na starcie I ligi MIELIŚMY kadrę na awans, płacowo na najwyższym (?) poziomie I lidze. I co? I jajco.
U nas się ściąga, płaci, cuduje a na konie gówno z tego wychodzi. Pomysł z Hiszpanami wydaje się najlepszy ale... przecież to głównie jakieś typowe odrzuty, który bez klubów pozostawały itp. Zobaczymy co z tego będzie. |
Są to odrzuty, ale jest duża szansa, że nie przyjmują piłki z 5-metrowym odbiciem i potrafią podać celnie na 10 metrów, z czym nasze polskie drewno miało do tej pory duże trudności.
Ja osobiście póki co mam do obecnej polityki transferowej stosunek neutralny - pierwsze 4-5 spotkań da nam odpowiedź na pytanie, czy będziemy o cokolwiek w tym sezonie walczyć. Narodowość piłkarzy ma dla mnie znaczenie trzeciorzędne, ważne jest to, co pokażą na boisku. |
Jak dla mnie to Sobol tego nie udźwignie , chociaż chciałbym się mylić, ale tak naprawdę nic po odejściu Brzęczka się nie zmieniło .
|
Też się obawiam, że możemy sobie piłkarzy słabszych na lepszych wymieniać, ale nic to nie da, jak Sobol z Zającem tego nie ogarną. Obym się mylił.
|
Cytat:
Liczę że sprowadzenie Tachiego oznacza koniec występów Colleya. W ostatnim sparingu już nie wystąpił, oby faktycznie byli chętni. Strasznie zawiodła mnie postawa tego zawodnika, Szot przy nim to była ostoja defensywy - nie piszę tego złośliwie, Colley jechał na opinii ale odwalał coś średnio dwa razy na mecz, nasze szczęście że wszystkiego rywale nie wykorzystali. Nasze problemy zaczęły się od pozbycia się Mehremicia. |
Przed wiecznym potępieniem Colleya uratował bramkarz w meczu derbowym (2 lub 3 razy).
Colley dzięki za solidne przyłożenie się do spadku i masę sprokurowanych wolnych w obrębie 16tego metra. Padliniarzu, drewniaku niegodny podania ręki, goń się jak najdalej czytać ponad pół roku 3 strony książki motywacyjnej na zmianę z islamem (jak ktoś nie wie o co chodzi to polecam wywiad)- dla mieronot przykładających się do upadku klubu nie ma szacunku, to nie piłkarz Wisły, to WKŁAD tfu tfu oby nigdy więcej takich miernot. Moltenis>>Colley |
Miernoty, które doprowadziły do upadku klubu to sami swoi: legendy TS-u i SKWK z zarzutami czy obecni pseudoratownicy z familią z Truskolas. Nikt inny.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A Ty Lucku jaką książkę ostatnio przeczytałeś?
|
Cytat:
|
Sam to przytoczyłeś w stosunku do Colleya - stąd pytanie do Ciebie.
Żeby nie było - też uważam, że to straszna miernota. |
Colleyem podobno interesuje się sporo klubów. Trzeba go wypchnąc póki wogole jest jakiekolwiek zainteresowanie. Przeciętny zawodnik, o dobrych warunkach fizycznych i nic poza tym.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
6 Hiszpan w kadrze. Ciekawe czy to koniec w tym oknie?
Zdziwię się kolejnymi transferami, jeśli kogoś nie sprzedamy/rozwiążemy kontraktu. Bilans in/out będzie po tym transferze +2, a kadra była juz wcześniej zbyt opasła Wachowiakowi i Plewce aż tak trudno znaleźć nowe kluby? |
Moze jeszcze jeden dojdzie. Wedlug info, ktore mam.
Trudno, bo musieliby zejsc z hajsu. |
Cytat:
|
Lista, ktorzy maja odejsc jest dluga, ale nikomu specjalnie sie nie pali.
|
Cytat:
|
Bardzo dobrze, że zmiany w kadrze dalej następują. Prawie wszyscy zawodnicy, którzy występowali w Wiśle w tym i poprzednim sezonie całkowicie zawiedli, więc po żadnym nie należy rozpaczać, tylko eliminować ich z kadry i robić miejsce dla innych, miejmy nadzieję bardziej udanych transferów.
Każdy z nowych Hiszpanów daje przynajmniej nadzieję, że posiada technikę użytkową na nieco wyższym poziomie niż 99% grajków, których dotychczas mieliśmy na liście płac. Włącznie z tzw. "młodymi zdolnymi", z których gry dotychczas kompletnie nic dobrego nie wynikło, czy przereklamowanymi kopaczami typu Colleya. |
Cytat:
|
Są jakieś limity związane z obcokrajowcami w 1 lidze pod kątem ilu można zgłosić do rozgrywek i ilu może wyjść na boisko?
|
Cytat:
|
Mam nadzieję, że mentalność grajków, którzy do nas trafiają jest odpowiednia i niezniechęcą ich ujowe murawy, brutale i drewniaki u przeciwników, ujowa pogoda i piłka nad głowami. Jeśli ich Nastawienie będzie dobre to technicznie pewnie dadzą radę.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wyglada to coraz dziwniej i coraz gorzej. Przynamniej taniej:)
|
Tutaj statystyki Sergia...
https://www.transfermarkt.pl/sergio-...spieler/531825 |
Nie wiem po co, chyba że żegnamy się z Żyro albo Rodado.
Napastnik z dobrymi statystykami to tutaj nie przyjdzie. Z Ondraska rozumiem że już nic nie będzie? |
Czy Wisła po ponad sześciu latach od obalenia Cupiała i po czterech od pojawienia się najbardziej nieomylnych właścicieli w Polsce zamierza grać o awans do Ekstraklasy czy o awans do trzeciej ligi hiszpańskiej pod batutą amatora z pastwisk z Hiszpanii, który raz już został pogoniony za hańbiące wyniki, a przede wszystkim za dramatyczny styl (coś w stylu wyczynów Cześka z meczu z Argentyną na MŚ).
|
Cytat:
|
Ten napastnik to typowo opcja bardzo tania, wiele ryzyka nie ma, a noz widelec chlopak odpali jak Carlitos, ktory przychodzil z tego samego poziomu rozgrywkowego :-)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl