![]() |
|
Murawskiego skusiła Pogoń, a ja słyszałem że Kaźmierczak już w Śląsku nie zagra, może w lato się z nim dogadamy :D
|
"Szykuje się jakiś transfer, podobno dobry zawodnik............tyle na razie"
Za wislaportal.pl by Lolek. |
Cytat:
http://www.poznan.sport.pl/sport-poz....html#TRrelSST |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ślusarski w Arce wyląduje;)
Oj, przydałby się napastnik... |
Stawiam że to będzie,napastnik z zagranicy wolny transfer bądż wypożyczenie..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Toto Tamuz spełnia kryteria. Wolny transfer, dobry napastnik, z zagranicy. Byłoby słodko :)
|
Cytat:
|
Może to ten z ligi węgierskiej co była o nim mowa kiedyś, co Żuraw niby kogoś znalazł?
|
Cytat:
|
Bardziej sprawdzonego nie ma...
|
heheheheheeh tego tu brakowalo od dawna... Goraczki transferowej!!!!
PS. co z tym Klariciem? Dlaczego przez 2 ostatnie spotkania nie bylo go nawet w 18 meczowej?? |
Klaric
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra..._Danijela.html Szkoda że to tylko hasło w komentarzach. Ale miejmy nadizeję... |
Lolek to sprawdzone zrodlo i to bardzo wiec zobaczymy...
Wkoncu to on "maca" naszego każdego nowego zawodnika...:> |
Pamiętam, że to on pierwszy wspomniał o Nunezie zanim ktokolwiek o nim napisał w kontekście przyjścia do Wisły, więc gość ma całkiem sprawdzone informacje. Nie jest powiedziane, że to napastnik. Może Milinković, kilka tygodni temu jakiś gość pisał na TT że negocjuje z Wisłą.
|
Bardziej trzymałbym kciuki za bocznego pomocnika niż napastnika. Stilić i Guła pokazali ostatnio, że mogą efektownie i efektywnie wbiec w pole karne. Za to naszym obecnym skrzydłowym przydałoby się mieć nad sobą bat. ;)
|
Cytat:
|
Szok, żeby o Lolku nie słyszeć...
|
Pewnie jakiś chrześniak albo syneczek kogoś wysoko postawionego w zarządzie w Wiśle.
Nie widzi mi się żeby tak "zwykły" kibic jak Ty i ja.. E:O Lolku słyszałem dobrych parę lat temu |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Po to jest ten temat, żeby spekulować.
Więc jeśli miałby przyjść Tamuz to może być wzmocnieniem. Widziałem go kiedyś przeciwko Legii i na jej poziomie robił różnice w meczu. |
Cytat:
|
Cytat:
Wrzućcie na luz, będzie transfer to będzie, nie ma się co nakręcać. |
Jeszcze niedawno byla teza, ze jesli kogos nie sprzedamy, nie bedzie kasy na Dudke...nikt nie odszedl kasa sie znalazla...
A teraz pomimo braku oslabien znowu ma ktos dolaczyc? Czyzby szef wszystkich szefow "poczuł krew" i chce na powaznie powalczyc o mistrza? Napastnik, lub skrzydlowy.... zrob nam dobrze szefie:) |
wyczuwam Ślusarskiego.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:43. |
|
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl