Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

dynek.pl 31.01.2011 16:43

a kto to ??

herkules 31.01.2011 16:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1044707)
a kto to ??

mateusz kowalski

Billy 31.01.2011 16:45

Cytat:

a kto to ??

Chyba wieczny "Man of the match" czyli Mateusz Kowalski

wiertar 31.01.2011 16:45

kowal.. 34567

Semper Fidelis 1985 31.01.2011 16:46

Cytat:

a kto to ??

As...

Kowalski już nawet śmieszny nie jest, chłop nie nadaje sie nawet na 2 lige Polską, nie wiem co on tyle w Wiśle siedz

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Billy (Post 1044709)
Chyba wieczny "Man of the match"

heh , chyba Twoj post był przed chwilą w polityce transferowej o tych emotach - padłem :D szacun ziomek

polska.mysl.szkoleniowa 31.01.2011 16:55

Nie podoba mi się ta szydera.

Być może nie siedzę w tematach kibicowskich tak głęboko, jak niektórzy - być może nie wiem, jaki jest Mały przy piwie i czy Kowalski zbija piątki na mieście - ale na pierwszy rzut oka chłopak się stara, próbuje, robi co może. Dobrze mu z oczu patrzy :) Nie widzę powodu, żeby tak szydzić. Nie jego wina, że nie jest to talent na miarę Głowackiego, Kulawika, Węgrzyna. Czego od niego chcecie? Ma złożyć wymówienie?

dynek.pl 31.01.2011 16:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez herkules (Post 1044708)
mateusz kowalski

ogolnie to jakich czasow dozylem - zebym nie rozpoznawal naszych zawodnikow po twarzy ... :)
wstyd
zreszta to samo mam na meczach czasami - sylwetki nie znam, po numerze nie jestem w stanie
skojarzyc ale jak sie wymienia caly sklad w kilka miesiecy ...

Billy 31.01.2011 17:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez polska.mysl.szkoleniowa (Post 1044726)
Nie podoba mi się ta szydera.

Być może nie siedzę w tematach kibicowskich tak głęboko, jak niektórzy - być może nie wiem, jaki jest Mały przy piwie i czy Kowalski zbija piątki na mieście - ale na pierwszy rzut oka chłopak się stara, próbuje, robi co może. Dobrze mu z oczu patrzy :) Nie widzę powodu, żeby tak szydzić. Nie jego wina, że nie jest to talent na miarę Głowackiego, Kulawika, Węgrzyna. Czego od niego chcecie? Ma złożyć wymówienie?

Oj walnę się w pierś i przyznam Ci rację.

aNouc 31.01.2011 20:41

Genkov po pierwszym treningu

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...v_bylo_ciezko/

4fan_player 31.01.2011 20:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aNouc (Post 1044970)

Tak, zajebiście ciężko. Nawet Nalepa się wypowiadał, że na zgrupowaniu w ME mają intensywniejsze treningi.

AYALA 31.01.2011 20:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez snyrting (Post 1044475)
Wywiad z Sivakovem- http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/e...sa_169616.html

Białorusin jest bardzo wylewny i szczery, dziennikarze chyba poczuli krew. Rośnie nam nowy mitoman w stylu Krzysia Króla?

a ciekawe jaki stosunek ma Sivakov do Łukaszenki ?

konaar 31.01.2011 20:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 4fan_player (Post 1044975)
Tak, zajebiście ciężko. Nawet Nalepa się wypowiadał, że na zgrupowaniu w ME mają intensywniejsze treningi.

przeczytaj jeszcze raz jego wypowiedź i zweryfikuj czy aby na pewno chodziło mu o intensywność treningu...

snyrting 31.01.2011 20:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 1044981)
a ciekawe jaki stosunek ma Sivakov do Łukaszenki ?

Albo do seksu przedmałżeńskiego i naturalnych futer.

Zienczuk8 31.01.2011 20:52

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...r/genk1(1).jpg

na tym zdjeciu Kowal normalnie jak Wayne Rooney wyglada..

szprotson 31.01.2011 20:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zienczuk8 (Post 1044988)
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...r/genk1(1).jpg

na tym zdjeciu Kowal normalnie jak Wayne Rooney wyglada..

bo jest jak Rooney. Bazuje na sile a nie technice:)

aNouc 31.01.2011 20:55

Cytat:

Po mojemu nie chodziło mu o cięzki trening tylko o to że jest nowy, nowe otoczenie, nowi ludzie, nikogo nie zna i nie czuje się jeszcze dobrze..

4fan_player 31.01.2011 21:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez konaar (Post 1044982)
przeczytaj jeszcze raz jego wypowiedź i zweryfikuj czy aby na pewno chodziło mu o intensywność treningu...

Masz rację.. tylko jak widzę taki nagłówek to zaraz się w....iam na te ich marudzenie jak to im ciężko.

rafalek 31.01.2011 21:13

No akurat gdyby to powiedział nasz domorosły zawodnik, to tak. Czemu jednak się wkurzasz, że tak powiedziałby zagranicznik? Przecież oni są przyzwyczajeni do treningów mocnych :)

4fan_player 31.01.2011 21:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafalek (Post 1045004)
No akurat gdyby to powiedział nasz domorosły zawodnik, to tak. Czemu jednak się wkurzasz, że tak powiedziałby zagranicznik? Przecież oni są przyzwyczajeni do treningów mocnych :)

Szybko się przystosowują do warunków panujących w Polsce jeżeli chodzi o intensywność treningu.

dadek 31.01.2011 21:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 4fan_player (Post 1045010)
Szybko się przystosowują do warunków panujących w Polsce jeżeli chodzi o intensywność treningu.

podasz jakieś przykłady czy fantazjujesz?

z wywiadu z Pajlicem:

Szybko poczułeś przepaść między piłką w Polsce i w Niemczech?
- Na samym początku zdziwiłem się, że treningi są tak lekkie. Gdy prowadził nas Kasperczak, było bardzo łatwo. Ćwiczyliśmy raz dziennie, na niskim tempie. Inaczej niż w Niemczech, gdzie ciągle się biegało, każdy walczył.
Jak jest teraz?
- Po przyjściu Maaskanta wiele zmieniło się na lepsze. Trenujemy dużo intensywniej i oby niedługo pojawiły się tego efekty.

zwróć uwagę na słowa Pajlica "na lepsze"...

tomasz_19 31.01.2011 21:56

mam nadzieję, że Maaskant w następnym meczu da szansę wykazać się Burlidze, cały czas jestem przekonany, że ten gość jest lepszy od Cikosa i Branco...

19sebawro06 31.01.2011 22:04

Cytat:

umiesz czytać ze zrozumieniem? to chyba w podstawówce uczono. tu nie pisze że są ciężkie treningi tylko że jest ciężko bo dopiero poznaje sie z drużyną i jeszcze sie nie rozumieją

Wojtas 31.01.2011 23:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1044731)
ogolnie to jakich czasow dozylem - zebym nie rozpoznawal naszych zawodnikow po twarzy ... :)
wstyd
zreszta to samo mam na meczach czasami - sylwetki nie znam, po numerze nie jestem w stanie
skojarzyc ale jak sie wymienia caly sklad w kilka miesiecy ...

to jest jak z plakatem druzyny

czlowiek kupi gazete,walnie plakat ,po czym minie pol roku i juz nie ma 3/4 z tych ktorzy tam są

u nas te roszady sa niesamowite z plakatu WISLA MP z 2008 zostal tylko Sobol i Jirsak :)

JrQ- 31.01.2011 23:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 1045038)
mam nadzieję, że Maaskant w następnym meczu da szansę wykazać się Burlidze, cały czas jestem przekonany, że ten gość jest lepszy od Cikosa i Branco...

oby, oby, to Twoje przekonanie szybko zniknie :>

saklak1906 31.01.2011 23:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 1045038)

Na szczescie to nie Ty jestes trenerem Wisly

szkielko17 01.02.2011 00:42

hm .. moje zdanie jest takie :)

Branco- dla mnie nie wypał ;/ i nie potrzebny transfer kasa w błoto

Kowalski- spadł z Piastem i nagle ma grac 1 skrzypce w Wisełce ;/ do wylotu ..z całym szacunkiem dla niego !

Siwakow-nie wiem czym się sugerowali działacze;/ i nawet nie zabezpieczyli sie pierwokupem= czyli promujemy kolesia i nic z tego nie bedziemy mieć

Paljić-mówcie co chcecie dla mnie baardzo przeciętny grajek;/ do wylotu

Burliga- też do wylotu nigdy się nie przebije do składu wiec po co go trzymają? gość nie łapie się w flocie do składu i ma grac w Wisłce?;/ Lukasz o super koles znam go osobiście grałem z nim w Garbarzu ale w Wisle już się dusi niech idzie do 1 ligi i tam gra :)

Brud-chłop ma już tyle lat ze powinien dawno grac w 1 druzynie a dopiero go włączyli do treningów jaki sens?;/ niech idze w 1 lige wiecej nie osiagnie zapewniam was...chodzę na me i naprawdę nawet tam nie zachwycał;/

Czekaj,Nalepa,Chrapek,Rado -niech oni dostana prawdziwa szanse a nie szrot zagranicy..

jestem pewien ze Czekaj na pewno nie jest gorszy od Branco czy Palijca tylko musi GRAC !
dalej po co nam Siwakow ...dajcie szanse Chrapkowi albo Rado

itd. !

a i jeszcze jedno Ci co zaprosili Peskovica na testy medyczne do Wisełki powinli zostac zwolnieni w trybie natychmiastowym

pozdrawiam

rafil 01.02.2011 00:59

szkielko17 - gdyby oceniać piłkarzy po jednym meczu, i to pierwszym w nowej drużynie, nowym kraju, to mogłoby się okazać że np. taki Messi jest do dupy. więc nie osądzać działań naszych działaczy w sprawie transferu Siwaikowa. Branco na razie nic nie pokazał, bo kiedy miał? zagrał w trzech meczach, do których nie by przygotowany fizycznie, a potem złapał kontuzję. Paljić natomiast wcale nie gra źle, nie mam pojęcia dlaczego pół forum twierdzi że jest za słaby na Wisłę

Zwitter 01.02.2011 01:02

Ja na miejscu Cupiała to bym wyje**ł cały skauting z klubu, Basałaja i Krzoske też i na ich miejsce zatrudnił kilku "super specjalistów" z tego forum, albo najlepiej z tego tematu. Ludzie, ku**a przecież to się w pale nie mieści żeby pisać takie głupoty.
Ten kolega wyżej np. "Czekaj,Nalepa,Chrapek,Rado -niech oni dostana prawdziwa szanse a nie szrot zagranicy.."
Przecież to ani nie jest śmieszne ani żałosne, nie wiem co chciałeś osiągnąć takim postem. Czyli według Ciebie Czekaj,Nalepa,Chrapek,Rado powinni grać w pierwszym składzie, a nasze obecne transfery to kasa w błoto?
Ku**w, transfery są - źle bo mogą grać "nasi", transferów nie ma - Cupiał wyprzedaje Wisłę, kur***y z Wami dostać idzie.

szkielko17 01.02.2011 01:12

nie lepiej wydawać kasę na Branco Palijca ;/

Zwiitter masz racje ..uważam ze powinien wyjebać pól zarządu i wziąć kogoś z tego forum ! ^^

dj_ibutti 01.02.2011 01:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafil (Post 1045148)
szkielko17 - gdyby oceniać piłkarzy po jednym meczu, i to pierwszym w nowej drużynie, nowym kraju, to mogłoby się okazać że np. taki Messi jest do dupy. więc nie osądzać działań naszych działaczy w sprawie transferu Siwaikowa. Branco na razie nic nie pokazał, bo kiedy miał? zagrał w trzech meczach, do których nie by przygotowany fizycznie, a potem złapał kontuzję. Paljić natomiast wcale nie gra źle, nie mam pojęcia dlaczego pół forum twierdzi że jest za słaby na Wisłę

Podobno tak właśnie stwierdził Miro Trzeciak, gdy Messi był na testach w Legii. Dokładniej: ""Nie każdy ze szkółki Barcelony jest od razu Ronaldinho. Grosicki jest tak samo dobry tylko szybszy, po co nam ten Hiszpan?" ;)

xanti1906 01.02.2011 01:19

Jakby nie było Branco, to w sparingu za kontuzjowanego Paljicia wszedłby...Burliga? Przypominam, że nie mamy szejków w klubie, a Paljić i Branco przyszli za darmo. Jeszcze raz powtórzę wraz z nielicznymi na forum - dajmy Holendrom popracować w spokoju przez 2 lata, bo w pół roku to nawet w ManCity nie było przebudowy.

JrQ- 01.02.2011 01:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 1045153)
Podobno tak właśnie stwierdził Miro Trzeciak, gdy Messi był na testach w Legii. Dokładniej: ""Nie każdy ze szkółki Barcelony jest od razu Ronaldinho. Grosicki jest tak samo dobry tylko szybszy, po co nam ten Hiszpan?" ;)

Messi to Argentynczyk.
Nie mniej jednak, dajcie sobie spokoj z Branco.
Doszedl za free, ktos musi dziury latac...

aNouc 01.02.2011 01:32

Melikson w Olivie
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...sowo_w_olivie/

Jutro wywiad z nim

snyrting 01.02.2011 08:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szkielko17 (Post 1045152)
nie lepiej wydawać kasę na Branco Palijca ;/

Zwiitter masz racje ..uważam ze powinien wyjebać pól zarządu i wziąć kogoś z tego forum ! ^^

Lepiej, lepiej.

Zauważ drogi "ekspercie", że z naszych doskonałych młodzieżowców tylko jeden w ostatnim czasie został wypożyczony do klubu ekstraklasy, tylko jeden był na tyle dobry, żeby zainteresować swoją grą trenerów z najzwyższej ligi.

Wiesz o kim mówie? O krytykowanym przez Ciebie Mateuszu Kowalskim. Jak to świadczy o umiejętnościach Burligi, Czekaja, Nalepy?

Chłopaki mają szczęście, że uczyli się piłki w młodzieżowych drużynach Wisły. W przeciwnym wypadku nikt by o nich nie słyszał a już na pewno nikt o zdrowych zmysłach nie proponowałby wykupienia jakiegoś anonimowego grajka z III ligi i wstawianie go do pierwszego składu Wisły Kraków.

tomasz_19 01.02.2011 14:15

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...5651359573.jpg

hehe dobra fota :D ciekawe co myśli ta dwójka w tle :P

albert02 01.02.2011 14:35

"O k***a, jeszcze godzina treningu."

Zobaczymy co pokaze Melikson, licze na Niego ;d

Donki 01.02.2011 14:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez albert02 (Post 1045313)
"O k***a, jeszcze godzina treningu."

Zobaczymy co pokaze Melikson, licze na Niego ;d

Prędziej "O K**wa ale on zapierdziela.''

KptAnt 01.02.2011 14:42

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...5651367404.jpg
Łobo straszy rywali. :>

Pimko 01.02.2011 14:53

Ja się tylko obawiam żeby Mały nie wpłynął negatywnie swoim zachowaniem na boisku na Meliksona, tak jak to przypuszczam miało miejsce z Jirsakiem... No ale mam nadzieję że przez swoją grę to on wpłynie na grę i zachownie Małego, a nie odwrotnie;p

Marszałek 01.02.2011 14:58

Mellikson nie wygląda na specjalnie lękliwego. Zresztą, odkąd nie ma Brożków to nie wiem czy nadal będą tego typu "jazdy" odchodziły, czy nadal te machania łapskami będą.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:34.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl