![]() |
Ogarnąłem tego fm'a na razie mnie przekonuje co będzie dalej ? nie wiem :D Obecnie 3 miejsce, cieszy ryja chodź mogło by być lepiej.Np, na wyjeździe strać gola po samobóju w 92 minucie...Z Amiką dwie wygrane na wyjeździe 0-1 a u siebie 3-2 po dwóch golach Brożka z pasiastymi remis po 1 i z loserami też po 1.Na plus Ondrasek chodź tylko 9 bramek, ale ładuje jak miło.Gwiazdą może będzie Mateusz Zając, wyciągnąłem go z rezerw i mnie nie rozczarowuje.Na mega minus Mączyński 16 meczów 0 bramek 0 asyst....
http://images78.fotosik.pl/465/fe4530be84422aef.jpg Transfery: Boban Bajkovic na pewno lepszy od zdrajcy z wolnego transferu Kemal Ruzgar-20 lat wypożyczyłem go by Brożek miał jakąś konkurencję 3 gole i 2 asysty Valentin Jacob wypożyczyłem go po to aby Mały miał konkurencję Potrzebuję ŚO za głowę myślę nad Celebanem ale nie wiem....Trzeba zacząć przygotowania do rundy rewanżowej |
W dniu dzisiejszym wyjebałam Kapkę z pracy. Co to był za moment!
|
Spotkał się ktoś z FMRTE 16?
|
Cytat:
|
Ja pograłem 10 sezonów Wisła i odszedłem. Celem jest zrobienie z polskiej Ekstraklasy solidnej ligii europejskiej.
Może pobierz dodatek i zacznij kimś z okręgówki polskiej? |
Polecam dokładnie to co napisał kolega wyżej. Ściągnąć dodatek z niższymi ligami polskimi, ustawić sobie licencje i doświadczenie na zero i wzbijać się na wyżyny futbolu Lewartem Lubartów ;)
|
Mam pytanie jak w FM16 zmniejszyc indywidualne obciazenie treningów , bo kilku grajkow narzeka ?
|
Jak ktoś kupił FM'a 17 na steam i chciałby się podzielić za jakąś drobną kwotę ;) to priv. (oczywiście interesuje mnie tylko gra offline)
W tym roku te wersje z allegro mają zabezpieczenia - gre z jednego konta można aktywować na 5 komputerach na 24 godziny, przez co uruchomienie FMa graniczy z cudem |
To jest to głupie Denuvo. Nie wiedziałem o tym i też mam takie multikonto, i po aktualizacji do pełnej wersji nie ma jak wbić. Ostatnim razem 24h trwała aktywacja, tym razem już ponad 48h i dalej nic.
|
Jaki jest haczyk w tym: http://allegro.pl/football-manager-2...572633376.html ?
I co to jest to Denuvo? |
Cytat:
Ja kupiłem u tego typa - http://allegro.pl/football-manager-2...584003000.html , bo ma licznik aktywacji. Gra mi się od razu odpalila. Problem pojawi się, kiedy wyjdzie np. patch, bo grę znowu trzeba aktywować. Czyli dopiero po kilku tygodniach można, to zrobić, tzn. przejść w tryb online na steam, żeby się udało. Ewentualnie znowu kupić nowe konto. |
Jak coś byś potrzebował, to na dniach zakupię FM'a, to w razie czego udostępnię Ci konto do gry offline :)
|
Cytat:
|
To najwcześniej w piątek aktywuję, bo wtedy wracam do domu.
|
Znajdzie się jeszcze ktoś, kto udostępni mi po dobrej cenie konto do gry offline w FM 17 + możliwość pobrania patch'y? :)
|
Również jestem zainteresowany, jak kolega powyżej :)
|
Pilnie potrzebuje ŚO do West Hamu drugi sezon do 5 milionów Ł wysypał mi się Balanta na 9 miechów i nie mam kim grać szukam szukam i szukam....Fm16 oczywiście
|
uu teraz to się gra w FM 17 a nie 16 :p
|
do fm 2017 mogę polecić dobrych bramkarzy Derlich ma potencjał 170 coś i Majecki z Legii to spory talent .
Mam półtora sezonu w polskiej ekstraklasie możecie polecić jakichś piłkarzy tylko jak najmocniejszych do 4 mln euro jeszcze tunde adeniji i julian green polecam |
Czy ktoś gra już w nowego managera 18?
Małecki zdążył mnie zwolnić po 7 spotkaniach. Stwierdził, że chuja się znam, a na dodatek szykanuje Ondraska. Kolonia Hiszpanów już mnie w....ia. Llonch, który gra wszystko po powrocie od kontuzji płacze, że nie daje mu pograć. Ze Manuel standard. Tak jak w rzeczywistości. Ech... Idę pograć jakimś Bayernem |
Gram od soboty w wersję beta.
Parę wniosków: -piłkarze w Wiśle nie pasują do mojej taktyki granej od wielu lat, jak wszyscy są zdrowi to mamy za dużo środkowych pomocników, za mało skrzydłowych, trzeba by zmienić połowę kopaczy ;) -przy grze Wisłą polecam wziąć jako znany język hiszpański - imo coś to ułatwia. Podobnie myślę nad innym klubem.. |
Cytat:
Po raz pierwszy od Championship Manager 01/02 miałem nie kupić nowej wersji CM/FM, w tym roku to nie jest najlepszy pomysł, ale... |
Są spore zmiany, panel taktyk się zmienił. Scouting się poprawił, trening bez większych zmian.
Myślę że wszystko kwestią przyzwyczajenia ;) |
W piątek po robocie trza jechacdo Media Markt zakupic nowego FM 18 :-D
|
|
Tak jak mówiłem tak zrobilem , kupilem orginalnego football managera 18 . Jak ktos tez kupil to niech mi powie do jakiego folderu trzeba zgrac facepacki ,zeby byly widoczne w grze.
|
Dokumenty->Sports Interactive-> FM18->graphics->logopack.facepack( jak nie ma to tworzysz)
|
Czy może ktoś wkleić lub powiedzieć, gdzie mogę znaleźć, screeny profilów zawodników Wisły?
|
Po meczach sparingowych , zagrałem 1 kolejke z Pogonią Szczecin i wygralem 3-2 , bramki: Carlitos, Basha i w 90 minucie Boguś :-D
|
Ktoś bardziej zaznajomiony wie może, czy jest szansa, że z okazji Black Friday Steam rzuci jakąś promocją na FM? Zdarzało się tak w przeszłości?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl