![]() |
Cytat:
|
Co sądzicie o Milwaukee Bucks - Orlando Magic?Duży kurs na Magic, zastanawia mnie czy nie ma w tym jakiejś miny.
|
Cytat:
J.J. Redick SG Illness Out for Dec. 4 at Milwaukee Mickael Pietrus SG Illness Out until at least Dec. 6 vs. Atlanta Jameer Nelson PG Illness Out for Dec. 4 at Milwaukee Dwight Howard C Illness Out until at least Dec. 6 vs. Atlanta Ryan Anderson PF Foot Out for Dec. 4 at Milwaukee Na noc za drobniaki Mavs -7,5 i Stars |
Jak macie konta na bahu to sprawdźcie poczte. Niektórzy zostali obdarowani bonami na niewiarygodną kwotę 5zł :D
|
Sprawdzałem Kamson niestety piątaka nie dostałem:-)
Moje typy na dzisiaj: Lille - Lorient 1 kurs 1.57 Psg - Brest 1 kurs 1.6 Espanyol -Gijon 1 kurs 1.63 Fiorentina -Cagliari 1 kurs 1.83 Sampdoria -Bari 1 kurs 1.65 |
Moja taśma na dziś:
WBA- Newcastle @2.8 Leverkusen - Koln @1.4 PSG- Brest @1.6 Sociedad - Bilbao @3.15 Malaga - Racing @2.05 Espanyol - Sporting Gijon + X @1.97 Nurnberg + X - BVB @2.0 stawiane w tomomixie, więc po odliczeniu podatku 7zł -->983zł |
Nurnberg - Borussia 2
Espanyol - Sporting Gijón 1 kurs: 2,64 |
multum ludzi dziś wtopi na tym Espanyolu
|
Dzisiaj jak nie wejdzie, przerwe mala robie:D
Sampdoria - Bari 1x FC Nürnberg - Borussia Dortmund x2 ako 1.35 Espanyol - Sporting Gijón 1x G. Beerschot - RC Genk x2 ako 1.36 Paris SG - Brest 1x Fenerbahce - Kardemir Karabükspor 1 ako 1.44 FC Utrecht - SC Heerenveen gospodarze strzelą bramkę TAK Fiorentina - Cagliari 1x Sampdoria - Bari 1x Lille - Lorient 1x Bayer Leverkusen - FC Köln 1x Espanyol - Sporting Gijón 1x Paris SG - Brest 1 Omonia Nicosia - Apollon Limassol 1x FC Nürnberg - Borussia Dortmund x2 Club Brugge - Westerlo 1x Fenerbahce - Kardemir Karabükspor 1 Grêmio - Botafogo gospodarze strzelą bramkę TAK Santos - Flamengo gospodarze strzelą bramkę TAK G. Beerschot - RC Genk x2 ako 9,46 ostatnie jak wejdzie, to święto:D Taka ładna tasiemka i 1 zawalił ku..a:( |
Kupon 1:
Sampdoria - Bari 1X 1.12 Catania - Juventus X2 1.29 Anorthosis - Ethnikos 1 1.20 ako: 1.73 stawka: 30zł ewk: 51,90zł Kupon 2: Bayer - Koln 1 1.46 Rio Ave - Beira Mar (under/over 2,5) 1 1.47 Dinamo Zagreb - Varteks 1/1 1.49 ako: 3.20 stawka: 25zł ewk: 80zł Kupon 3: Club Brugge - Westerlo 1 1.55 Atromitos - AEK (under/over 2,5) 1 1.60 Santa Clara - Estoril (under/over 2,5) 1 1.50 ako: 3.72 stawka: 25zł ewk: 93zł Kupon 4: Espanyol - Gijon X2 1.50 Almeria - Saragossa (under/over 2,5) 1 1.65 ako: 2.48 stawka: 15zł ewk: 37,20zł Kupon 5: Parma - Udinese (obie strzelą: tak/nie) 2 1.85 Fiorentina - Cagliari 1 1.90 ako: 3.52 stawka: 5zł ewk: 17,60zł |
dnb:Sampdoria - Bari (4,1)
parę dni przerwy... |
Ktoś wie jaki jest powód że mecz Nacionalu w lidze portugalskiej odbędzie się z opóźnieniem ? (źródło: livesports.pl)
|
W Mybet jest bonus bez depozytu 1 euro jakby ktoś chciał skorzystać :)
Bukmacher kiepski, ale zawsze można się pobawić :) Ja mam już 4 euro :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
tak zrobiłem i nic.
|
Cytat:
|
Cytat:
http://img547.imageshack.us/img547/7292/75282050.jpg tylko Zurich dał dupy. (Debreczyn przełożony) Mimo to weekend udany. |
Od początku listopada testuję jeden z zagranicznych serwisów bukmacherskich, oferujących płatne typy.
Podzielę się doświadczeniami. Kapitał na start: 1 000 zł. stawka na początek: 100 zł jeden/dwa typy dziennie. Zysk w listopadzie: 1 800 zł. Zysk w grudniu: 856 zł w miarę upływu czasu, przy dobrej skuteczności, stawka rośnie. Po miesiącu grania gram już po 400 na typ. Poniżej screeny z konta, które przedstawiają mniej więcej plan gry. http://i54.tinypic.com/2w5iy4p.jpg http://i52.tinypic.com/16bafr5.jpg http://i54.tinypic.com/2iawhp5.jpg Od tej kasy trzeba odjąć koszt zakupu typów, ale przy współpracy z kilkoma osobami jest on niski. Jeśli ktoś chciałby poznać szczegóły, zapraszam na priv. Pozdrawiam. |
Pamiętaj że to tylko ludzie, tacy sami jak Ty czy ja.
Co będzie jak skuteczność im się pogorszy? :> Dalej będziesz im za typy płacił, czy zmienisz serwis? Takie serwisy zarabiają na naiwności. Za duzo w sporcie przypadkowości i ludzkiego czynnika, aby móc długofalowo zarabiać na bukmacherce. Jak chcesz mieć drugie źródło dochodu polecam raczej giełde Betfair, niż kupowanie typów, bo w końcu karta się odwróci i serwis zniknie. Później pojawi się pod nowym szyldem i tak w kółko. A tak korzystając z okazji.. Nie kupiłby ktoś typu na jutro? :lol: Tanio sprzedam, skuteczność 100% gwarantowana. http://oi55.tinypic.com/2rq2g3n.jpg Zawsze bawiło mnie takie podejście: "Jak zapłacę za typ, to mam większą szansę niż typując samemu". :p Ale Powodzenia życzę Siwy :) . |
Cytat:
Ten, który obecnie gramy, sprawdzamy od początku października. Wtedy graliśmy za małe sumki, by zobaczyć , czy to nie kolejna ściema. Po 30 dniach (okolo 60 typow) można już stwierdzić, czy ktoś sobie robi jaja, czy naprawdę zna się na rzeczy. Skuteczność utrzymuje się na stałym (około 75%) poziomie. Jest to 75 % obliczone nie na podstawie 4 typow, tylko około 100. Cytat:
Zysk po 40 dniach: 2 700 Wypłacasz 1700 i możesz poczuć się wygranym :) a grasz za pozostałe 2000. Jeśli serwis, na co się nie zanosi, nagle zatraci skuteczność (poniżej 55%), to po prostu przestaniemy go grać. Proste. Cytat:
A póki co zarabia serwis i my :) Cytat:
Cytat:
gwarancji 100% nie ma nigdy, ale by liczyć zyski wystarczy skuteczność na poziomie 60 % (przy kursach 1.9). PS. Nie sprawdzałem kursów innych twoich typów, które wkleiłeś, ale ten z meczu Young Boys musi być bardzo niski (1.3?). Wczorajszy mecz Borusii także musi mieć śmieszny kurs. Albo grasz rekreacyjnie za małe sumki, albo już za gruuubą forsę :) |
Cytat:
tak tak, właśnie taki był kurs Borussi [1.85]. Następnym razem po porstu sprawdź, a nie próbuj prorokować :) |
Cytat:
|
http://oi51.tinypic.com/2zyx0xt.jpg Kolega mnie poprosił żebym mu zagrał kupon, dodam że mecz Catanii był ostatnim na kuponie :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Wiadomo, że każdy typ może nie wejść bo to typ. Zresztą nawet ,,ustawki" nie zawsze wchodzą z różnych powodów (nawet jeżeli są to prawdziwe ,,ustawki"). Przy skuteczności 66% idzie już trochę zarobić, oczywiście grając w miarę wysokie stawki. |
La Coruna (0 -0,5) Hercules 1 1.97
Excelsior - Breda (0) 2 1.96 Łódź - Białystok (+2,5s) 2 2.70 Porto -2 1.80 |
Cytat:
edit: pardon. ja patrzylem na ten kurs z meczem norynbergii, a Tobie chodzilo o PSG :) sry za zamieszanie |
FC Porto - Vitória Setúbal 1
Liverpool - Aston Villa 1x ako 1.28 |
Cytat:
chodziło o mecz Norymbergi z Borussią. po prostu nie wiesz, o co chodzi z handicapem azjatyckim 0,-0,5. stawiając taki zakład, w razie remisu Szarnemu zwrócono by połowę stawki. Logicznie rzecz biorąc kurs na takie spotkanie musi być niższy :) Przykład z dziś: Napoli vs Palermo kurs na Napoli - 1.95 kurs na Napoli (0,-0,5) - 1,62. Cytat:
|
Siwy takie pytanie mam w zwiazku z tym handicapem azjatyckim. Piszesz ze swracaja stawke jezeli padnie remis? czyli jak gram na kuponie 5 meczy za 10 i niezaleznie od wynikow innych spotkan gdy w tym jest remis zwracaja mi piataka?
|
FC Porto (-1) - Vitória Setúbal 1
La Coruna - Hercules - 1 Le Mans - Troyes 1 Z nudów za grosze: Nacional - Naval 1 Liverpool - Aston Villa 1 Napoli - Palermo 1 Kayserispor - Eskisehirspor 1 Steaua Bukareszt - Universitatea Cluj 1 |
Zwrot stawki oznacza, że dany mecz rozliczą Ci po kursie 1, reszta z kuponu rozliczona normalnie. Tak samo jak zwracają połowę to rozliczają po 0,5 . Gdy wygrasz połowę rozliczają po (k+1)/2 (k to kurs). Jak nie wchodzi 1 mecz to jest to po prostu rozliczenie po kursie 0, a jak wiadomo co pomnożysz przez 0 to da 0.
Czyli w Twoim przypadku tylko ten mecz rozliczą po kursie 1, reszta kuponu po normalnych kursach. Handicap o którym pisze Siwy_89 (-0, -0.5) to: - Rozliczenie po normalnym kursie w razie wygranej drużyny na którą stawiasz. - Rozliczenie po kursie 0,5 (zwrot połowy stawki) w razie remisu. Tu masz opis wszystkich handicapów azjatyckich: http://www.etypy.com/handicap-azjatycki.php |
Z tym Liverpoolem radze uważać.
Cytat:
|
Tymczasem w Pinnacle oddsmaker chyba źle się poczuł i kursy na spotkanie Lyngby - FCM prezentowały się przez kilka minut następująco:
1 5,05 X 4,10 2 2,40 Surek na 16 % w jednym buku :rotfl: Tego się po nich nie spodziewałem.:lol: Tak wogóle można by było te FCM dziś grać, bo w Lyngby kilku czołowych grajków zapiło i zostali odsunięci od drużyny, ale boisko fatalne, więc będzie rządził przypadek. |
Szarny, dawaj cynki o takich błędach :D
Cupiałowi też możesz podsyłać, żeby miał więcej kasy na nowych grajków ;-) |
Lausanne (-1) - Stade Nyonnais 1
Porto (-1) - Setubal 1 |
Panowie mam pytanie. Wczoraj został mecz Nacional - Naval przełożony na dziś, dziś również nie został zakończony, został przerwany przy wyniku 1-1 (ja obstawiałem zwycięstwo gospodarzy). Jeżeli jutro pójde po kase to bez problemu mi wypłacą ? i oczywiście ten mecz liczony będzie o kursie 1.00 czyli tak jakby go nie było ? Pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacje że mecz który mam na kuponie nie został dokończony. Z góry dzięki za odpowiedź
|
Wejdź na regulamin twojego bukmachera i poczytaj. Nikt nie odpowie w ciemno, bo nawet nie wiemy gdzie grasz :)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl