![]() |
Cytat:
kto ci o czyms takim powiedzial ? |
Cytat:
|
Niemcy zagrają z nami bez trzech swoich najlepszych zawodników:
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...62/story.shtml Zauważyłem też, że już zaczęło się "pompowanie" kompleksów przez dziennikarzy jak to nigdy nie wygraliśmy jeszcze z Niemcami w oficjalnych meczach piłkarskich. Wiadomo, że to piłkarska potęga natomiast historycznie rzecz ujmując Polska wygrała z Niemcami (co prawda z NRD ale w końcu to też byli Niemcy) 9 razy. |
Cytat:
|
Cytat:
Natomiast mam wątpliwości czy Oezil jest słabszy od Goetze. Raczej nie. Goetze dopiero musi pokazac na jakiejś imprezie że jest na poziomie Oezila a nie odwrotnie. |
To że zagra parę zmienników w niemieckiej reprezentacji tylko pogarsza sprawę. Rezerwowi będą chcieli się pokazać, walczyć będą na całego. Może i umiejętności mniejsze, ale i tak znacznie przewyższające nasze gwiazdy.
|
Cytat:
|
Przecież mamy Perquisa. On sam zatrzyma trzecią, znaczy Niemcy.
|
Cytat:
Szukałem tego materiału, ale nie znalazłem (być może dlatego, że nie szukałem starannie, bo aż tak bardzo mi nie zależało) jeśli Marcinnnho tak bardzo Cię to interesuje to poszukaj tutaj: http://www.orange.pl/pg,1,pgT,,/materialyvideo.phtml może znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie i dowiesz się o co chodziło :-) |
Wypowiadał sie teraz Adam Matuszczyk w TVP1. Dla mnie jest ważne że powiedział " Łukasz " a nie " Lukas " nie wiem możecie sie śmiać..
|
Przegramy , zawsze przegrywamy , i nie ma sensu pytać czemu , wystarczy obejrzeć mecze naszej kadry a kadry Niemiec. Mam nadzieję że nie będzie hard w.......u.
|
A ja mówię że zremisujemy, bo nasi zepną poślady i będą grali tak jak o punkty, a poza tym jestem patriotą i w to wierzę, choć w sobotnie zwycięstwo Adamka nie wierze hehe, ba nawet się śmieje jak kumple mówią że wygra.
|
A ja mówię żę wygramy i nie pytajcie sie mnie skąd to wiem po prostu wiem :D
|
Ja widzę te trybuny to mam odruch wymiotny. Na pewno odruch się spotęguję jak zobaczę tych nieudaczników w akcji...Smutne to jest jak człowiek musi postrzegać tą cała reprezentację.
|
Cytat:
PS. Już jakaś dzicz musiała zabłysnąć gwiżdżąc podczas "przemowy" Lahma. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
niezły doping "prawdziwych kibiców" :P
|
gwizdy były jak szwab zaczął czytać oświadczenie o przebaczeniu (czy jakoś tak).
Jotka mogę tylko powiedzieć: "mam tak samooo jak Ty" zobaczcie na wspaniałe zdjęcie: (nie znalazłem na innym portalu) http://bi.gazeta.pl/im/5/10235/z10235515X.jpg czy nie razi w oczy facjata wymalowany w barwy do góry kołami? przecież takiego kogoś tylko pałą w łeb bić i patrzeć czy farba równo schodzi! przed meczem najazd na trybuny a tam koleś obwieszony sprzętem jak Chińczyk na Wawelu. na szyi foto a w ręce kamera wycelowana w telebim na którym widać naszego bohatera śmiejącego się ze swojego nieszczęścia. przy hymnie to było za elegancko. powinni ich tak wygwizdać żeby aż Małeckiemu zachciało się przepraszać... |
Mecz żenada i atmosfera żenada...co to ma być? Siedzą jak w teatrze. Mecz przypomina nasz z Amiką. Tylko przy faulach słychać, że na meczu są kibice...
|
Jedyny plus to gra Szczęsnego... Oby tak dalej.
P.S co mówi Szczęsny przed meczem z Manchesterem Utd? - wrócę przed dziewiątą ;) |
ooo a co pan komentator powiedział że atmosfera jest nie taka jak powinna być!! czyżby nareszcie na oczy przejrzeli? chcieli kibiców to mają:
19 min gwizdy 22min chcą robić falę 23,5 min skończyła się fala bo ktoś z piętra zrzygał się na dolną trybunę po tej fali a wczesniej wypijając 2kubki coli. |
Nie macie takiego wrażenia że przy 'wynajmowaniu' przeciwnika na ten mecz ktoś dorzucił kopertę z napisem 'za korzystny wynik'? Jakoś tak niemiaszki przypadkowo w pilke nie trafiaja.
A co do trybun to przeciez i tak napisza ze byli na meczu prawdziwi kibice i udalo sie holote wyeliminiowac ze stadionow. PS. I znowu jakiś cudowne nie trafienie w piłke ;p |
Powiem krótko, jakby przed stadionem ktoś rozstawił się ze stoiskiem z wuwuzelami, to by zbił niezły majątek...
|
nie do wiary co Szczęsny robi
edyta: Szczęsny na tron - Peszko na stos |
.... z dopingiem ważne że fala była
|
Peszko jak Zieńczuk w Atenach.
|
Cytat:
Szczęsny, mimo że go nie cierpię, wygląda na bramkarza z kosmosu. Wielkie brawa. Mamy wreszcie bramkarza na światowym poziomie. |
po primo: czy komentatorzy oprócz pensji dostają jakieś łapówki za pierdzielenie takich głupot o wyrównanej walce?:rotfl:
po sekudno: bardzo jestem zadowolony z tego że jest taki piknik na trybunach, czekam z niecierpliwością na doping kluby kibica:D a tak w ogóle to peszka jest kretynem ;] |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl