![]() |
skoro o komunikacji mowa, jakim tramwajem/autobusem się najszybciej dostanę z okolic Rynku głównego na ul. ks.K Jancarza lub Srebrnych Orłów? :)
|
Cytat:
|
Poszukuje osoby, która przetłumaczy mi na angielski dosłownie 9-10 zdań (zajmie to góra 10 minut).
Chcę się upewnić czy sam to dobrze sobie przetłumaczyłem ;) Jakby co to priv! |
Jest w polskiej telewizji dostepny Discovery Real Time ?
|
Cytat:
spróbuje |
po instalacji programu BEAR SHARE wyskakuje mi jako strona startowa własnie stronka BEAR SHERA ,nie moge w zaden sposob jej odinstalowac ,klikam na MOZZILLE i, i tak ona wyskakuje ,masakra ,juz odinstalowałem BERA i dalej to samo macie jakis pomysł?
|
narzedzia---> opcje ----> głowne ---->i tam sobie wpisz co chcesz miec na strone startowa.
|
dzieki ,szybko i bez bólu ,a zebys wiedzial jakie glupoty wypisuja na forach komputerowych w tym temacie...he he dziekuje
|
jest już to nowe TMK w empiku czy nie ma?
|
Gdzie mozna zrobic jakies naszywki na bluzy ?? Ale nie prasowanki, tylko np jakas gwiazde wyszyc na bluzie...
|
gdzie możn a kupić pościel Wisły??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Skeleton Key 2: 667 Neighbor of the Beast oglądał ktoś?Opłaca się ściągnąć i oglądnąć?
A tak w ogóle to znacie jakieś tytuły dobrych filmów?horror thriller albo komedia.Jak coś oglądaliście i było warte wg Was poświęcenia czasu to proszę o podanie tytułów :) |
Czym dojechać na ulicę Myśliwską (tak w promieniu 5-10 minut drogi spacerem) z okolic rynku?
|
Moje pytanie jest następujące:
Czy jest taki program aby można było ściągnąć SIMLOCKA z telefonu SE K310i bardzo mi zależy na czasie. |
Czy ma ktoś wolny fan club Wisły na naszej klasie. Min. 1000 znajomych?? Jeśli tak to proszę o kontakt, bo chętnie przejme takie FC.
Zamiast usuwać albo wogule nie wchodzić oddajcie je komus kto się nim zajmie ;) Proszę o nie komentowanie że to głupie i wogule tylko jak macie propozycje to pisac. |
Poratujcie szybko, da się na NK na forum klasowym zrobić tak, żeby kumpela, która jest moderatorem dopisała mnie jako drugiego moderatora ??
|
Witam. Moglibyście polecić jakieś strzeżone pole namiotowe w Krościenku lub Szczawnicy? Pozdrawiam.
|
Cytat:
Tak, da sie. |
Zna ktoś jakieś w miarę tanie (czyli max. do 50-60zł za noc) jednoosobowe noclegi we Wrocławiu?
|
Polecicie jakiś dobry ruter bezprzewodowy ???:]
|
Cytat:
|
Cytat:
To czemu Forzy nie ma w Empikach itp, skoro jakiś tam magazyn Legia jest? |
naprawa telewizorów kineskopowych (kineskopów). oczywiscie teren Krakowa
|
TomTom XL V2 Regional - jakies opinie na temat tego GPSa?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Polecicie jakiś dobry ruter bezp
polecam d-link- mam ponad rok bez zadnych zawiasow;)
|
szukam tej reklamy w ktorej play podobno pocisnal heyah
|
Cytat:
|
Gdzie w photoshopie ustawia sie to zeby bylo widac albo nie widac wzoru pedzla na warstwie po najechaniu kursorem przed kliknieciem?
|
Jaki jest wg was najlepszy internet bezprzewodowy (cos typu blue connect), noi jeszcze jest opcja zawierania umowy na 3, lub 6 miesiecy czy standaradowo na rok lub wiecej?
|
mam internet w UPC. Przed modemem jest takie małe pudełeczko z 3 wyjściami. Internet , FM i TV. Czy w tym tv jest jakiś sygnał ?
|
Czy w Posce poza Łazienkami jest jakiś tegu typu Park? Chodzi mi o duże parki, w centum miasta w mieście) z jakimiś tam stawami, zwiezętami ect. Coś w rodzaju Central Parku, Hyde Parku, St.James Parku ect.
EDIT: Cytat:
|
Cytat:
No to w Żywcu jest :) drugi największy park miejski w Polsce. Największy jest w Łańcucie. |
Witam.
Czy ktoś wie gdzie w Krakowie można kupić cydr? A jak by jeszcze był gruszkowy to już ogólnie bomba. Ale zwykły jabłkowy też jest poszukiwany. |
czy na piątkowe spotkanie SKWK mogą wejść tylko członkowie czy inne osoby też??
|
Cytat:
www.eprogresja.pl |
Mam wyniki z sanepidu (ujemne :P ) i teraz muszę iść do lekarza medycyny pracy by podbił książeczkę. Kolega musiał robić jeszcze jakieś badania, a mi zależy na czasie (boje się igieł) i nie chcę robić. Słyszałem, że niektórzy bez gadania podbijają, dając zaświadczenie o możliwości podjęcia pracy. Zna ktoś takiego lekarza?
Ma jakieś namiary? Nie mam zamiaru się kłuć i czekać. Zależy mi na czasie! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl