![]() |
Przed chwilą dosłownie wpadł do mnie wujek, bo chciał sobie kupić bilet na jutro i mu się to udało bez problemu, więc po prostu przedłużyli sprzedaż przez neta zapewne ze względu na zainteresowanie. Też się dziwiliśmy, że można było, ale proces przebiegł bez komplikacji :) A gdyby zamknięta była sprzedaż to przy wyborze meczu z Legią i kliknięciu na datę z herbem Legii by się wyświetlała informacja coś w stylu "Internetowa sprzedaż została zakończona, zapraszamy do kas przy stadionie".
|
Ale mi się dziś nudzi ;D
Policzyłem ilość biletów na jutro sprzedanych. Na razie jest ok 17.300 przyjmując ze sektor rodzinny jest wypełniony w połowie, a sektor dla dzieci cały. |
Cytat:
a wliczałeś legionistów? |
Gdyby w sumie było 20tys ludzi, to byłby to przyzwoity wynik, biorąc pod uwagę obecną sytuację w klubie.
|
Cytat:
vipów nie wliczałem, Tam pojemność sektora wynosi 1700. |
Cytat:
20 koła powinno być... C1 C5 przed 20 o wiele lepiej wyglądało niż na tym zdjęciu sprzed 18 co kolega wkleił, więc komplet na tym sektorze będzie na bank :) |
Cytat:
|
Nie wiem jak wygląda sprawa kupowania o tej godzinie jeszcze biletów przez internet, ponieważ z ciekawości od dłuższej chwili nie może załadować się strona z biletami, mozliwe że jest duże zainteresowanie.
Widze teraz, że jednak nie da się kupić. |
Sprzedaż zamknięta - smarować pod kasy
|
Cytat:
|
o 11-30 kolejka na jakieś 30 osób i ludzie dochodzą.Także kto może lepiej niech się pospieszy i żeby później nie płakał że duże kolejki przed meczem
|
Jeśli nie mam potwierdzenia kupna biletu przez neta nie wpusza mnie na stadion ?
|
Ludzie nie mają potwierdzenia i wchodzą.. rzadko tego sprawdzają, zreszta nie powinni robic problemow, zaplaciles i wchodzisz, zgubić ludzka rzecz.
|
Potwierdzenie jest zapewne konieczne w przypadku jakiejś awarii systemu na kołowrotach. Lepiej wydrukować i włożyć do portfela.
|
Jeżeli faktycznie sprzedali ponad 20k to śmieszne jest dla mnie że jeszcze są bilety na C :P
|
Cytat:
|
o 12:30 kolejka na 60-70 osób o 13:30 nie mniejsza... ciekawe czy poszło na C wszystko?
Cytat:
|
na wczoraj bylo sprzedanych ok 20 tys biletow, dzis do ok 14 poszlo kolejne 1,5 tysiaca... zdecydowanie rekord w tym sezonie... fajna pogoda do tego, wiec pewnie skonczy sie na na ok 24-25 tysiacach, co bedzie 2gim najlepszym wynikiem (jesli bedzie pwyzej 24 tys, bo tyle na Poloni na mistrzostwie bylo) na Legii w tamtym sezonie 24800 bylo.. zachecac znajomych !!!
|
kurde samych mamy pracowników kas, wszystko wiedzą ;)
|
Kolejka po kk to nieporozumienie. Źal mi tych ludzi :) po bilety spoko, 30 min w kolejce i masz bilet. Pozdro.
|
Cytat:
|
Na C są jeszcze?
|
Ja rozumiem tylko ludzi spoza Krakowa, często jadą mnóstwo kilometrów i nie mogą zrobić KK gdzie indziej..a szkoda, bo np. Lechia jeździła po największych FC i w ten sposób robiła sobie promocje..
|
bilety na PP sa w karnecie?
|
Cytat:
Nie ma..... |
Cytat:
|
Cytat:
Zablokowane? Co masz na myśli? |
W sensie, że jak chce kupić bilet na moje miejsce z karnetu to jest ono zaznaczone jako wykupione. Z przeglądu sektora wychodzi na to że "wykupione" są wszystkie miejsca na które są karnety.
edit: dobra, już wiem. Nie można przez "kup bilet", tylko przez "transakcje -> przedłuż" |
Cytat:
|
Masakra jaka kolejka dzisiaj po KARTY. Zeby mieszkac w Krakowie!!! I nie wyrobic soboe wczesnoej karty i kupic bilet to Paranpja.Sami sobie winni
|
Zeszło choć 4 tys. biletów na mecz ze Śląskiem? Sprzedaż w internecie kończy się za 24h i trochę słaba frekwencja
|
Nie wiem dlaczego ale nie mam opcji „Przedłuż”. Poprostu mi sie nie pojawia...Mial ktos podobnie ?Co z tym zrobic ?
|
Nie mam karnetu, ale- nie ma czegoś takiego, że jakbyś wszedł na wydarzenie, a później po wybraniu miejsca przy wyborze typu biletu (normalny, ulgowy) nie ma tam opcji dla karnetowiczów?
|
Cytat:
P.S Teraz doczytalem ze mozna to bylo zrobic do wczoraj do polnocy, takze z wlasnej glupoty musze poprostu bilet kupic........ |
Cytat:
nvm, nie zauważyłem twojego edita ;) |
Cytat:
W sumie nie rozumiem, jedyny mecz o coś za śmieszne pieniądze a chętnych brak. No ale w końcu to " tylko" mecz o LE a nie mecz z Legią... |
Trochę techniki i człowiek się gubi ;)
A na serio mam taki problem, ze wystąpił u mnie problem w czasie płatności przez PayU i zamknęła mi się ta transakcja przed jej zakończeniem. I pytanie brzmi czy mogę jakoś wpłacić te pieniądze? Bo system strony pokazuję że ona czeka na zrealizowanie transakcji i nie ma możliwości ponownego ruchu. |
na legii byłem na Śląsk nie dam rady... na widzew coś wymyśle. dla ludzi z krakowa wstyd nie chodzic ma mecze.
|
Kupiłem bilet przez neta (po raz pierwszy). Zapłaciłem, mam już bilet w pdf. Pytanie:
Musze go wydrukować na kolorowo? Czy styknie czarno-białe. Wchodzę na kod z tego wydruku czy normalnie na KK? |
Cytat:
Wchodzi normalnie na KK ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl