![]() |
Też tak macie że w historii transakcji np jak miałem kupione bilety na Mecze europejskie to pisze transakcja anulowana :) ?
|
Co to tam jakis Dreamlinera - to jest dopiero wiekopomna chwila :)
Portal bardzo ladnie dziala - doszedlem do platnosci bez problemu, szkoda, ze nie moge byc na meczu :/ |
Cytat:
123456 |
Cytat:
|
Ja wykupiłem w przedsprzedaży bilety na LE i również mam anulowane.
|
A ja mam takie jedno małe pytanie. Karta Kibica jest wyrabiana bezterminowo czy jak się zaczyna nowy sezon to trzeba wyrobić nową kartę? Proszę o odpowiedź.
|
Cytat:
|
Cytat:
https://bilety.wisla.krakow.pl/cardinfo.dhtml |
Ważna jest 3 lata.
|
Teraz zobaczymy, czy Ci, którzy najgłośniej krzyczeli w necie o sprzedaż internetową faktycznie, tak jak zapowiadali, rzucą się do sprzedaży..
|
fialo - Mysle, że tu nie chodzi tylko o to, że nagle pojawi sie dodatkowo 5 tys. ludzi wiecej.
Ale napewno dla osob które mieszkają np. 50 km od Krakowa bedzie to duza wygoda ;) |
Pytanie do karnetowców z innych sektorów aniżeli C: istnieje możliwość kupna biletu na inny sektor?
|
A ja mam pytanie odnośnie odbioru biletów na sektor G? Jak wygląda całe to tymczasowe stanowisko oraz jak przebiega proces odbioru biletu, bo jak się spodziewam w niedzielę przed meczem zdecydowana większość osób będzie odbierała ten bilet. I tu pytanie czy mają szanse żeby ewentualnie zdążyć na mecz ;)
|
Cytat:
|
O ile mi wiadomo na UEFA nie trzeba kk a jesli chcemy kupić bilety on-line to jest ona potrzebna Jeżeli w nastepnym sezonie gralibyśmy w pucharach to trzeba wyrobić kk jeśli ccemy kupic przez neta czy nie? Chodzi m i oto czy bez kk na UEFA nie da rady kupić biletu?
|
UEFA?
Cytat:
|
wiem jednak ciekwai mnie jakby to wtedy wyglądalo
|
ja dziś kupowałem bilet dla Ojca, zajebiście wszystko działa, kilka minut i aktywowałem konto, kupiłem i wydrukowałem potwierdzenie zakupu. Naprawdę to śmiga.
|
Cytat:
|
Nie ma ruchu bo nie ma decyzji co robimy.
|
Cytat:
dla swietego spokoju zawsze mozna odebrac ten swistek papieru - nic nie kosztuje i mozna spokojnie poczekac jakie jest odgorne stanowisko. |
Szkoda że nie podają na stronie liczby sprzedanych biletów. Można tylko wizualnie sobie sprawdzić.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam nadzieję, że tych wejściówek na G nie trzeba odbierać osobiście?
|
Nie, dziś odbierałem kumplowi. Wystarczyła jego KK.
|
Może mi ktoś odpowiedzieć czy będzie możliwość kupienia biletu na trybunę G w otwartej sprzedaży np. w niedzielę przed meczem ?
Czy całe G jest zarezerwowane dla przenoszonych z C i nie ma takiej możliwości ? Bo inne sektory mnie raczej nie interesują ... |
teoretycznie powinny być, chyba że liczba sprzedanych karnetów na C i G równa się 4 sektorom G
|
Okazało się, że nie będzie można kupić w ogóle biletów na sektor G (nie będzie prowadzona sprzedaż na ten sektor).
|
hubert.fan, można wiedzieć skąd informacja? Rzeczywiście nikt nie kupował biletu na G z wolnej sprzedaży?
|
Informacja telefoniczna z klubu- nie możliwości kupienia biletu na trybunę G (jest wyłączona ze sprzedaży) na mecz ze Śląskiem Wrocław.
|
KOMPLET: B11,B12, B21,D11,D12,
KOŃCÓWKA D21,H23,A21,A22, tak patrze to może strzeli 20 tysięcy bo ze Śląska pewnie przyjadą na własną ręke. |
dokładnie! kto ma przyjść ten przyjdzie..miejsce zawsze się gdzieś znajdzie..a na stadion trzeba przyjść :)
|
Cytat:
Zobaczymy w praktyce jaki wpływ będzie mieć sprzedaż internetowa na frekwencje :) |
Bilety mozna przez neta kupować tylko do soboty ?
|
tak
10 znaków |
Klub karnetów na rundę jesienną sprzedał około 8 500. C zamknięte, na G zasiądą tylko karnetowcy z C.
Do tego: Cytat:
Ludzie przychodzą na stadion dla wyżej wymienionych rzeczy a nie dla kopaczy którzy dzisiaj są a jutro już ich nie ma, którym do tego nie chce się grać za taką kasę ... Może w końcu klub to zrozumie i przejrzy na oczy ? A frekwencję w dobrych porywach szacuję na około 11-13 tys. |
Chwila moment Panowie, nie wprowadzajcie zamieszania.
Na G nie wchodzą tylko i wyłącznie osoby z C, na G pojawiają się również osoby z karnetami na G. Osobną sprawą jest fakt, że klub zamknął/wyłączył z użytkowania sektor G3. Niestety ta decyzja uderza w Kibiców, którzy karnetu na G nie posiadają a przeważnie mecze oglądają z wysokości tej trybuny. Przecież można było bilety z G3 przeznaczyć do wolnej sprzedaży mając na uwadze właśnie takie osoby. Cytat:
|
Cyrk ta wymiana biletów.
Daja bilet pierwszy z brzegu nie ma mozliwosci wyboru sektora zeby siedziec razem ze znajomymi na jednym, bo cos czuje ze nie bedzie przejscia miedzy G12 a G45. Kierownika tego burdelu nie ma oczywscie i nie ma z kim porazmawiac na ten temat. Według ludzi i tak mi klub łaske zrobił że mnie przesadził Ogolnie jeden burdel ktorego kumlacje zobaczymy jutro przed meczem. Oficjalnie oświadczam, że nie zakupie żadnej rzeczy z której jakikolwiek zysk może iść na klub. Skoro ja jestem ich wrogiem, to procz karnetu nic od nich nie kupie. Nawet coli na meczu zeby nie daj boze wiecej kasy z cateringu mieli. |
Dokładnie - cała ta wymiana to jedna wielka kompromitacja. Nie rozumiem dlaczego mając do dyspozycji strefę kibica i tysiące metrów kwadratowych powierzchni ustawia się jakiś barak, gdzie kobiety wyszukują nazwisko na listach i ręcznie wypisują bilet. Komputerów nie ma? System przestał działać i nie dało się tego zrobić kilkoma kliknięciami? Czy też postanowiono potraktować nas jak bydło i pokazać miejsce w szeregu? Żeby się ku.rwa nie zdziwili na wiosnę jak sprzedadzą o 5 tysięcy karnetów mniej. To by na pewno zabolało.
Zresztą to samo się tyczy tego śmiesznego Wiślackiego Świata. Stadion gotowy od dawna, a klubowy sklep mieści się w baraku. Ten burdelik ze zjebaną obsługą idealnie odzwierciedla sytuację w klubie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl