![]() |
http://i54.tinypic.com/2ut3mds.jpg
LE na następne dni. a na dziś tak jak wklejałem wcześniej, Wisła wygrała, teraz czas na Jagę i wpadną 4 dyszki. |
Na koniec dnia:)
Valencia - Almería 1 ako 1.35 |
|
pięknie zakończony weekend :)
http://tinypic.com/view.php?pic=2r6fjvq&s=7 http://tinypic.com/view.php?pic=2mqsq4x&s=7 |
zmień bukmachera, bet-at-home.pl ma najmniejsze kursy i malutką ofertę :)
|
dzisiaj udany dzień, szkoda tylko tego meczu Auxerre - Toulouse 1x :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Siwy jedna sprawa... wszyscy tu podajemy swoje TYPY,czesto nawet poparte analiza,ktora zechce nam sie mozolnie napisac. Czasem wrzucimy jakis kupon. Facet od kilku stron nie podasz ani jednego swojego typu dla innych przed zdarzeniem,jedynie wklejasz SKANY KUPONÓW juz rozliczonych z komentarzami typu "lux" ,ale po ch.uj? Niedlugo wszyscy mozemy zaczac wklejac same skany,bez podawania typow i temat bedzie mozna skasowac... Wydaje mi się,że nie tylko mnie to irytuje,wiec bardzo Cie prosze jezeli chcesz cos wniesc od siebie do tematu to nie zasmiecaj go w ten sposob.pzdr |
Cytat:
|
|
Barcelona - Real Madryt 1
2.05 |
LAL -8,5 po 1.90 na noc za drobne bo coś ostatnio NBA i NHL nie moge trafić.
|
Barca-Real over 2,5 1.65
|
Atl. Huracan - Lanus Lanus DNB 1.70
Lugano - Aarau 1 1.70 Leicester - Nottingham 1 2.10 |
Barcelona - Real Madrid over 1.5
ako 1.16 |
Expekt, Bet365 czy Unibet, co najlepsze dla osoby żegnającej się w końcu z BAHem? ;)
|
Cytat:
Udało mi się na Wisełce zgarnąć 50€ za mecz z Polonią. Kurs był prawie 3.00! Gram tam pięć lat i nigdy mnie nie zawiedli więc gorąco polecam. |
Cytat:
|
Barcelona - Real Madrid (Liczba spalonych) (Poniżej/powyżej: 5.5) over kurs 1,72
Tours - Le Mans (Double Chance) 1x kurs 1,29 @ 2,22 |
Jak uważacie warto brać bonus powitalny ? Niby to 2 x więcej kasy, ale trzeba całość 3 x obrócić, więc jakieś tam ryzyko jest :) Jak to widzicie ?
|
Cytat:
|
Ja nigdy nie bralem,jak wiesz ze chcesz grac powaznie ako 1.3,2 albo 3 ,single czy duble czy triple i masz na to pomysl to wplac kapital i graj,a nie baw sie w jakies bonusy.
|
Cytat:
|
Real Madryt @3,4 bet365
i radze wam się nad tym poważnie zastanowić! :-P |
Heh ja tam wole dzis siasc i ogladnac dobry mecz z DUZA iloscia goli :D zeby over 2,5 siadl heh chociaz osobiscie wole Barce ;)
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja się pokusiłem i mój typ to: Barcelona v Real Madryt (Suma goli)Powyżej 2.5Kurs 1.72 |
Pokusze sie jeszcze na jedno:D
Barcelona - Reaal Madrid 1x (W czym sie zasugerowałem:D Barcelona Guardioli nigdy nie przegrała oficjalnego meczu grając w pełnym składzie: Sezon 2008-09: Numancia 0:1 (brak Pique), Espanyol 1:2 (brak Puyola i Iniesty) Atletico Madryt 3:4 (brak Pique i Iniesty), Mallorca 1:2, Osasuna 0:1, Szachtar 2:3 (grały rezerwy) Sezon 2009-10: Atletico Madryt 1:2 (brak Pique i Alvesa), Rubin Kazań 1:2 (brak Puyola), Inter Mediolan 1:3 (brak Iniesty), Sevilla 1:2 (grały rezerwy) Sezon 2010-11:Hercules 0:2 (brak Alvesa, Puyola i Xaviego), Sevilla 1:3 (grały rezerwy) Ta drużyna w pełnym składzie jest niepokonana. Wygrać z nią można tylko, jak któryś z kluczowych graczy jest kontuzjowany. ) ako 1.30 nbp, gram na expekt:) |
a ja zagram całkiem inaczej :) za drobne:
FC Barcelona - Real Madrid Gole łącznie - Typ: 1 bramka kurs: 5,7 zł Spodziewam się raczej nudnego meczu, a zamiast wielu bramek - piłkarskich szachów. Mam nadzieję, że będzie inaczej, bo kupon za grosze postawiony, a wolałbym obejrzeć dobre widowisko. Stawiam na 1 bramkę w meczu, żebym nie był zawiedziony jak mecz będzie nudny i skończy się właśnie takim rezultatem :) |
Barcelona - Real 1 (1,95)
Messi gol (1,9) |
A ja zagram Barcelona - Real (-1)
@6,50 na Expekt.com |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
SportingBet na ten mecz przygotował 116 możliwośći zakładów. Są strzelcy. |
Cytat:
|
Cytat:
nadal byś postawił 1 na Leicester ? Bo muszę jeszcze stówką obrócić u buka, żeby móc wypłacić kaskę. Więc obstawiłbym na żywo ten mecz na becie365. Tylko czy jesteś pewien gospodarzy ? dziękuje za odp. |
kurs na Real w przerwie 21:D
Można zagrać za symboliczne 100zł:P |
Cytat:
I ja postawie złotówę. Bo w razie wygranej Królewskich - wygrywam więcej niż postawiłem kasy na Barcę. Więc tak czy siak się opłaca |
Cytat:
Lanus rusza za 15 minut. Cytat:
Argentinos Jrs - Colon 1 2.05 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl