![]() |
Normalnie k... nie wytrzymam
w niedziele kompromitacja w poniedziałek rozruch a we wtorek wolne, w piatek pewnie bedzie tylko taktyczny trening przed meczem formy to jak rozumiem bedziemy w polu szukac albo każdy zawodnik indywidualnie w domu |
Cytat:
|
Cytat:
W takiej sytuacji mają czelność robić coś takiego... Jasne, forma jest tak wysoka że mogłaby ulecieć, trzeba jej dobrze pilnować w domowym zaciszu. Brawo Kula! |
"Wtorek będzie dla zawodników Białej Gwiazdy dniem wolnym. Do treningów piłkarze wracają w środę."
To jest jakiś skandal.... |
po wczorajszym meczu tylko jeden link nasuwa mi sie do glowy . http://www.youtube.com/watch?v=Chhp-DTf-oQ
zeby nie bylo offtopa, jestesmy tak zajhebisci ze Kulawik daje dzien wolny, co by bylo gdyby nasze gwiazdki sie przetrenowaly. Myslalem ze czasy niekompetentego prowadzenia Wisly minely, pomylilem sie. |
Nasze gwiazdy się przemęczyły w Niedziele i muszą odpocząć, oj jak przyjdzie trener nowy skończy się wolne i trening raz dziennie powinni zapi...lać 2 razy dziennie mam nadzieję, że nowy trener poukłada to wszystko i nauczy grać niektórych w piłkę.
|
We wtorek mają wolne?? Za co się pytam??....zaczyna mnie to przerażać...niech ktoś ratuję klub, bo do piłkarzy już nie mam za nic szacunku, ich podejście do treningów jest żałosne..
|
Cytat:
Co do samej wypowiedzi Żurawskiego, pokazał co się dzieje w szatni - nic się nie dzieje nie ma tam kumpli w drużynie, a każdy ciągnie wózek w swoją stronę. Nie ma kolektywu jest 11 zawodników którzy tylko przez przypadek ubrali te wspaniałe Wiślackie Barwy :/ Mam nadzieję że jutro nowy trener okaże się kutasem i s....ysynem na treningach - tak żeby nasi kopacze przypomnieli sobie co to znaczy piłka nożna. Wtorkowe wolne uważam za skandal, założę się że tego dnia któregoś spotkam na zakupkach w GK. |
Zuraw wg mnie ukazał tylko wierzcholek spraw ktore doprowadzily do tego ze mamy bagno w klubie.
Pilkarze sa wogole nie zdeterminowani do tego zeby walczyc o ligowe punkty ,w meczu z Ruchem nie bylo zadnego "zycia" w druzynie. Bez tego i motywacjii szkoda wogle pisac o walce o podium w tym seoznie,bo skoro oni tego nie chcą to kto ma tego chciec? marzy mi sie taki trener zeby poustawial w koncu na dobre Brozkow,Maleckiego czy Lobodzinskiego -bo to co oni wyczynijaja i jak grają to poprstu wstyd dla Wisly ze ma takich pilkarzy, |
rada radzi, Kapka rządzi
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
Cytat:
|
Cytat:
I jeszcze jedno. Wydaje mi sie ze najwyzsza pora przestac gloryfikowac Kulawika jako "zywa ikone" Wisly (pilkarza - nawiasem mowiac - dosyc sredniego) a mowic glosniej o szkodach jakie w ostatnim czasie ten czlowiek robi. Dwa mecze (szczesliwe zwyciestwo i wpieprz), dwa rozne sklady, dwie rozne taktyki, wyzywanie sie na mlodym (nowym pilkarzu), faworyzowanie swoich, kolesiostwo, wykorzystywanie swoich "5 minut" i glupoty wygadywane na konferencjach prasowych juz teraz bardzo mocno predysponuja Jego Ekselencje Tomasza Kulawika do tutulu "Szkodnik Sierpnia" w Wisle. A do konca miesiaca jeszcze prawie dwa tygodnie. Strach sie bac. |
W wtorek do Galerii i na rynek odcinać kupony z kontraktu !!! Brawo zawiało profesjonalizmem nasi piłkarze grali mega cyklem 1 mecz na tydzień (zmęczeni jak skur....i . Żenada Panie Kulawik ....
|
przecież nie zrobi im koles teraz okresu przygotowawczego ludzie zastanówcie się te wolne to efekt przygotowań. Jakby zmienił im całkowicie cykl treningowy to by w ogóle nie grali pewnie, to na pewno zaskoczy tylko teraz trzeba zapytać dziadzia Kasperczaka na kiedy planował szczyt formy zawodników ;].
To jakby Ferguson u nas zaczynał to byście go ładnie pojechali ;] on jak brał Man Utd to zobaczcie kiedy przyszły pierwsze sukcesy a wy tutaj jak nasi działacze już ma być wszystko.. pzdr |
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Nie ma się co przejmować takimi artykułami. Takie są media, jak wygramy w następnej z Widzewem to będzie mowa o "wielkim powrocie", "odrodzeniu Wisły" itp. Ja jestem dobrej myśli, prawdopodobnie zagra już Chavez, zapewne w parze z Cleberem. Poza tym będziemy mieli nowego trenera, a pomyślcie jak często jest tak, że w pierwszym meczu z nowym trenerem na ławce się wygrywa. Piłkarze będą chcieli się pokazać nowemu szkoleniowcowi, bo każdy będzie miał czystą kartę. |
http://www................/gallery/album/605
10 zdjęcie od góry widać jak nasi piłkarze zasuwają na treningu co chwile patrza na zegarek kiedy koniec tych meczarni i mozna pójść do domu zobaczyć czy kaska na koncie się zgadza |
Cytat:
|
Czy nazwa tematu "nasi piłkarze" jest odpowiednia do ich poziomo sportowego?
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...1303372392.jpg
kto to jest? Zdjecia z dzisiejszego treningu. Dodam, ze Rios bral w nim udzial, wiec to nie jest on (bo najbardziej z nim mi sie kojarzy ten zawodnik). |
Cytat:
|
A to nie syn Clebera czasem ;) ?
|
To syn Clebera , Lucas .
|
Dobry jest ? Czy to produkt naszych treneiros ?
|
Cytat:
|
Cytat:
co on chciał tam zobaczyć ?? może to czy za jakieś 10 metrów zawalu nie dostanie |
Cytat:
|
Cytat:
Inna sprawa, że nie sądzę, żeby takie skrupulatne pomiary były konieczne, tysiące ludzi robi to na orient, a organizmy mają wydajniejsze od naszych tuzów he he |
Cytat:
Nota bene, jakież irytujące czasem jest kiedy zasuwasz po górach z zamiarem utrzymania tętna przez określony czas na poziomie treningowym 130 a tu Ci nagle wyskakuje 90 :/ czyli jakbyś siedział przed telewizorem. Trzeba podbiegać :) Po to są takie zegarki. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl