![]() |
|
Włosi dużo bzdur wypisują jeśli idzie o transfery. Przyleci, to można dyskutować, bo na razie to leci do nas już drugi miesiąc i dolecieć nie może.
|
Klarić chyba juz podpisał https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/...98310123_n.jpg
|
a zdjecie skad? :)
|
z fcb Klaricia
|
OOO Gadaj skąd zdjecie. Jeśli faktycznie będzie już z nami oficjalnie to bardzo dobre posunięcie ;)
|
snilo mi sie, ze Sikorski miał u nas numer 99 ;o ale co wy widzicie w tym Klaricu? taki dobry?
|
ma 18 lat, duzo nie zarabia. Lepiej uzupelniac sklad perspektywicznym grajkiem niz V-ligowym Wlochem.
|
Daj lepiej link do tego profilu bo na tym https://www.facebook.com/DanijelKlaricFansite?fref=ts nic takiego nie ma miejsca
|
|
Mateusz Święcicki @matiswiecicki 31 min.
Szykuje sie kolejny wielki come back do Wisły. Pytanie czy tak udany jak powrót Pawła Brożka |
jednak ta koszulka to nie fake. dodal ja na prywatny profil
|
Cytat:
|
Kalu Uche:P a tak na serio to pewnie Dudka
|
Melikson ? Hmm.. było by ciekawie
Ostatnio stracił miejsce w 1 składzie noo i jego klub zajmuje miejsce spadkowe. Kto wie.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@Karherop
Gdyby chodziło o kogoś do sztabu szkoleniowego, to ten dziennikarz nie porównywałby tego powrotu do Pawła Brożka (czynnego piłkarza). |
Co do Miskiewicza to nie jest dla mnie bramkarz , wedlug mnie to zespol , calosc zasluzyla na uznanie . On stal w bramce i mial puste konto ! Nic wiecej . Nic osobiscie do tego bramkarza nie mam , ale on ma problemy z wybiciem pilki do przodu co jeszcze zla gra na przed polu i pewnie wiele innych wad . Co ten chlopak robil w Ac Milan ?
Nigdy Wisla nie miala szczescia z bramkarzami to jest jakis ewenement ta skale swiatowa !!! |
Cytat:
Nie mniej jednak cieszyłbym się bardzo gdyby właśnie ktoś z dwójki Franek/ Szymek miał u nas pracować. oznaczało by to rychłą współpracę z AP21, o której jednak wciąż cicho... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Obstawiam ze chodzi o Dudke.
Ale wolałbym Maora :) |
Po tym jak pisali że "Żuraw" znalazł nam napastnika poniżej 25 lat i mowie o wielkim powrocie, skojarzyło mi się to z Andres Rios - tylko nie pamiętam jak tam z jego kontraktem...
PS. Maor, to by było coś :) |
Cytat:
|
Wam się chyba w głowie przewraca. Ilu mamy mieć tych pomocników? 3/4 kadry?
A Brożek dalej sam.. A nie przepraszam z Klariciem. |
Myślę, że porównanie do Brożka to raczej nawiązanie do czasu spedzonego w klubie, więc Rios i Melikson odpadają (choćbym ich chciał). 90% na Dudkę.
|
Cytat:
|
Cytat:
Lepszy Dudka w środku niż Piotrek Brożek albo Burdeński, a w ataku skoro mógł grać Boguski to i Donald lub młody Klarić da sobie radę jeśli tfu tfu Brożkowi coś się stanie, a my nikogo nie kupimy (chciałbym się mile zaskoczyć jakimś transferem) |
ZWE: Dudka tez jest pomocnikiem, więc wychodzi ze będziemy mieć ich nadmiar...
Nie ma co ukrywać, że największą potrzebą Wisły na dzien dzisiejszy jest pozyskanie napastnika. Liczę, ze w ciągu najbliższego tygodnia ta sprawa sie rozwiąze, bo jak Brozio nie bedzie mógł grać to kaplica. Co do Riosa - dobry pilkarz, za wczesnie sie go w Wiśle pozbyli. cóż... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:19. |
|
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl