![]() |
|
turbokrasnal :) tak, mi tez kojarzy sie ze z 99 grał Penksa.
ehh to PAO... |
99 przynosi pecha ;)
|
Ja też żadnego poważnego grajka (u nas czy gdzie indziej) grającego z 99 nie pamiętam.. Ale bądźmy poważni, numery nie grają
Mam tylko nadzieję, że ten chłopak jest rzeczywiście wymiernie lepszy od naszych polskich piłkarzy w naszej szerokiej kadrze czy niższych ligach (choćby małopolskich)... |
Żeby wziął 69 zyskałby mój dozgonny szacunek.
Zresztą niech w.......i taką jedną jedyną bramkę jak Boukhari i ma u mnie wyszynk i opierunek do końca pobytu w Wiśle. Nawet jak mu odjebie, świeże bałkańskie kozy będę mu dostarczał za tę strzeloną bramkę. |
Rynek Austriacki jest umówmy sie ,dobrze inwigilowany przez europejsckich scoutów.
jakos nie wierze ze gra sobie taki Klaric ,mlody ,zdolny i nikt go nie wypatrzyl wczesniej i tym samym sporzatnał go konkurencjii bron boze nie wyciagam zadnych wniosków ,ale ten fakt daje do zastanowienia Byle to nie byl Austraicki Grzegorz Kmiecik. Ale byc moze cos jednak potrafi............ |
Cytat:
http://img2.news.zing.vn/2013/06/05/ronaldo-99.jpg Może by się nadał:mysli: Byle nie był http://img2.news.zing.vn/2013/06/05/...zerouali-0.jpg :-D ----------------------------- Opcja ratunkowa. Pozostaje mieć nadzieję, że wypali. |
Antonio Cassano - 99 Sampdoria, Inter , Parma
|
Cytat:
|
Milik jak grał w Górniku to miał 99.
|
Wisła nie wykosztuje się na tym transferze. Póki co to tylko półroczny kontrakt. Więc tan naprawdę będzie to kolejne 6 miesięcy testów.
|
Dobrze, widzę że pobudziłem Wasze szare komórki wieczorową porą ;)
No i masz rację gigant, jeśli z pasiastymi bramkę strzeli to do tych kóz się dorzucam ;) |
Cytat:
To wiem,ja tylko zastanawiam sie nad tym czy jest sens takiej polityki czy nie lepiej poprostu znalesc 18-latka w Polsce. Bo i tego i tego i tak trzeba dlugo bedzie ogrywać. |
Cytat:
a już mieliśmy takiego jednego zdolnego, którego ogrywaliśmy, a skończył w Lechii |
Ale mamy też Chrapka, który może pójść za naprawdę dobrą kasę kiedyś. Mieliśmy Błaszcza (tak, wiem, ze to akurat bardziej zasługa Brzęczka, niż naszych skautów).
|
To czy Polak, czy Chorwat to nie ma znaczenia. Liczy się poziom sportowy.
Wole dobrego(?) Klaricia niż Kamińskiego bez żadnych zalet. Skoro Smuda stwierdził, że jest lepszy od polskich rówieśników w Wiśle, to czemu by nie spróbować. |
chyba jakaś niespodzianka dzisiaj :)
edit; fuck, na komorce mi obicelo zdjecie z fb wislakrakow.com i nie widzialem ze kosuzlka obok 99 to Stilic, nie ma niespodzianki;/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sprawa Dudki chyba klepnięta. Napisał na swoim Twitterze:
Cytat:
|
A dudka przyjdzie mimo Chaweza że jest ? czy Chawez dalej ma być sprzedany ?
|
Prawdopodobnie już wszyscy zostaną, wygląda na to że Dudka to ostatni transfer więc zostajemy z 2 skrzydłowymi trochę mało
|
@Syryls zauważ, że gra Wisły w ostatnim czasie nie opierała się na atakach skrzydłami.
Głównie to byly akcje konstruowane ze środka pola. Teraz najpewniej jeszcze Garguła wejdzie na prawe skrzydło zwalniając miejsce na środku Stilićowi |
Cytat:
|
normalnie zaje**ście, praktycznie bez deffensywnego pomocnika :D
|
@up Ostoja, Dudka, Nalepa, Uryga.
Poziom jest jaki jest ale z tego co widzę to chyba jakichś mamy? |
Zanim Dudka się ogarnie i wróci do jako takiej formy to też kilka kolejek minie.
Widocznie uznali,że Szawez i Bunoza i tak w lecie odejdą i możemy się szarpnąć na te pół roku pensji. A dwa,że po miesiącu l4 pensję Jovanovicia przejmuje ZUS... @up Nalepy i Urygi bym nie brał na poważnie ,póki co bliżej im do A klasy niż do Ekstraklasy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:27. |
|
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl