![]() |
Taaa jasne sranie w banie !!
Zobaczycie że dzien przed meczem okaże sie że cudownie wyzdrowiał i może grac :-) |
Piast - Polonia W 0:1 Piątek, gol ze spalonego
|
Franek, franek łowca bramek :D
szkoda, trudno bedzie wyrownac na tym pastwisku.. |
Ciekawe czy kowal za sponsoruje pączki ? :D liczyłem na remis no ale jeszcze wszystko możliwe :P
|
Widzę,że Legiunia już 2:0 . Trochę szkoda,bo się poczują pewniej przed następnymi meczami..
|
Cytat:
|
może źle mi sie wydaje, ale z tego co widze dużo lepszy stan murawy niż w meczu Wisły
|
bo my zawsze mamy pod górkę i nas krzywdzą.
Inni są be a my cacy (i odpowiedni emot). Eeee, mogla Jaga więcej wywalczyć. |
Pechowa poprzeczka w ostatniej sekundzie, a byłoby tak pięknie
|
|
Cytat:
|
To co zrobił Mierzejewski przy pierwszej, a PRZEDE WSZYSTKIM przy drugiej bramce dla Polonii w dzisiejszym meczu z Piastem to klasa europejska. Polecam oberzeć: ekstraklasa.tv
|
Rzeczywiście fajnie zakręcił obrońcami :D
|
o Grzelaku;
szczekanie pismaków. Mnie tam się podoba, że gościu ma własne zdanie i nie czai się, by je pokazać. Żadna sztuka lizać rowa, obojętne komu, byleby być uznanym za fajnego. To umie każda gnida. |
co do Grzelaka, to przecież ma prawo nie udzielać wywiadu jak nie ma ochoty.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Teoretycznie istnieje taki przepis. Jednak jak to w życiu bywa, nie zawsze jest on stosowany i nie wobec każdego ma on miejsce.
Mimo wszystko wszystko zależy od podejścia piłkarza do tych spraw. Na ten przykład Sobol - potrafi pokazać klasę, zarówno na boisku jak i poza nim i nawet dziennikarze szanują jego wybór, jakim jest nie udzielanie wywiadów. W ciągu ostatnich kilku lat, przypominam sobie tylko 1 wywiad jaki z nim przeprowadzono, i to jeszcze gdzie rolę dziennikarza grał Wieszczycki - jego dobry kolega jeszcze z czasów gry w Dyskobolii. Grzelak nie ma ani tej klasy co Sobol, ani nie podchodzi profesjonalnie do swojego zawodu, ani nie zdziałał dla Legii tyle co Sobol dla Wisły. Do tego strojenie fochów na wszystkie strony świata (zwłaszcza te strony od których przychodzą pieniądze na jego konto), pokazuje jakim to wartościowym i inteligentnym człowiekiem jest napastnik Legii... |
Mierzejewski klasa te akcje. A Glik wielki obrońca pewnie do tej pory mu się w głowie kręci :D
|
Jednym z obowiązków piłkarza oprócz gry jest tzw. reprezentowanie klubu tzn. wyjazdy do szkół wywiady różne akcje promocyjne i takie tam, ale różnie z tym bywam patrz najlepszy przykład Sobolewski
|
Piast z taką grą to raczej nie ma szans na utrzymanie. Jeszcze teraz grają na Legii, a potem z nami. Grają tragicznie, ale czego można się spodziewać jak zawodnicy pokroju Szarego biorą się za jakieś kiwania i tego typu sprawy. Mecz był w sumie słaby, ale Polonia była drużyną zdecydowanie bardziej dojrzalszą. Powiem szczerze, że bardzo ciekawie zapowiada się walka o utrzymanie. Ja do spadku typuję gliwickiego Piasta i kogoś z dwójki Cracovia - Arka.
|
Akurat Piast po mimo słabej gry w ekstraklasie, potrafi urwać punkty przeciwnikom lepszym, czego nie potrafi Polonia W.
Do spadku stawiałbym raczej tych drugich i Arkę. |
|
Cytat:
nie meczu piłkarskiego znaczy się obejrzyj sobie knajpy, butiki, polansuj się/pokaż z warszawskimi celebrytami strzel fotkę na portal społecznościowy, pogadaj o dupie maryny... wskaż palcem na któregoś z prowadzących "dzień dobry TVN" ewentualnie może być pogodynka a mecz... jak k*rwa mecz:shock: tutaj jest całość http://www.youtube.com/watch?v=QTyRd3qS_PQ :lol: |
Czyli Legia gra o 3 miejsce (i je pewnie zajmie na koniec).
Za to Piast ma duże kłopoty. Typuję do wylotu 2 z 3 - Piast, Arka i Odra (najmniejsze prawdopodobieństwo). |
Cytat:
A ten wywiad,kto zadaawal pytania? Jak usiasc od najzagorzalszych fanow(ciekawe ktorzy to beda teraz :D ) ,czy w toaletach sa natryski :lol: |
Autentycznie, żal mi kibiców Legii..
Do kogo ta kampania jest adresowana? Czy oni myślą, że ludzie pokroju Gąsowskiego, Lubaszenki i Kędziora zapełnią im stadion i zrobią taką 'atmosferę' o jakiej bredzą w tych reklamach? Żałosne.. |
Cytat:
Mi tam sie podoba ta reklama galerii piłkarskiej, tylko ocb z tym tekstem o stadionach i miejsach. Galeria z krzesełkami? Czemu nie mowia nic o kinie? I Mc`Donaldsach? W sumie...marzyłem o stadionie Legii bez kibiców ich wpierajacych i Legii dostającej ciągle w dupke. Tylko czy taki jest ich cel? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl