![]() |
Cytat:
|
meldunek nie ma nic do prawa własności.
pozdr |
Cytat:
nie wiem jak dziewczyna, ale Ty chyba będziesz zadowolony :P pozdr |
Ejj mam pytanie. Czy myślicie, że są możliwe prywatne kursy przygotowywujące do DSD II w Krakowie? Wiem że są możliwe w takich LO jak I, II, V, VI, VIII, XVI ale mam na myśli kursy prywatne:)? Proszę o odpowiedź.
|
Cytat:
|
A ja mam pytanie czy ma ktoś filmik albo podklad dzwiękowy naszego bębniarza krzyczącego ZZZZKSSSS ???
|
Szlak mnie trafi. Wie ktoś może co jest nie tak jak głos elegacko wszedzie działa a jak włączam Fife '09 to nie? A drugie pytanie tez tyczy się Fify - jak grac online? ściągnąłem sobie to EA download i nie wiem czemu nie moge wpsiac kodu seryjnego do aktywacji i nie moge grac...
|
Do "komputerowców" i osób używających Oprogramowania Linux Ubuntu... Jak przeniose sie na ten program to bede mial problemy ze sterownikami do programów gier itp... Czy mogę bez problemu ściągać sterowniki i programy na Ubuntu?? I jak oceniacie ten program?? Pzdr
|
Jaki program poleciecie do zmiany formatu z AVI na DIVX/ XVID? I jakby Ktos mogl to "instrukcja" szczegolowa do tego ;) z gory dzieki
|
Gdzie mogę znaleźć w miarę dobre zdjęcia opraw Wisły ?? Chodzi mi przede wszystkim o tą z meczu z Widzewem (Bo nasz armia to potęga...) i tą z Legii (Bogowie trybun). Chcę sobie tapetkę zrobić. :D
Z góry wielkie dzięki. :) Edit: Dzięki MackoTSW |
Cytat:
http://z6.invisionfree.com/UltrasTif...topic=56&st=11 |
jak zrobić kolaż w Gimpie? o ile się da...
|
Cytat:
|
http://www.sendspace.pl/file/at1ABUu0/ nie wszystko, ale większość.
|
Gdzie można kupić (poza halą targową) używane akademickie ksiązki?
|
Mam pytanie co do wyjazdu z LECHIĄ do Wodzisławia... W jakiej cenie beda bilety i dojazd?
|
Cytat:
Akademicki jest na Jabłonowskich. |
Dzieki, własnie o jakies konkretrne miejsce, bo w kilku antykwariatach byłem i zwłaszcza o technicznie podręczniki trudno.. Więc uznałem że źle szukam.
Dzieki jeszcze raz |
To na Jabłonowksich masz nawet dwa - jeden taki ogólny, Akademicki (o nim myślałam). A jest też drugi, wlaśnie techniczny z tego co wiem :) Więc w ogole ;) ale za jego "techniczność" nie ręcze - nie byłam, info telefoniczne ;)
Pzdr |
Gdzie tanio ;) i w miare dobrze mozna dosztukowac, na wpola zlamanego zeba.... Najlepiej dzisiaj...
:pobity: |
mam pytanie jak nazywa się program do np, umieszczania swoich zdjęć na bilbordach lub że ktoś trzyma twoje zdjęcie xD
|
Wiecie dlaczego neima w nocu juz skrotow na tvp 2 w nocy zawsze po meczach?
|
|
szukam zdjęcia z meczu Śląska gdzie na płocie wisiał trans:
NIE CHCE WAM SIĘ GRAĆ ? TO WYPIERD***Ć ! |
Mam pytanie, gdzie obejrzę jutrzejszy wyścig Grand Prix Australii przez neta? I o której godzinie:D?
|
Cytat:
8:00 rano http://www.justin.tv/directory/sports |
W najblizszy poniedziałek ukaże się kolejne wydanie poczytnego tygodnika pod tytułem Newsweek, w którym poczytacie o jednym z naszych kibiców - wyjazdowiczów, którego mieliście okazję już poznać w jednym z ostatnich numerów Forza Wisła.
Zdradzimy jedynie, że, co w przypadku pisania o kibicach nie częste, będzie ukazany w pozytywnym świetle. Więcej dowiecie się w poniedziałek sięgając po Newsweek. (Listopad 2008) - SKWK Ma ktoś może ten artykuł? Chętnie bym przeczytał. Z góry dziękuje. |
Wiecie może jaki wynik el. do MŚ meczu Maroko - Gabon? Bo nie mogę nigdzie znaleźć... :/
Dzięki ;) |
Cytat:
futbol24.com |
Witam, mam prośbę, chciałbym ściągnąć film pt. "Pat Garett i Billy Kid" - western z 1973 roku:). Bardzo proszę o pomoc. Zależałoby mi również na lektorze PL, bo na napisy to nie liczę, ale gdyby komuś się udało.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl