![]() |
|
Wolałbym umowę dla Miśkiewicza bo znowu będą wagony jechać z bramkarzami na testy
|
To fakt, kontrakt dla Miśkiewicza by się bardziej przydał. Wielki szacunek dla Garguły za to co zrobił w tym sezonie, ale mając dużo młodszego Stilica w składzie nie lepiej byłoby za kontrakt Garguły obsadzić inną pozycję? Wyraźnie widać, że Stilic i Garguła razem na boisku się gubią i obu w pierwszym składzie nie widzę.
|
Cytat:
|
jak tylko w Lechii nakupią zagranicznych to podkradłbym im Bączka, Madere, Pietrowskiego, Wiśnie i Tuszyńskiego
|
Cytat:
|
może na Maderę uciulacie z tych 200 tysięcy które dostaniecie za występ na Mistrzostwach Chaveza..
|
Cytat:
|
Madera będzie grał w Jadze, wiec lipton
|
http://www.transfery.info/65755,ofic...kowski-w-wisle
może mi ktoś powiedzieć kto z obecnej kadry poza Bunozą wciąż nie ma podpisanego kontraktu na przyszły sezon? |
Cytat:
|
http://www.lodz.sport.pl/sport-lodz/...ml#BoxSportTxt
Strach się bać, Wisła ponoć chce Cetnarskiego... Jeżeli Łysy go podpisze, można go postawić przed sądem za defraudację. |
Cytat:
Myślę, że za Chrapka to nie jest taka zła opcja. |
Podobno odejść mają Miśkiewicz i Bieszczad. Czyli serial z poszukiwaniem bramkarza przed nami
|
Cytat:
|
Cytat:
|
te transfery to porazka, kiedys plakalismy ze diaz słaby a po nim kazdy coraz słąbszy ale i tak lepsi jak teraz, nie docenialismy tego co bylo a z obecnej perspektywy to bylo rewelacyjnie. mnie osobiscie zastanawia to ze smuda tak srał sie z tym Klariciem ( sory jak zle pisze jego nazwisko) a teraz mowi ze nie zostanie??? po co bylo go tyle testowac i mowic jaki to zdolny chlopak??
|
Cytat:
Moze chlopak nie chodzil po schodach tak jak oczekuje nasz Fachowiec z czasow Piechniczkowskich:D |
Cytat:
|
Cytat:
Co do bramkarzy, to wiem, że nie mamy kasy, ale mimo to starałbym się walczyć o Wolańskiego z Widzewa - gra warta świeczki, bo nie dość, że na dziś prawdopodobnie lepszy od Miśkiewicza, to jeszcze dobrze rokuje na przyszłość i wygląda na zawodnika, którego można sprzedać za bardzo konkretne pieniądze. No i jego kontrakt raczej by nas nie zabił. |
Dla mnie Wolański byłby absolutnym priorytetem. Nie dość, że zdolny to jeszcze z charakterem i wolą walki.
|
Niby w czym Wolański jest lepszy od Miśka?
|
Że Miśkiewicz chce za rok 250 tys euro a Wolański pewnie 5 razy mniej
|
Miśkiewicz pewnie tyle nie chce, pewnie chce sporo mniej ale i tak jest to za dużo dla nas. Pewnie chciał tyle co Trela który przyjął ofertę Lechii a na naszą nawet nie spojrzał.
|
Cytat:
|
Jako że Widzew spadł zainteresowałbym się Bartłomiejem Kasprzakiem , ciekawy młody zawodnik. Także Veljko Batrovic w tym sezonie nieźle grał.
Dobrym pomysłem byłoby też pozyskiwanie młodych wyróżniających się zawodników wraz z gwarancją im pierwszego składu.Może przez to nie byliśmy w stanie walczyć o mistrzostwo ale popularyzacja gry młodych i dawanie ich szansy mogłoby odnieść pozytywne aspekty zarówno dla naszego budżetu a także dla samego zawodnika. No ale przy Smudzie będzie ciężko przykład Fryca- uważanego za jednego z najlepszych obrońców 1 ligi . |
Samych asów miał ten Widzew...
Wolański, Batrović, Kasprzak, Cetnarski. Czemu oni spadli?? |
Cytat:
Robić kolejne szambo i wpajać brak szacunku do wykonywanej pracy? Gwarantując im miejsce w 1 składzie gwarantujesz podejście "czy sie robi czy sie leży kasa się należy". Pozyskiwanie owszem, ale nie za cene gwarancji gry w 1 składzie, bo na nią trzeba zasłużyć. |
Cytat:
|
a kto pisał ze Cetnarski to wirtuoz? Z tego co rzucę okiem to każdy rozsądny go jebie... ?
A Kasprzak i Wolański to młodzi ciekawi zawodnicy. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:30. |
|
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl