![]() |
Cytat:
|
ja dziś gram z pewnością Glasgow Rangers+Olympique Marseille kurs 1,62
i zastanawiam się nad zakładem, że Manchester i Bordeaux strzelą kurs ok. 1.45 |
Cytat:
|
Polonia Warszawa-Czarni Słupsk 2
Manchester Utd.-Bayern over 2,5 i to by było na tyle:) |
Man Utd strzeli
Oeste-Rio Branco 1 ako 1,56 noo :) |
co sadzicie o takim kuponie
Zagłebie-cracovia- 1 St.Truiden-Anderlecht-10 Man.City-Birmingham-1 Ruch-Odra-1 Kurs 8,42zł |
|
Cytat:
Buki masowo wycofywały ten zakład ze swoich ofert. Ja zagrałem w betssonie po kursie 2,35. Ostatni raz jak widziałem, to było 2.00, więc oby nie było niespodzianki :D Dzięki za informację w każdym razie. ;) |
Rangers z handi
Chamakh (Bordeaux) strzeli MU-Bayern - będzie czerwona kartka :D Pierwszy raz w życiu zagrałem tego typu kupon, stawka 5 zł, kurs 16,40. |
Marseille - Sochaux 1
Manchester United - Bayern München x2 15 e.w 40 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Steaua
OM kurs 2,84 |
W meczu Znicz Jarosław - Koszalin , trwa dogrywka , jak nam buki to policzą w wypadku dogrywki i wygranej Znicza Jarosław ?
|
Manchester Utd - Bayern 1
Marsylia - Sochaux 1 Unirea - Metan 1 Poli Timisoara - Curtea 1 za 25 do wygrania 98.60 i taki dla zabawy, dokładnie wyniki: Manchester - Bayern 3:1 Bordeaux - Lyon 1:1 za 5 do wygrania 343.20 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zależy, czy masz opcję "wliczając dogrywkę", czy możesz stawiać remis. U mnie było łącznie z dogrywką, więc niestety w tył. W pewnym momencie przegrywali 11 punktami, potem doprowadzili do dogrywki, żeby przejebać w niej 1 punktem. Dramat, no ale cóż, life goes on.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzisiaj na plus.Jutro się coś rano znajdzie :)
edit. na noc Edmonton-Colorado 2 (zwycięzca) 1,5 Minnesota Timberwolves – Golden State Warriors under 230 pkt 1,9 |
dzisiejszy dzień jak najbardziej udany. Na jutro wygrana Liverpoolu przynajmniej za 100 i pewnie też wygrana Wolfsburga (za trochę mniej), bo to co zagrali ostatnio w lidze napawa wielkim optymizmem, a Fulham nie dość, że męczyli się ze słabiutkim Wigan u siebie to jeszcze nie najlepiej grają na wyjazdach, a poza tym Dżeko miażdży.....
|
Myśle nad takim coś na jutro za 100zł:)
Liverpool FC - Benfica 1x VfL Wolfsburg - Fulham FC 1x Atlético de Madrid - Valencia CF 1x |
Na dzisiaj tylko:
awans: Benfica 200zł e.w 400 |
Bet At Home:
FC Politehnica Iasi - CFR Cluj 2 1,60 Betsafe: Wolfsburg - Fulham 1 1,65 Lapentti - Cabal 1 1,25 AKO: 2,06 |
Wolfsburg-Fulham 1
St.Liege-HSV ilość goli w 1 połowie over 0,5 |
Ile wam idzie wypłata z Bah?
Ile też trzeba czekac aż mi wezmą kwote z konta? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl