![]() |
|
Hm.....szukają nie PIŁKARZY lecz SKAUTÓW.
Zapewne chodzi o juniorów itp. Może to nie najgłupszy pomysł jednak ??? Lepszy taki student, mający pojęcie i ambicję, niż Kapki, Mandziary czy Osuchy, wietrzące we wszystkim swój prywatny interes. Ludzie na "dorobku", chcący się pokazać, włożą więcej determinacji, pracy i obiektywizmu, by zwrócić na siebie uwagę. Sam działając w amatorskim Klubie, potrafię wskazać 2-3 zawodników, może nie na ekstraklasę, ale drugą ligę już spokojnie. "Menago" z wyższego szczebla, uwikłani są w układy i zależności. Jeżeli ci studenci, mają być tylko dodatkowym i darmowym źródłem wiedzy, to nie jest najgłupszy pomysł. |
Cytat:
|
Może do rezerw jest przymierzany :-)
|
Cytat:
|
Podobno Jovanović kończy kariere, co się wiąże z zakupem stopera.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kiedyś na konferencji Bednarz mówił, że jeśli Jova sie nie wyleczy sprowadzą stopera
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przecież nowym stoperem będzie Jarek Krzoska.
Bariera nie do przejścia. No i w murze też się przyda. A jak nie Krzoska to Smuda. Też grał na stoperze, co prawda trochę minęło ale jak się przygotuje to będzie nie do przejścia. |
Młody, perspektywiczny 26 latek z Albanii? Czy może dobrze prosperujący 30 latek z II ligi?
|
może jest jakiś aktualnie bezrobotny stoper którego Smuda gdzieś tam kiedyś trenował...
nie myślę o mańku |
Smuta tak już wspominałem kiedyś, że mógłby być grającym trenerem.
|
Robimy mało transferów ostatnio, ale muszę przyznać że Sadlok póki co daje radę i można być z niego bardzo zadowolonym. Macie podobne zdanie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Buchalik ma potencjał, ale jego ustawienie przy wolnym dla lecha to parodia..
|
Może Buchalik się wyrobi jeszcze (oby)? Miskiewicz też bardzo słabo zaczynał.
|
Cytat:
Dobrze, że jego błąd nie przyczynił się do wypuszczenia przez nas zasłużonej wygranej. Jego pewność siebie mocno by ucierpiała. Miśkiewicz też miał takie momenty. Poczekamy, ocenimy. |
Buchalik nie broni tak efektownie i skutecznie jak Misiek, ale mam wrażenie, że aż takich baboli jak czasem Miśkowi się zdarzały, w jego wydaniu nie zobaczymy. Jest bardziej przewidywalny.
|
Większość baboli Miśka to problem z nogami - dwie lewe nogi i brak umiejętności ich używania powodował, że każde podanie do niego powodowało mały zawał... Może i miał lepszy refleks, ale przy naszej grze kluczem może być to szybkie podanie po akcji do przodu, do napastnika, który szybko wyprowadzi kontrę. Misiek za nic by tego nie zrobił, Buchalik pokazał, że umie.
|
Właśnie Sadlok dużo pewniejszy od Piotrka Brożka, bardzo fajnie spisuje się na tej lewej stronie, może nie tak jak Buni w zeszłym sezonie ale daje radę. Jankowski no bramkę już strzelił, mam nadzieję, że w Wiśle udowodni że zasługiwał na Odkrycie któregoś tam sezonu. Co do Buchalika, wydaję mi się, że jednak Misiek był trochę pewniejszy chodź gorzej grał nogami, ale mam nadzieję, że nie da nam powodów do niezadowolenia, chociaż mógłby bronić karne jak Sergiej :)
Co do nowych stoperów znajomych Smudy, to Tomasz Łapiński chyba jest bez klubu :) |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._do_rozgrywek/
Młody pomocnik Wisły, Lucas Guedes, po otrzymaniu w dniu dzisiejszym zezwolenia na pracę na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, został zgłoszony przez klub do rozgrywek Ekstraklasy. Tyle komunikat, pytanie jakie ma szanse zagrać, skoro Zając, po dobrym wcześniejszym meczu, nawet w takim jak ostatni występ Brożka wszedł w 90 minucie i to za Stilicia. Może należałoby go wypożyczyć i może tak się stanie np. na wiosnę roku przyszłego. __________ EDIT. do postu poniżej. Jagul Napisałeś " Moim zdaniem Zając mógłby dostawać więcej szans kosztem Jankowskiego", pełna zgoda też tak uważam. |
Cytat:
Moim zdaniem Zając mógłby dostawać więcej szans kosztem Jankowskiego, który mnie osobiście nie przekonuje. |
3 ostatnie mecze Zająca:
Łęczna: 16 minut Piast: 23 minuty Lech: 3 minuty |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:09. |
|
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl