![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=7cmhS4X5qO8
Doping 7egii w poprzednim sezonie a w sobotę będzie ich więcej :mysli: Żeby oprawa z naszej strony się udała każde krzesełko na sektorze C musi być zapełnione więc zapraszajcie znajomych na mecz- pogoda też zapowiada się ładna, także czerwona koszulka obowiązkowa ! |
coś się w temacie biletów ruszyło, ale do pełni szczęscia potrzeba pełne C i narozniki! Po bilety pikniki :D
|
Po bilety na sektor C !
inaczej bedzie gówno z przygotowywanej oprawy (warunkiem jest pełen sektor C) i Legia będzie gospodarzem meczu.. SEKTOR KIBOLI! NIE FRAJERÓW ! |
I nie przyprowadzajcie swoje panny do młyna.
|
coś mi się obiło o uszy,że masa ludzi oddaje bilety albo wymienia je na inne sektory w związku z ostatnimi zdarzeniami na C5...
|
A to jest w ogóle taka opcja żeby oddać/wymienić bilet?
|
Oczywiście, że to bzdura. Biletu nie można zwrócić (chyba, że w ten sam dzień i to jak kupowałeś w kasie), ani wymienić na inny sektor.
|
Ruszyło coś nareszcie: sektor C2, C3, C4 wyprzedane. Jeszcze zapełniamy C1 i C5 i będzie dobrze ;) Sektor kiboli ma być pełny !
|
Końcówki też na B11 D12 B21 D21 A21 i E22
|
Ogólnie na E pomijając wyłączone sektory (akcja dla dzieciaków i oszczędności) ładnie się prezentuje frekwencja.
|
Cytat:
E21 dopiero zaczynają kupować bo E 22 sie tylko zapełniło. E23/24 dopiero w połowie E25 poszło dopiero 3/4 miejsc Na dole E15 wygląda fajnie reszta dopiero połowa. Nie wiadomo jak z dziećmi Mnie natomiast martwi, że góra narożników coś ślamazarnie idzie. Mam nadzieje, że jutro się poprawi. Piszcie, jutro czy są kolejki :D |
na mecz ze Śląskiem ,bilety są w takiej samej cenie na kazdy sektor ?
|
Cytat:
TAK. 10 znaków. |
Próbował ktoś z karnetem kupić bilet na PP przez neta?
Niby jest instrukcja jak dla idiotów http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rzez_internet/ - ale u mnie po wejściu w "Transakcje" nie ma nigdzie żadnego „Przedłuż". W kolumnie status mam tylko "rezerwacja", a do kliknięcia jest tylko "rezygnuj". |
Cytat:
Cytat:
|
Ciekawi mnie, dlaczego bilety na H22 są droższe niż na E25 ? Z czego to wynika ? :P
|
Cytat:
Nie wiem czy to efekt "oślepiania" ale mój ojciec twierdzi, że na H nie świeci słońce w czasie meczu po oczach, a na E się to zdarza. Z drugiej strony H jest mega drętwe, a na E czasami coś tam pośpiewają, albo postoją w czasie meczu. :) |
Czy jak mam nieaktualna juz karte kibica to moge kupic dzis bilet przez neta, a nowa karte wyrobic (uaktualnic) przed meczem?
|
nie. niestety nie. aby kupić przez internet musisz mieć ważną kartę. pozdrawiam
|
Cytat:
|
potrzeba mieć wydruk jak się kupowało przez neta?
|
tak .
|
Cytat:
|
Na sektor C zostało jakieś 800 biletów,aż się w głowie nie mieści.
|
Niestety zostało o kilkaset więcej. Dlatego spinać dupę i nabywać bilety. Z tego co wiem, do oprawy potrzebny jest cała trybuna, więc tym bardziej 1906% mobilizacji!
|
Robione kilka minut po godz. 18:00.
http://vlep.pl/56gpov.jpg http://vlep.pl/h3edya.jpg Jak ktoś ma czas, może sobie policzyć ;) R33- tak. |
Kwadraciki to rozumiem wolne?
|
Cytat:
|
Jak poinformował rzecznik krakowskiego klubu Adrian Ochalik mecz będzie obserwować na pewno ponad 20 tys. widzów (na stadionie jest ok. 35 tys. miejsc). Do tej pory frekwencja na wiosennych meczach "Białej Gwiazdy" wahała się w granicach 10 tys. kibiców. Fani Legii wykupili wszystkie dostępne dla nich wejściówki - 2
Nie jest zle z frekwencja |
A jak wyglądają inne sektory?
|
sektor C1 - 278
sektor C5 - 540 łacznie - 818 wolnych miejsc blisko 86% miejsc wykupionych ( 4 pełne sektory i 1/4 C1) |
Do kiedy będzie trwała sprzedaż przez neta?
|
do godziny temu. Sprzedaz internetowa trwa do 24h przed meczem, a wiec juz od 1h20 min nie mozna kupowac przez neta.
|
24 godz przed meczem jest zamykana..
|
Ja moge dalej wybierac bilety przez internet..
wiec chyba przedluzyli mozliwosc kupna online. |
wybierac, ale kupowac tez?? sprawdz ;)
|
Przeszedlem wszystkie "levele" , klikam "zapłać" i wyskakują mi opcji z kartami płatniczymi.. dalej juz nie ryzykuje bo juz bilet zakupiony
chyba dalej mozna kupowac online.. bo jak konczyly sie kupno przez neta ostatnio to w ogole nie mozna bylo zaznaczyc banner "bilety Wisla - xxx" , nie wspominajac o przejsciu do wyboru miejsc, i platnosci.. niech sie ktos wypowie kto kupuje teraz online:) |
Cytat:
|
Nie wiem jak Wy, ale ja mam tylko podgląd wolnych miejsc, opcji zakupu nie mam.
|
Też już nie mam
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl