![]() |
Tak jak mówi Hives4 trudno to nazwać transmisją bo prawie cały czas obraz był czarny z migawkami z meczu, po 5 minutach dałem sobie spokój. Neta mam na wysokiej przepustowości
|
Przez 1 połowe były problemy techniczne, druga połowa szła juz normalnie.
|
Od 45 do 78 był obraz. Kostal ładnie poszedł w akcji bramkowej, ale to tylko Raków i tylko sparing jak nauczyło naz życie w jego wykonaniu.
Kort ladnie strzelił, choc pozostalo mu tylko trafić w piłkę Grał wg mnie efektywniej niż Wojtkowski w tym spotkaniu Poza tym Grabowski solidnie. Myślę że może wywalczyć 1 skład. Kondek na stoperze też ma jakieś szansę na angaz. Ogólnie Rakow nie byl zbyt wymagajacym przeciwnikiem, a że nasi młodzi dużo biegali i walczyli to kontrolowali spotkanie. |
Cytat:
|
Nie ma sie co podniecać wygrana tak jak nie ma co sie przejmować porażkami w sparingach. Jedno co cieszy, ze graliśmy w dużej mierze młodymi i nowymi zawodnikami, więc cieszy, że na tle nawet I ligowca coś pograli
|
My planujemy zacząć grać jakieś sparingi w normalnym składzie i zgrywać zespół czy może ja czegoś nie rozumiem i ta losowa zbieranina to jest nasz normalny skład?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Koledzy, Stolarczyk trenerem został 12 dni temu. Jeżeli dziwi Was to, że robi zupełny przegląd kadr w trzech pierwszych meczach, to nie dojdziemy do porozumienia. Nie bez przyczyny dołożono sparingpartnerów do pierwotnych planów Carrillo.
|
Zawsze mnie bawi twierdzenie, że wyniki sparingów w okresie przygotowawczym nie mają żadnego znaczenia bo zawodnicy są po ciężkich treningach... tak jakby przeciwnicy nie trenowali i leżeli na plaży i przystępowali do meczu sparingowego na świeżości...
Faktem jest, że obecne wyniki wiele nie mówią bo mamy nowego trenera, ktory musi poznać druzynę a i sporę zmiany w składzie powodują, że i zawodnicy muszą się poznać... Mnie bardziej interesuje, czy ktoś oglądał nasze sparingi i może powiedzieć jak sprawowali się nasi nowi młodzi zawodnicy? |
Lis - bardzo dobry refleks na linii, gra nogami do poprawy,
Grabowski - osobiście mnie nie zachwycił ani w defensywie ani w ofensywie Grymm - jeden sparing to trochę mało na ocenę, grał w jednej linii z Bashą - nie zauważyłem pracy typowej dla defensywnego pomocnika, ciągnęło chłopaka do przodu Kort - na razie prezentuje się najlepiej z nowych, nie boi się wziąć odpowiedzialności w rozegraniu czy podejść do karnego (pewnie wykonany). Pierwsza bramka patelnia - Kostal wyłożył piłkę "nie do spaprania". Nie ma też co oczekiwać cudów - solidny ligowiec. |
Mnie Grabowski się podoba pod względem mentalnym. W porównaniu do naszych wychowanków zupełnie inaczej czuje się na boisku. Nie unika gry i jest zdecydowany.
Wczoraj w sparingu Bartosz grał na prawej obronie (oglądałem mecz od 10 minuty) i wyglądał najsłabiej na boisku, rywale szybko go wyczuli i większość akcji robili jego stroną a on strasznie się gubił. Grym to bardziej pozycja 8 niż 6, zresztą tak jak Basha, myślę że brakuje nam jeszcze tej typowej 6. |
Cytat:
|
ktos sie orientuje czemu Halilovic nie gral w springu?
|
I czy ktoś oglądał sparing i jest wstanie opisać jak on wyglądał z naszej strony?
|
Gramy bardzo przeciętnie. Od patrzenia bolą oczy. Mecz do zapomnienia. Kopanina z dwóch stron... nie wyglada to dobrze
|
Pytanie do tych, którzy śledzą sparingi. Co możemy na ich podstawie powiedzieć o Kolarze?
|
Cytat:
|
W meczu z Karwiną moim zdaniem był najgorszy na boisku, wczoraj natomiast biegał na okrągło, aktywnie pressował, zaliczył ładną asystę, ale sam żadnego strzału nieoddał. Powiedziałbym, że to był jego niezły występ, ale tak naprawdę nie wiem jakie są jego atuty.
Halilović ma prawdopodbnie zwichnięty bark. |
Mnie sie wydaje, że Kolar ma jakiś zmysł do gry kombinacyjnej, aczkolwiek niepokojący jest fakt, że w żadnym sparingu przez te wszystkie miesiące nie trafił do siatki.
|
Cytat:
|
Piperzyć sparingi, żeby w meczy ze śledziami jebnął 1-2 bramki i Kolar się przestawi ....
|
Oglądaliście mecz z Monaco? Ja niestety nie miałem okazji...
Jak wyglądała gra Wisły? Coś się wyróżniał? Jak młodzi? |
Mecz miał tempo wieczornej przebiezki po parku to ciężko coś konkretnego powiedzieć
Małecki trochę ładnych piłek podogrywal dołem, ładnie poklepali z Pietrzakiem przy bramkowej akcji, Z tyłu raczej pewnie to wyglądało, w ataku będziemy się męczyć strasznie w tym sezonie Kostal bezbarwny, Mały jak to on na jedną dobra decyzję 4 piłki wystrzelił w trybuny, i mam tu na myśli wyższe rzędy raczej Kolar to mi takiego brazylijskiego ananasa Beto przypomina, co w 10 meczach chyba strzału nie był w stanie oddac Z mlodych Śliwa miał ładna akcje, Plewka wygląda solidnie, z naszą bryndza w pomocy może się przebić do kadry meczowej, reszta bezbarwna |
W ataku mamy tylko Ondraska, Kolar człowiek widmo.
|
Kolar, podobnie jak Ondraszek to jest tzw. napastnik defensywny.
|
Dziwnie to powiedzieć, ale podobał mi się Pietrzak w tym meczu. Technika i dynamika.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl