![]() |
Tak, tylko się utwierdzam że Letkiewicz ma 0 % szans na wygranie rywalizacji, karny Łubika nawet mnie nie dziwi, pierwszy mecz z nowymi kolegami, kilka piłek posłał takich o jakich Letkiewicz nie wiedział że można.
Francuz grał poł lewego w rozegraniu i było widać jakość i umiejętności obronę ciężko oceniać ale przypuszczam że dałby radę na DMie. Jordi ładnie się znalazł w polu karnym niech dalej pracuje a będzie dobrze. Sparing do zapomnienia poza asysta Pławinskiego |
Nie wyciągałbym na razie zbyt daleko idących wniosków z tego sparingu.
Nie dowiedzieliśmy się niczego nowego. Ta drużyna nadal potrzebuje jakościowych wzmocnień na kilku pozycjach, co było wiadome od dawna. A jeśli i Łubik z czasem będzie grał coraz gorzej zamiast coraz lepiej, może w końcu komuś w klubie zaświeci się (po trzech czy już czterech latach)wreszcie lampka pod tytułem: "Trzeba w końcu wyrzucić Załuskę i zatrudnić prawdziwego fachowca do roli trenera bramkarzy". Tak, wiem. Pewnie za wiele oczekuję. :evil: |
Co do Załuski to w pełni zgadzam się z Markusem, to był słaby przereklamowany bramkarz, który jest jeszcze słabszym trenerem. Absolutnie żaden bramkarz się u niego nie rozwinął, ba - większość się zwija. Co do sparingu - bez Rodado, pierwsza połowa z Tokarczykiem w staku, obóz dopiero się zaczął, nogi ciężkie. Jak to mówią pierwsze śliwki robaczywki. Ktoś ma jakieś info kto dobrze zagrał i czy Lubik maczał palce przy którymś golu czy raczej bez szans?
Edit: dopiero teraz zauwazylem, że jest transmisja, oglądałem gole i tak : Letki i Lubik zawalili po jednym golu. Rzucało się w oczy bardzo wakacyjne tempo gry. Bardzo ładna bramka Igbekeme, pozostałe dwie po wrzutkach. |
Cytat:
|
Pierwsze sparingi są bez znaczenia. Totalnie pomieszane składy, piłkarze z rezerw grający obok tych z pierwszej drużyny. To bardziej jednostka treningowa niż cokolwiek innego.
Fajnie że Sanchez coś strzelił, może psychicznie się podbuduje. |
To że strzelił to jedno, drugie że wykazywał dużą ochotę do grania.
Inna sprawa że skład z pierwszej połowy w porównaniu z tym z drugiej zwyczajnie spacerował po boisku. Nie trzeba precyzować kto spacerował najbardziej. |
Cytat:
|
Swoją drogą Kvietniovnia grała dziś sparring z Dynamem Kijów i przegrała 2:4, choć od 77 minuty prowadziła 2:1. Bramki: Feuertag i Christensen.
Ot, taka ciekawostka. |
Cytat:
Mocny klub mierzy sie slabym O ile nie ma ogromnej różnicy poziomów to na poziomie wolicjonalnym slabszy klub gra na 90%, mocny powiedzmy na 30% przez większość meczu. Jak mocny w pewnym momencie meczu sie zepnie to wyciaga wynik. A Wieczysta zawsze byla mistrzem sparingów. Kwiecień zawsze patrzy. PS. Analizowanie i wyciąganie wniosków z pierwszego naszego sparingu jest bezsensowne. Jeszcze w afrykanskim upale. |
W sparingach wynik to chyba jedna z najmniej istotnych kwestii....(nie dotyczy kvietniovi, jak ktos zauwalzyl Kwiecien non stop ma oczy otwrtae i jego ego nie wolno draznic;)
|
Niby to temat "przygotowanie pilkarzy..." ale my kibice też szykujemy formę, gardła etc....Uciekając przed upałami krakowskimi udałem się z rodzinką na kilkanaście dni do kraju o lżejszym klimacie.i widziałem gościa w takiej koszulce, Nie wyglądał na rdzennego Wislaka, troszkę za bardzo opalony. Więc z ciekawosci zagadałem (z daleka miałem pewność, że to nasza koszulka z okazji 100 lecia, Umbro no i ta klasyczna Gwiazda)....ale po rozmowie okazalo sie......
No właśnie kto zganie, co to za klub. https://cdn.webshopapp.com/shops/278...00x2/image.jpg Podpowiem, ze rok temu obchodzili 100 lecie i to okolicznościowa koszulka. |
L'Étoile sportive du Sahel - Tunezja
|
Zbyt proste. Szkoda, że nie da się zablokować opcji "zapytaj".... ta sztuczna inteligencja dość sprytna;)....W realu chyba każdy pomyliłby tę koszulkę z naszą (oczywiście, z dystansu, gdy nie widać tych arabskich wężykowatych znaków pod liczbą 100.
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Przy naszej kadrze (wielu obrońców, malo skrzydłowych) to by mialo sens, tyle że zmiana systemu tuż przed wejściem do esa może być tragiczna w skutkach. No i straciliśmy w tej polowie 3 bramki. Sporo. |
Cytat:
Ja wiem,że gorąco ale od samego leżenia taki złachany by nie był. A,że nie zagrał w sparingu?Nie chcą ryzykować jakimś poważniejszym urazem.To całkowicie normalne. Ty przedstawiłeś sytuację tak jakby sobie co najmniej coś naderwał. |
Też zauważyłem, że ostatni film był z Juliusem w roli głównej.
Pozdrawiamy dział marketingu :tsw_raca: |
Erthaler zaczął trenować indywidualnie:)
Na przeprosiny już nie liczę, zabrakło jaj. |
Cytat:
Tymczasem napisałes 25.06: Cytat:
|
Cytat:
Zdjęcie z wczoraj: https://wislakrakow.com/cdn/shop/fil...260629_110.jpg |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl