![]() |
wygramy wygramy wygramy wyborców Bronka pozdrawiamy. Prezydenta mamy
|
Cytat:
Z tego co mi wiadomo na 50 czy tam 90 tys ludzi, nie wierz bezgranicznie w slupki :)) |
kreseq mam nadzieje ze masz racje, w Gdańsku rozpacz na chwilę obecną o której teraz następne wyniki ???
|
obaj kandydaci to dno dna, oby wygrał Komor zobaczymy co platforma nawojuje (PiSiorki już mialy władze w jednej rodzinie i nic z tego nie wyniknelo czas dac szanse Donaldom)
|
51, 5 procent ogólnej liczby obwodów: Kaczyński - 50,4 proc. Komorowski - 49,59 procent. Kaczyński na prowadzeniu.
|
powinny byc co godzine informacje o wynikach , o 3 ma być z 90-95% obwodów... dwa tygodnie temu bylo podobnie ale nie o 23:50 a o 2:00 (tak mi sie wydaje byla glucha noc;p) ,więc obstawiam ze w nastepnych konferencjach Jarek powiększy przewagę ... ale byłyby jajca no ,ale cóż zwisa mi to kto będzie i tak nie ma realnej władzy w państwie
|
No to ładnie. Ponad połowa obwodów i Jarek liderem. Jeśli on wygra to w Polsce żadna ustawa nie przejdzie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Pamietasz ile ustaw wetowal jego brat? Skonczcie powtarzac brednie... Nie, USA to jak wiadomo wojewodztwo hamerykanskie, zaraz obok wielkopolski.... Pomysl. |
Cytat:
podbijam ! i pytam czy wyniki z zagranicy które będą przesyłane na końcu - to również wyniki z USA ? |
Cytat:
następna konferencja za OK godzinę. Najpóźniej o 2 w nocy. |
:lol:
Żal mi was, naprawdę. Chyba faktycznie za długo już Wisła nie grała meczu o punkty:> AEEEEAAAOOO, Kaczyński GOOOOL! Gola, gola, gola, strzelcie PO gola! :rotfl: Tylko która strona jest tu na wyjeździe? |
W USA chyba wybory wczesniej sie zakonczyly nie ?
Krakow za Komorem wiec Kaczynski jest gosciem ;) |
ja nie byłem za żadnym z nich bo co to za demokracja jak w 1 turze lansowało się tylko dwóch kandydatów... już z góry było wiadomo kto do drugiej tury przejdzie..
teraz głosowałem za JK, ale strasznie mnie ciekawi co zrobi PO z pełnią władzy, bo narazie to zamiast rządzić kłócą się z PiS.. dla mnie to parodia żeby partie z tej samej strony tak się żarły ze sobą.. Jeśli wygra BK to czekam na prawdziwe oblicze PO :P pzdr |
Ale pierwsze 20 procent zliczonych to małe okręgi , 30 procent dopiero mieszane .
W 20 procent małych okręgów to napewno pare procent dla Pis , więc spokojnie . Raczej mało prawdopodobne żeby 3 sondaże się myliły i to tak znacznie . |
Coraz ciekawiej :) Jarek obecnie o włos przeważa, choć myślę, że Bronek wzorem I tury prześcignie Kaczyńskiego o 1-2%. Ale głowy nie daję, będzie dużo śmiechu jak się rano okaże że Komorowski przegrał :)
PS. Już nie przesadzajcie, że przy JK żadna ustawa nie przejdzie, nie ulegajcie manipulacji GW i TVNu. |
Cytat:
Myślę, że historia się powtórzy. Bez paniki p. gen. Dukaczewski . :) |
dzięki za odpowiedź.
a o USA pytam bo jednak głosowali ponad 6 h przed nami, i jestem ciekaw czy na końcu je podliczą czy teraz są liczone te głosy ? |
z tego co słyszałem w Trójce o 22 to te z USA w pierwszej kolejności miały być przeliczone...
|
A nie mowilem Jarek na prowadzeniu trzeba miec nadzieje ona umiera ostatnia :D
|
Cytat:
|
Polecam jutrzejsze wydanie Eski Rock, ciekawe co na to Wojewodzki :D...
|
Cytat:
Nikt się tak nie napieprza jak Polak z Polakiem. |
Polsat! :p
"sowieci do Moskwy" i "tu jest Polska" . Polska Rosja 1-0. |
Cytat:
|
Pozostalo 700 tysiecy glosow z Warszawy czyli spora czesc calosci, z czego 3/4 na Komora i wiecej w sumie nie ma co sobie glowy zawracac tematem wyborow :D
|
Nie no, teraz jest pytanie - co będzie po 70-75% głosów. Jeśli przewaga Jarka się zwiększy to może wygrać, jeśli zmniejszy, to wygra Komorowski.
|
Tak samo mam, jak zawioda to ide glosowac na Napieralskiego w parlamentarnych... :foch:
|
Jak by tak wygral komorwski to zobaczycie jaka bd marjonetka tuska i zobaczycie ile ukradna pieniedzy razem, Ja glosowalem na Janusza Korwina Mikkego ale nie przeszedl do II tury wiec rozsadniej bylo glosowac na Kaczynskiego ktory nie jest umoczony , reszta to bandyci i komunisci w przebraniu demokratow
|
Dla przypomnienia 1 tura:
15% obwodów - 2 punkty przewagi Komorowskiego 50% obwodów - 0,7 punktu przewagi Komorowskiego 71% obwodów - 2,7 punktu przewagi Komorowskiego :D Powtorka z rozrywki drodzy panstwo. |
Cytat:
Kaczynski ktory nigdy nie poszedl siedziec a ktory z duma mowil o tym w ostatnich dniach kampani gdzie on nie siedzial ? Ten ktory mowil ze nie bedzie koalicji z Samoobrona, ten ktory mowil ze jak jego brat zostanie prezydentem to on nie bedzie premierem ? Ten ktory mowil bratu ktore ustawy wetowac? Komorowski pewnie bedzie marionetka i wszystko Platformerskie podpisze ale patrz na obie strony medalu a nie tylko na swoja wlasna ideologie !!!:shock: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Arkas - tak sie sklada ze glosowalem na Kaczynskiego :D Chodzi o zwyczajna znajomosc NIEZMIENNYCH sposobow zliczania glosow i znajomosc "preferencji" danych okregow.
Pisze to pierwszy raz, a dopisalem w ramach ciekawostki. |
Cytat:
|
Noi co ze siedzial? to tak jak bys powiedzial ze Walesa to bohater ktory w 88 roku omawial okragly stol i popijal wodeczke z kiszczakiem. O 1:10 Wyniki pkw nastepne bd , czekamy
|
Cytat:
Najbardziej przekonuje że jednak Bronek wygra, sondaż TVP - to by była gruba jazda gdyby exit pools aż tyle się pomyliło. Ja osobiście kibicuje Komorze choć ani w pierwszej ani w drugiej turze nie poszedłem głosować - natomiast żadnej tragedii nie będzie jak wygra Jarek |
Ale ja Wam powtarzam nie macie sobie co nawzajem ublizac i podniecac sie PiSem czy innym PO, to jest jedna ta sama banda warta siebie. Dalej bedzie w Polsce zle i dalej bedziemy krajem z liderami debilami na czele.
A Wy sie klocice ze Jarek jest fajny albo Bronek. W czym? Jedno warte drugiego, oby ylko glosow nazbierac to naklamia, naobiecuja a pozniej ich w dupe bedziecie mogli ucalowac :) |
|
Cytat:
O to ze Kaczynski klamie w zywe oczy, a polowa naszego spoleczenstwa tego nie widzi, ( nie mam ochoty sie tutaj spierac bo spiacy jestem ale nie usne wiedzac ze nastepna Kaczka jest prezydentem ;d) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl