![]() |
Jeżeli jutro wygramy, to najważniejsza będzie następna kolejka. Jeśli na własne życzenie nie położymy meczu z ŁKS-em, to raczej mistrz będzie pod Wawelem.
|
szkoda, bo liczyłem na Śląska, że urwą kuchenkom punkt, ale niestety, jak się gra o pietruchę, to tak to właśnie wygląda.
|
A tymczasem w Łodzi do przerwy ŁKS prowadzi z Zabrzanami 1:0.
Wynik dobry dla Lechii ;) |
Cytat:
|
a ŁKS po I połowie prowadzi 1-0.
Chciałbym zobaczyć co się w obydwu szatniach na przerwie dzieje i usłyszeć co mówi :) Na razie nie ma co wybiegać myślą do przodu o meczu z nimi. O jutrze trzeba myśleć, takie życie. Cytat:
Jeśli tak, to się nie dziwię, taka zadra w sercu na całe życie zostaje. |
Ja się nie tylko zawiodłem na piłkarzach(masakra jakaś), ale często przez długi okres czasu dominują kibice lecha.
|
Cytat:
|
Śląsk dzisiaj nie jest zespołem, który może się postawić Lechowi. Ale to i tak od Nas zależy, kto będzie liderem w tabeli. Oczywiście jutro cały Poznań będzie trzymał kciuki za remis, więc niech Brożek i spółka popsują troszkę humorki w Wielkopolsce.:-p
|
Widać że Lech i sędziowie = zajebiści znajomi.
|
Jeden z nielicznych zespołów który w ostatnim czasie zasłużył na przegraną z Lechem. No szkoda, bo przez cały sezon grali super, brak S. Mili świadczy o tym że bez niego Śląsk niestety nie istnieje. Oczywiście mieli swoje 5 minut ale nie chcieli ich wykorzystać, za to jutro mam nadzieję Nasza Jedyna Ukochana. Wisełka wygra i mamy lidera.
|
Cytat:
|
Cytat:
Szkoda tylko, że praktycznie bez walki. Cytat:
|
Lech lepszy od Śląska - wygrana zasłużona - pewnie podobnie rozjedzie ich Legia. Nie ma co liczyć że we Wrocławiu Legia zgubi punkty. Zresztą jedyny ciężki mecz jaki czeka Legie, to oprócz jutrzejszego z Wisłą to mecz z Ruchem na koniec, przy założeniu że Ruch nie zapewni sobie wcześniej utrzymania. Bo mecz za tydzień z Polonią Bytom będzie dla Legii łatwy, Polonia wszak wygrała z Arką i już na 95% zapewniła sobie utrzymanie.
Czyli jeśli nie wygramy jutro z Legią to już nie ma co liczyć na MP bo Legia nie ma gdzie gubić tych punktów! |
Cytat:
A gra Lecha w meczu ze Śląskiem to nie ten piach, który grali w ostatnich kolejkach, w meczu ze Śląskiem Lech był zespołem lepszym. |
Cytat:
|
jeszcze oprócz naszego dwa ważne mecze zostały: dziś Craxa w Wodzisławiu by o czymkolwiek marzyć musi wygrać. Gdy Ruch wygra z Piastem to praktycznie spadkowicze pewni (Górnik i Arka) i kilka drużyn (piątka ich zostanie) o baraże szarpaninę zacznie. Jeśli Craxa dziś przegra, to dół tabeli wyjaśniony.
Wiele się już nie zdąży zmienić. |
Ludzie przecież legiunia gra totalny piach,jutro z Nami przegrają. A moge sie założyć,że Śląsk urwie im punkty. Amica jest silniejsza od Legii
|
Cytat:
Jedno jest pewne.Śląsk pokazuje ,że w naszej lidze zespół który ma już zapewnione utrzymanie nie ma za grosz ambicji.Patrz na mecz z Arką-to najlepszy przykład. |
Jka narazie bardzo dobry wynik w Lodzi,Łks powinien juz sie na 100% utrzymac i miejmy nadzieje ze za tydzien nie beda sie za bardzo wysilać ;)
|
Cytat:
PS Uwielbiam "rewidować" swoje opinie jeśli jest to korzystne dla Wisły. Zaręczam Tobie że tak będzie - Tylko Wisła:D |
Jak tak dalej pojdzie to Wielkie Derby Slaska bedą mialy miejsce w 1. lidze :lol:
|
Odra prowadzi 1:0 z cracovia.
|
Dynamit Pawlusinskiego i 1-1
mija minuta i klopsik Cabaja i Jest 2-1 dla Odry |
Gooooooooolllll ! 2:1 skorumpowany klubik z kibicami za 5 zł. coraz bliżej II ligi !
|
Cabaj sie popisał :D
|
Cracovia :-) Nic im nie pomoże
|
Czerwona dla Nowaka.
Tak mi przykro...:D |
jak ten Cabaj to wpuścił? Nie bardzo rozumiem gadanie komentatorów, że jeszcze po nodze obrońcy poszło. Może i poszło, ale ten obrońca był przy napastniku, później piłka sama sobie między słupek a Cabaja poszła.
Ten gościu zawsze jakiś numer kolejki odwalić musi :) |
Cytat:
|
A co to za rzeźnia w Wodzisławiu że Cracovia 3 kartki czerwone dostała ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl