![]() |
Szukam zdjęcia grafu Bene Nati z orłem (był na ostatniej stronie majowej Forzy) w dość dobrej jakości.
Pozdr |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kupiłem glosniki 5.1 creativa podlaczyłem je do komputera gdy słucham muzyki przez winampa i inne odtwarzaczenormalnie chodza jak 5.1 gdy jednak chce posluchac czegos przez internet (youtue, wrzuta i inne stronki) głosniki chodza jak 2.1 co zrobic?
|
Prawie na każdym odtwarzaczu jaki mam na kompie oprócz jednego filmy chodzą mi do góry kołem, co zrobić ?
|
Cytat:
|
Zrobiłem tak jak napisałeś SuperWisła i jak narazie działa ;)
dzięki ;) |
Ja mam pytanie odnośnie bilarda , jak to jest z faulami gdy :
- trafiamy najpierw w nie swoją bile , gdzie jest biała ustawiana przez przeciwnika . - nie trafiamy wogole bili , jak wyzej gdzie jest ustawiana przez przeciwnika I jak to jest gdy zostaje tylko czarna bila na stole i zostaje kilka razy nie trafiona przez biala , jest jakis limit fauli ? Pozdrawiam |
Wie ktoś jak znaleźć użytkownika YouTube ? Pamiętam fragment nazwy konta i tyle. Google nie pomogło mi.
|
Cytat:
wyskoczyły mi po prostu playlisty stworzone przez tego uzytkownika. |
nienormalny989
Czy limit jest to nie wiem, ale w przypadku tych pierwszych to jest ,,biała z ręki" |
kurde ludzie pomóżcie - przypomniała mi się dziś najlepsza gra poświęcona Formule pierwszej w jaką kiedykolwiek grałem.
Problem w tym, że zapomniałem nazwy, ale pamiętam, że była stara jak świat i miała duuuużo widocznych pikseli :D, ale była w pełni 3D Zna ktoś coś podobnego? |
Cytat:
|
Kiedy jest ogłoszenie wyników tego konkursu organizowanego przez Sizeer "Mistrzowska kolekcja"?
|
Banasik najlepsza stara gra f1 to byl Nigel Mansell jeszcze na pegasusa:D
podbijam moje pytanie o nowe To My Kibice w empiku |
Cytat:
|
F1 2002? :p
|
Cytat:
Niektórzy pewnie już nie wiedzą co to DOS, więc było to naprawdę dawno :-) Później już nie bawiłem się w nic aż tak grywalnego. To były czasy! |
jechał ktoś z Was publicznym środkiem transportu do Polańczyka ? jaki koszt ? czym najlepiej jechać ?
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Panowie pomozcie dzis uslyszalem ze jestem nieromantyczny :D Jutro jest rocznica pierwszego buziaka z aktualna moja dziewczyna :D I pytanei brzmi co na ta okazje? jakis drobiazg a zeby sprawil usmiech :) Licze na powazne sugestie
|
Cytat:
|
Tego ma az za duzo :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a wiesz może skąd można pobrać Grand Prix 1,2 lub właśnie 3?
|
Pytanie... czy jadąc za granicę samochodem nadal trzeba mieć zieloną kartę, czy nie?
jak to wygląda? |
Cytat:
http://rapidshare.com/files/43665922/GP3.part2.rar http://rapidshare.com/files/43672541/GP3.part3.rar |
Cytat:
|
Będzie zawiedziona że się nie oświadczył :rotfl:
|
Cytat:
w koncu szengen działa |
Cytat:
|
Witam wlasnie dostalem od 2 miłych panów z oddziału windykacji należności pisemko osobiście o uregulowaniu dlugu,i tu pytanie mandat ten był od straży miejskiej a dostałem go rok temu w styczniu,kolega mial to samo i zapłacił w sumie 106zł czy ja będe miał tak samo ? W sensie czy kwota ta nie urosła nie wiadomo jak :/
Szczerze mówiąc zupełnie o tym zapomniałem :/ |
Cytat:
Cytat:
EDIT: dymek_nhs: dziękóweczka! |
Nie ma ani słowa o odsetkach ustawowych ani na pismie ani na mandacie...
|
Cytat:
|
ok zadzwoniłem do gościa-bardzo miły o dziwo ;) poinformował ze to będzie kwota 106zł - to tak na przyszłość jakby ktoś miał podobne pytanie ;)
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=hsvfRocSmTQ ---> chyba o to Ci chodzi!!prosze bardzo |
Cytat:
Lepiej PKP, które dojeżdza do stacji Zagórz albo wysiadając wcześniej w Sanoku. Później PKS do Polańczyka. Co do kosztów to musisz na informacjie podzwonić. |
... gdzie jest 'Nowa Hala' Wisły?
ed: nieaktualne |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl