![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Stwierdził, że bardziej szkodzą niż pomagają, ponieważ piłkarze trenują tylko do momentu uzyskania zadanych wartości, np. tętna, po czym odpuszczają. Tymczasem na niektórych etapach przygotowań, trening powinien być prowadzony na przysłowiowego "maksa", bez względu na zmęczenie czy poziom tętna. Jego zdaniem, takie sztywne trzymanie się pracy z pulsometrami jest jednym z powodów, dlaczego nasi piłkarze mają notoryczne problemy z kondycją i nie są w stanie zapiep...ć 90 minut. Od siebie dodam tylko, że niejaki Szul zajmuje się (lub zajmował) dystrybucją tych pulsometrów w polskich klubach. Ten fakt nie musi, ale może dawać do myślenia. |
uwaga Winnetou przemówił!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...glupio_biegac/ |
Cytat:
|
Maczynski zdobyl bramkę dla LKS LODZ
|
Heh, nieźle wymiata w ŁKS, szkoda, że u nas się go tylko odsyła co chwila.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na stronie Piasta piszą co innego, sekcja "Krótki komentarz"
http://www.piast.gliwice.pl/piast/ka...z_kowalski.htm |
Cytat:
|
Z najwieksza ilościa straconych bramek:lol:
|
Cytat:
Nie miałem zamiaru nikogo przekonywać, po prostu stwierdziłem suchy fakt i zacytowałem Iwana. |
Cytat:
|
|
Czarek Wilk widziany dzis w galerii krakowskiej. siedzial spory czas w lodziarni, byl z bagazem podroznym
|
Cleber i Diaz wybrani do '11' kolejki w canal+.
|
Mam pytanie. jak wygląda sprawa z językami naszych gwiazdeczek? Ogarniają angielski choć trochę?
|
Cytat:
Więc chyba głównie nie, obcokrajowcy co do nas przyszli, to angielski ogarniają, nie wiem jak Rios, chyba tylko hiszpański, ale Maaskant też mówił, że zna ten język. Generalnie, to nie wiem jak oni chcą wyjechać za granicę, choć może to nawet świadczy, że Wisła to dla nich max. |
Cytat:
Żuraw pewnie coś ogarnia i będzie im tłumaczył :) |
Przed meczami z Beitarem dla jakiejs zagranicznej strony Łobo sie po angielsku wypowiadal :D Nie bylo to moze plynny angielski, ale nasza gwiazda pomocy ogarnia :)
|
Wasiu mam nadzieje, że zartujesz, pamietam jak wszyscy razem z gazetami naśmiewały się z Łobo i jego angielskiego :D
|
Ale ogarnia, no nie? co z tego że błędy robi w mowie. Polecenia będzie rozumiał. Już nie przesadzajmy.
|
Właśnie czytałem listę powołanych na Ukrainę i Australię i ani jednego wiślaka. Dawniej marudziliśmy że zabierają za wielu i wracają z kontuzjami, ale teraz to też trochę lipa. Ale to świadczy o tym jak jesteśmy przygotowani na początek tego sezonu.
|
Ależ macie problem z tymi językami.
Nie rozumieją? No to podpisać umowę z jakąś firmą i niech dostarcza tłumaczy symultanicznych, z języka ojczystego trenera. Na każdy trening i mecz. Trener nie będzie miał problemów ze swobodą wypowiedzi i będzie dokładnie mówił to co chce, a "zwiezdy" będą chociaż rozumieć o co z grubsza chodzi. A każdemu lekcja angielskiego prywatnie do domu, żeby za pół roku mógł trenera zrozumieć. Jak się nie nauczy "piłkarskiego angielskiego", znaczy, że się nie nadaje do grania u nas. |
Co że w domu niech w klubie siedzą i się uczą grupowo jak już im płacimy taką kasę to powinni siedzieć co najmniej 6h w klubie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Głowacki właśnie strzelił bramkę która dała zwycięstwo nad Fenerbace;|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl