![]() |
Cytat:
|
Z niczym nie mam problemu, wręcz przeciwnie. Uważam, że Łobo jest facetem któremu zależy na tym, żeby dobrze grać. Tylko niektórzy brak zdrowia/umiejętności nazywają brakiem ambicji - zwłaszcza na tym forum.
|
Cytat:
|
Z dzisiejszego Dziennika Polskiego :
Cytat:
Jeżeli ktoś ma dostęp do wersji elektronicznej DP niech wstawi cały artykuł. |
Cytat:
Poniżej cały artykuł: Cytat:
|
Brawo Patryk!!!
Widać, że Mały nie tylko głowę ma gorącą ale również i serce. |
Szlachetny gest budzący szacunek.
|
Takie gesty jak Patryka chciałbym widziec wiecej. Brawo Mały
|
Na boisku często bywa chamski jak wszyscy zauważyli ale poza boiskiem zachowuje się znakomicie. Brawo Patryk !
|
Peruki z głów przed tak zacnym postępkiem!:)
|
No, proszę.
Żałuję jedynie,że wszystkie media w Polsce przedstawiają Patryka jako chama/prostaka/ gbura , nikt jednak nie wspomni, że czyni tak piękne rzeczy dla potrzebujących. |
Brawo Patryk ! Mam nadzieje ze nastepnym razem kazdy zastanowi sie zanim powie ze Malecki to ham itd
|
Brawo Mały Jesteś Wielki !! :D
|
Cytat:
Oni go oceniają poprzez pryzmat tego jak się zachowuje na boisku. Media, niektórzy kibice, a nie wiedzą jaki jest na prawdę. Boisko to ring, walka, adrealina, determinacja a nie szkółka baletowa |
Cytat:
Nie pomyliłeś futbolu z futbolem amerykańskim? |
Cytat:
Lalusie przebrali się za piłkarzy, płacz jak ktoś ostro wejdzie, płacz jak go popchnie, płacz jak go Małecki obraża, płacz jak się paznokieć złamie. W NBA taka jazda z rywalami to coś normalnego. Coś pod nosem, powiedzieć żeby w....ić przeciwnika to standard w każdych rozgrywkach, ale tak rozdzierajmy szaty że Małecki brzydko mówi... |
Cytat:
Chodzi o to żeby niektórzy nie byli tacy wrażliwi bo ktoś powie ....a i ..... Zgraja chłopów walczących o każdą piłkę czy cip? Ty chyba nie widziałeś futbolu amerykańskiego czy hokeja, większość piłkarzyków robiłoby tam za dziewczyny. I tu nie chodzi o ochraniacze a o ich cipowate charaktery, pózniej przychodzi gra z chłopami co mają jaja i płaczą bo ktoś ich popchnął a nie daj Boże powiedział "ty taki i owaki", lecą do sędziego się poskarżyć zamiast w....ić się na typa i go rozjechać - w sensie czysto sportowym. Przyjdzie stanąć face to face z niejednym Angolem i pan sędzia go wyśmieje. PS: Dobre jest właśnie to że Małecki jest jednym z najrzadziej faulujących piłkarzy w lidze. Mowa o faulach, a nie przepychankach. W mediach nie ma nagłówków "brutalny faul Małeckiego na xxx grajku" itp. tylko "Małecki powiedział "ja .......ę" :rotfl: i afera.. |
Cytat:
|
Niech Małecki sobie przeklina do woli, z tego go rozliczać nie będę, tylko z jego gry. To jest najważniejsze, by grał na 100% swoich możliwości, a czy sobie przeklnie czy nie... Czy to ma jakieś większe znaczenie? Może dla szmatławców, które wolą opisywać "zachowanie" Małeckiego niż jego grę.
|
Cytat:
złamał nogę Łuczakowi z C. fakt z tego co pamiętam to jego jedyny taki faul |
Cytat:
|
Cytat:
- Maciej Łuczak jeszcze w trakcie meczu został przewieziony karetką do Szpitala Wojskowego przy ulicy Wrocławskiej. Tam natychmiast został zbadany przez lekarzy, którzy wykluczyli złamanie - wyjaśnia rzecnik prasowy Craocvii Marek Mazurczak. - Maciej ma stłuczone podudzie z raną, która wymagała szycia. Został opatrzony, a następnie udał się do domu - dodaje cytowany na oficjalnej stronie internetowej "Pasów". pomyliłem się |
Niemniej jednak faul był brutalny.
|
Cytat:
Faul był oczywiście brutalny, ale były już gorsze przypadki. Na szczęście nogi temu chłopakowi nie złamał. A tak ogólnie to dla mnie Małecki na boisku jest raczej mocny w gębie, a nie w faulach. Lepsze już gadki niż łamanie komuś nóg czy wbijanie łokci w twarz. |
Też uważam, że jest mocniejszy w gębie niż w faulach, zresztą - to jest ofensywny piłkarz, więc dziwne byłoby gdyby dużo faulował.
|
Właśnie oglądałem program: Dzień dobry tvn i był tam wywiad z Tomaszem Frankowskim. Zadano mu pytanie, co będzie robił po zakończeniu kariery - może tak jemu też zaproponować ofertę bycia scoutem naszego klubu, albo trenerem jakimś.
Zgodziłby się, bo mógł w Krakowie dalej z młodzieżą pracować, co bardzo lubi |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zarcik, nie ma sie co spinac.
|
Tak się zastanawiałem odnośnie Maćka Żurawskiego i moim zdaniem wcale nie był taki słaby w rundzie jesiennej.
To przecież jemu zawdzięczamy wygraną z Polonią Bytom to dzięki niemu wygraliśmy z Widzewem to on rozegrał akcje na 2:1 w meczu Wisła - Korona to on podawał w wygranym 1:0 meczu z Zagłębiem. Warto zauważyć, że nie przepracował dobrze okresu przygotowawczego sądzę, że w następnej rundzie może jeszcze trochę pokazać. O miejsce w pierwszym składzie będzie mu trudno, ale ja go widzę w roli takiego Jokera (12 zawodnika), który będzie wchodził na boisko na te ostatnie 30 min i zagrażał bramce przeciwnika. |
To juz zależy kto czego oczekiwał do Żurawiu. Ja spodziewałem się minimum 5 goli w samej lidze i tylu też asyst, a nie tego, że w większości spotkań będzie najsłabszym ogniwem ofensywy.Fajnie, że strzeliłem z Widzewem i PB, ale od takiego zawodnika wymaga się więcej.
|
Po prostu wszyscy my pamiętaliśmy Maćka nieco inaczej stąd też oczekiwania były inne.
Nie mniej jednak ja uważam, że Żuraw na wiosnę będzie innym piłkarzem niż na jesieni. |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...otowan//43462/
Oj Żuraw nie krzyw się tak. Będzie ciężej :) |
|
Cytat:
1561656 znaków |
Cytat:
To byk z niego :D ciekawe ile pogra w pierwszej druzynie (może dłużej niż Rado) :P |
Brud ma papiery na dobre granie, jeżeli w głowie mu się nie poprzestawia to przejdzie tą samą drogę co Mały.
|
Cytat:
|
Mały jest raptem rok młodszy a ma juz 94 mecze w lidze i 20 bramek
Obym sie mylił ale prawie 22 lata to jest za pozno na wprowadzanie z ME zawodnika do druzyny klasy Wisły. Zawodnicy co na cos rokuja powinni byc wypożyczani chociaż do pierwszej ligi jak im stuka 20 żeby potem z nich cos było |
Pamiętajcie, nigdy nie jest za późno ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl