![]() |
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie zachowajcie jad na Manuela...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Chyba Manuelę... Tą z Big Brothera. Panowie darujcie sobie. Fakt, to już nie plotka, Ochalik potwierdził rozmowy.
|
Panowie, trenujcie stosunek przerywany. Ten sam Białoński triumfalnie ogłosił 5 lat temu na interii że Carlo Costly jest w Wiśle. Spokojnie, pozaciskac zwieracze i czekać na oficjalne info.
Ps. Nigdy tej bałkańskiej przybłędy nie lubiłem i nigdy juz nie polubię, chociaz pewnie może być dla nas wzmocnieniem. |
Teraz obrońca solidny i jakiś szybki napastnik, szybki wystarczy...
E: Akurat ostatnio interia ma newsy z pierwszej ręki. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kontrakt trzeba opłacić i nie sfinansuje go Smuda, choć oczywiście nie umniejszam mu zasług związanych z tym transferem.
|
Stilić jutro (środa) podpisuje kontrakt z Wisłą.
|
Cytat:
|
oby tylko Semir więcej biegał na boisku bo pamiętam że z tym były u niego problemy.
Za pierwszej kadencji Franza w Wiśle też pamiętam mieliśmy takich dobrych technicznie środkowych pomocników Kulawik-Czerwiec-Bukalski a teraz Stilić-Guła-Chrapek |
Zmieniając temat, coś cicho o Bunozie
|
Na skrzydła by się ktoś przydał....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Według mediów jeszcze dzisiaj zostanie ogłoszony nowym piłkarzem Wisły. O ile przejdzie pomyślnie testy medyczne.
|
Panowie nie przesadzajmy z tym ze problem jest ze Stilic grał w Lechu . Z jakiego klubu bezpośrednio przyszli do nas Żurawski i Głowacki ??
Nie przypominam sobie zeby Stilic obrażał Wiśle itp. |
Dobar dan Semir. Witamy w Wiśle jak co. A z tymi gestami to róznie bywało, bo pamiętam jak Zieniu strzelił w Chorzowie dla nas to podbiegł pod psychofans i jaki gest im zrobił? pamiętacie? troszke gorszy ,no cóz(kozakiewicza) a potem tam grał. Zachowajmy umiar
|
Alez tu dawno nie nie pisalem :DDD
Generlanie koniec sezonu chyba kazdmeu pokazal ze druzyna potrzebuje nowych zawodnikow bo Smuda zwyczajnie nie ma ławki .Taki Stilic wiadomo kiedys jak mu sie chialo w Amice to byl najlepszy pilkarz,a dzis ,sam nie wiem.W dodatku nie lubie go :D ale zobaczymy jak sprawy sie potocza. |
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ow,nId,1092988
Podpisanie kontraktu przed testami medycznymi ? Ja wiem że w naszym klubie wszystko możliwe ale no bez jaj.. |
Cytat:
Czy w tekście napisano, że podpisano bez testów medycznych? Nie. Czy w tekście jawnie napisano, że kontrakt wchodzi w życie od tej rundy? Nie. Czy można podpisać umowę skonstruowaną w ten sposób, że w życie wchodzi tylko w wypadku pomyślnego przejścia testów medycznych? Tak. |
Tym, którym Stilic tak bardzo by przeszkadzał w Wiśle przypominam, że jeżeli hipotetycznie podpisze kontrakt to będzie mia taki sam stosunek do naszego klubu jak 2/3 aktualnego składu.
Zejdźcie na ziemię - czasy miłości zawodników do klubu skończyły się bezpowrotnie. |
O to to, jeden miłośnik odszedł.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:07. |
|
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl