![]() |
|
hehe w ogole to nie dziala:) Pewnie chodzi tez o to ze nie rozumiem za bardzo tego programu:)
|
Cytat:
Najlepiej zarabiający polscy piłkarze w naszej Ekstraklasie: (...) 1. Łukasz Garguła Wisła 350 tys. 3. Wojciech Łobodziński Wisła 300 tys. 5. Mauro Cantoro Wisła 250 tys. 6. Andrzej Niedzielan Wisła 250 tys. 7. Arkadiusz Głowacki Wisła 250 tys. W euro. W/g magazynu Futbol. |
Cytat:
|
moglby mi ktos powiedziec co z odkrytym basenem w ty roku? z gory thx
|
Cytat:
|
Czy jest w necie strona/program gdzie moge sprawdzic tekst pisany w html-u, czy nie popełniłem zadnych błędów i jak wygląda całośc? Przezd wrzuceniem tego na "oficjalną".
|
W jaki sposób zmienić plik napisany w Wordzie w plik z rozszerzeniem PDF ?
|
gdzie można obejrzeć losowanie LM ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.uefa.com/live/competition...raw_basic.html tu na żywo będzie pokazywane kto z kim zagra |
Dzięki sumcio, myślałem jednak że obejrzę live ;] ale lepszy ryc niż nic :D
|
Pierwsze mecze drugiej rundy odbędą się 14 lub 15 lipca, rewanże - tydzień później. , 1 mecz gramy u siebie czy na wyjezdzie ?
|
Cytat:
|
Poszukuję stronki z której mogę ściągnąć całe gale UFC.(tak od 85 do 100).
Wie ktoś gdzie takie znajde? |
Cytat:
|
troszkę lipa bo to z torrenta jest...
a jakaś stronka z linkami (np RS, MU itp.)? jest kilka na dark warez ale to nie wszystkie i niektóre linki wygasły... |
Wie ktos ile teraz czeka sie średnio na wyrobienie paszportu ?powiedzieli w biurze że do miesiąca ale jak to w praktyce wygląda ?
|
Cytat:
Przepraszam ,że pytam o to w kolejnym temacie ,ale jest to dla mnie bardzo istotne... Z góry dzięki za odpowiedź... |
Zdaje sobie sprawę że takie pytanie pewnie się już przewinęło ale myślę że jak ktoś wie to i drugi raz mi odpowie ;) A więc w jakich godzinach czynny jest kokoshop na Floriańskiej ?
|
Mam pytanie do tych co sie bardzo dobrze znają na informatyce. Czy na czacie na interii można sprawdzić IP kogoś z kim się rozmawia?
|
Czy mecz z Rużomberkiem jest otwarty dla kibiców?
|
tak na chłopski rozum, czym się różni liczba od cyfry, kiedy możemy powiedzieć, że to liczba a to cyfra? :P
|
Wie ktos moze ile bylo naszych w Jerozolimie ?
|
Witam. Chciałbym prosić o rade. Do jakich uczelni w Krk z nowa matura a mianowicie z takimi przedmiotami jak POLSKI, ANGIELSKI, WOS jest szansa sie dostać? Proszę o info.
:) Pozdro |
Cytat:
Można o niej mówić tylko od 0-9, czyli jest ich dokładnie 10. W rzymskim trochę mniej. Każda cyfra jest liczbą, nie każda liczba jest cyfrą. Ale za to każda liczba składa się z cyfr ;) |
Oświecony.. ;D :D dzięki
|
Cytat:
tak na chłopski rozum, cyfra to 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 , po prostu znak graficzny :) zdefiniowanie co to jest liczba to abstrakcja, ale chyba wiesz o co chodzi :) widzę że Ibutti mnie wyprzedził :) |
Cytat:
|
Mam prośbę, mógłby ktoś zuploadować TEGO parta na jakikolwiek inny serwer?
Może być rapid, MU, odsiebie, nieważne. Próbuje go ściągnąć od rana, ale mi nie idzie x.x |
Czy L-karnityna może być stosowana w wieku 16 lat? I czy rzeczywiście jest szansa zrzucić parę kilo jeśli połączę to z siłką ?
|
Prawda jest taka, że lepiej tego nie stosować w ogóle.
jak chcesz zrzucić, to biegaj, najlepiej na basen. powyższy post nieaktualny :) |
Kumpel ma problem od dluzszego czasu:
Cytat:
Z gory dzieki |
jakiej firmy najlepiej kupic kabel hdmi? bo w c**j tego, ale nie chce kupic badziewia co bedzie przekazywalo obraz&dzwiek niskiej jakosci.
|
Przeglądałem sobie oferty różnych biur turystycznych, konkretnie oferty typu "dziś zamawiasz lecisz za 2 dni" ceny aktualnie wahają się od 1100 zł/tydz. I stąd pytanie nie orientuje się ktoś czy lepiej poczekać czy raczej te ceny nie zmienią się jakoś diametralnie?
|
Cytat:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...fa87d0549e.png MTÜ SK FC Levadia Tallinn is an Estonian football club based in Tallinn. The club was founded in 1998, under the name FC Levadia Maardu. |
Cytat:
zamawialem i ok:) |
Szukam kogoś kto choć trochę jest kumaty w temacie gitary elektrycznej . Zapraszam na priv.
|
kto potrafi zrobic taki baner jak u ewci w podpisie
albo jak swego czasu kilku uzytkownikow mialo w stopce o wyjazdach - takie zmieniajace sie potrzebuje dwa banney zaplace nawet priv prosze |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl