![]() |
a kto to ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kowal.. 34567
|
Cytat:
Kowalski już nawet śmieszny nie jest, chłop nie nadaje sie nawet na 2 lige Polską, nie wiem co on tyle w Wiśle siedz Cytat:
|
Nie podoba mi się ta szydera.
Być może nie siedzę w tematach kibicowskich tak głęboko, jak niektórzy - być może nie wiem, jaki jest Mały przy piwie i czy Kowalski zbija piątki na mieście - ale na pierwszy rzut oka chłopak się stara, próbuje, robi co może. Dobrze mu z oczu patrzy :) Nie widzę powodu, żeby tak szydzić. Nie jego wina, że nie jest to talent na miarę Głowackiego, Kulawika, Węgrzyna. Czego od niego chcecie? Ma złożyć wymówienie? |
Cytat:
wstyd zreszta to samo mam na meczach czasami - sylwetki nie znam, po numerze nie jestem w stanie skojarzyc ale jak sie wymienia caly sklad w kilka miesiecy ... |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...r/genk1(1).jpg
na tym zdjeciu Kowal normalnie jak Wayne Rooney wyglada.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No akurat gdyby to powiedział nasz domorosły zawodnik, to tak. Czemu jednak się wkurzasz, że tak powiedziałby zagranicznik? Przecież oni są przyzwyczajeni do treningów mocnych :)
|
Cytat:
|
Cytat:
z wywiadu z Pajlicem: Szybko poczułeś przepaść między piłką w Polsce i w Niemczech? - Na samym początku zdziwiłem się, że treningi są tak lekkie. Gdy prowadził nas Kasperczak, było bardzo łatwo. Ćwiczyliśmy raz dziennie, na niskim tempie. Inaczej niż w Niemczech, gdzie ciągle się biegało, każdy walczył. Jak jest teraz? - Po przyjściu Maaskanta wiele zmieniło się na lepsze. Trenujemy dużo intensywniej i oby niedługo pojawiły się tego efekty. zwróć uwagę na słowa Pajlica "na lepsze"... |
mam nadzieję, że Maaskant w następnym meczu da szansę wykazać się Burlidze, cały czas jestem przekonany, że ten gość jest lepszy od Cikosa i Branco...
|
Cytat:
|
Cytat:
to jest jak z plakatem druzyny czlowiek kupi gazete,walnie plakat ,po czym minie pol roku i juz nie ma 3/4 z tych ktorzy tam są u nas te roszady sa niesamowite z plakatu WISLA MP z 2008 zostal tylko Sobol i Jirsak :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
hm .. moje zdanie jest takie :)
Branco- dla mnie nie wypał ;/ i nie potrzebny transfer kasa w błoto Kowalski- spadł z Piastem i nagle ma grac 1 skrzypce w Wisełce ;/ do wylotu ..z całym szacunkiem dla niego ! Siwakow-nie wiem czym się sugerowali działacze;/ i nawet nie zabezpieczyli sie pierwokupem= czyli promujemy kolesia i nic z tego nie bedziemy mieć Paljić-mówcie co chcecie dla mnie baardzo przeciętny grajek;/ do wylotu Burliga- też do wylotu nigdy się nie przebije do składu wiec po co go trzymają? gość nie łapie się w flocie do składu i ma grac w Wisłce?;/ Lukasz o super koles znam go osobiście grałem z nim w Garbarzu ale w Wisle już się dusi niech idzie do 1 ligi i tam gra :) Brud-chłop ma już tyle lat ze powinien dawno grac w 1 druzynie a dopiero go włączyli do treningów jaki sens?;/ niech idze w 1 lige wiecej nie osiagnie zapewniam was...chodzę na me i naprawdę nawet tam nie zachwycał;/ Czekaj,Nalepa,Chrapek,Rado -niech oni dostana prawdziwa szanse a nie szrot zagranicy.. jestem pewien ze Czekaj na pewno nie jest gorszy od Branco czy Palijca tylko musi GRAC ! dalej po co nam Siwakow ...dajcie szanse Chrapkowi albo Rado itd. ! a i jeszcze jedno Ci co zaprosili Peskovica na testy medyczne do Wisełki powinli zostac zwolnieni w trybie natychmiastowym pozdrawiam |
szkielko17 - gdyby oceniać piłkarzy po jednym meczu, i to pierwszym w nowej drużynie, nowym kraju, to mogłoby się okazać że np. taki Messi jest do dupy. więc nie osądzać działań naszych działaczy w sprawie transferu Siwaikowa. Branco na razie nic nie pokazał, bo kiedy miał? zagrał w trzech meczach, do których nie by przygotowany fizycznie, a potem złapał kontuzję. Paljić natomiast wcale nie gra źle, nie mam pojęcia dlaczego pół forum twierdzi że jest za słaby na Wisłę
|
Ja na miejscu Cupiała to bym wyje**ł cały skauting z klubu, Basałaja i Krzoske też i na ich miejsce zatrudnił kilku "super specjalistów" z tego forum, albo najlepiej z tego tematu. Ludzie, ku**a przecież to się w pale nie mieści żeby pisać takie głupoty.
Ten kolega wyżej np. "Czekaj,Nalepa,Chrapek,Rado -niech oni dostana prawdziwa szanse a nie szrot zagranicy.." Przecież to ani nie jest śmieszne ani żałosne, nie wiem co chciałeś osiągnąć takim postem. Czyli według Ciebie Czekaj,Nalepa,Chrapek,Rado powinni grać w pierwszym składzie, a nasze obecne transfery to kasa w błoto? Ku**w, transfery są - źle bo mogą grać "nasi", transferów nie ma - Cupiał wyprzedaje Wisłę, kur***y z Wami dostać idzie. |
nie lepiej wydawać kasę na Branco Palijca ;/
Zwiitter masz racje ..uważam ze powinien wyjebać pól zarządu i wziąć kogoś z tego forum ! ^^ |
Cytat:
|
Jakby nie było Branco, to w sparingu za kontuzjowanego Paljicia wszedłby...Burliga? Przypominam, że nie mamy szejków w klubie, a Paljić i Branco przyszli za darmo. Jeszcze raz powtórzę wraz z nielicznymi na forum - dajmy Holendrom popracować w spokoju przez 2 lata, bo w pół roku to nawet w ManCity nie było przebudowy.
|
Cytat:
Nie mniej jednak, dajcie sobie spokoj z Branco. Doszedl za free, ktos musi dziury latac... |
|
Cytat:
Zauważ drogi "ekspercie", że z naszych doskonałych młodzieżowców tylko jeden w ostatnim czasie został wypożyczony do klubu ekstraklasy, tylko jeden był na tyle dobry, żeby zainteresować swoją grą trenerów z najzwyższej ligi. Wiesz o kim mówie? O krytykowanym przez Ciebie Mateuszu Kowalskim. Jak to świadczy o umiejętnościach Burligi, Czekaja, Nalepy? Chłopaki mają szczęście, że uczyli się piłki w młodzieżowych drużynach Wisły. W przeciwnym wypadku nikt by o nich nie słyszał a już na pewno nikt o zdrowych zmysłach nie proponowałby wykupienia jakiegoś anonimowego grajka z III ligi i wstawianie go do pierwszego składu Wisły Kraków. |
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...5651359573.jpg
hehe dobra fota :D ciekawe co myśli ta dwójka w tle :P |
"O k***a, jeszcze godzina treningu."
Zobaczymy co pokaze Melikson, licze na Niego ;d |
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...5651367404.jpg
Łobo straszy rywali. :> |
Ja się tylko obawiam żeby Mały nie wpłynął negatywnie swoim zachowaniem na boisku na Meliksona, tak jak to przypuszczam miało miejsce z Jirsakiem... No ale mam nadzieję że przez swoją grę to on wpłynie na grę i zachownie Małego, a nie odwrotnie;p
|
Mellikson nie wygląda na specjalnie lękliwego. Zresztą, odkąd nie ma Brożków to nie wiem czy nadal będą tego typu "jazdy" odchodziły, czy nadal te machania łapskami będą.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl